עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
ערבי-בדואי שחשוד באונס אכזרי של יהודיות על
tomsalts:
--- ציטוט של: רן הכהניסט על יוני 26, 2007, 15:53:24 ---הערבים(הבדואים) משתלטים על אלפי דונמים של אדמות-מדינת ישראל ובונים מאחזים בלתי-חוקיים איפה שלום-עכשיו?
--- סוף ציטוט ---
שינו את השם לשלום אחר-כך..
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: tomsalts על יוני 26, 2007, 16:00:08 ---
--- ציטוט של: רן הכהניסט על יוני 26, 2007, 15:53:24 ---הערבים(הבדואים) משתלטים על אלפי דונמים של אדמות-מדינת ישראל ובונים מאחזים בלתי-חוקיים איפה שלום-עכשיו?
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
בכלל, ה"שלום-עכשווניקים" תמיד מצטיירים לי בראש כמו חבורת ילדוד'ס פִּישֶרים שרוקעים ברגליים על הקרקע תוך-כדי בכי-מרוּרים בִּצווחוֹת: "אני רוצה שלום עכשיו! אני רוצה עכשיו! אמא, אני רוצה עכשיו! עכשיו! שלום עכשיוווווו!!!!". ;D :idiot2:
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: רן הכהניסט על יוני 26, 2007, 15:53:24 ---הערבים (הבדואים) משתלטים על אלפי דונמים של אדמות-מדינת ישראל ובונים מאחזים בלתי-חוקיים. איפה שלום-עכשיו?
--- סוף ציטוט ---
הם עסוקים בלצלם את נוער-הגבעות מפריח את השממה ואת החיילים שלנוּ בודקים שלא נכנסים טרוריסטים מרצחים לתוך ארץ-ישראל. נִשמע הרבּה יותר מעניין מהבדואים. חוּץ מִזה, בשביל זה משלמים להם (אירגוּן "אמנסטי" וּנְשוֹת "מחסום וּוֹטְשׁ")...
tomsalts:
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על יוני 27, 2007, 09:28:44 ---
--- ציטוט של: tomsalts על יוני 26, 2007, 16:00:08 ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
בכלל, ה"שלום-עכשווניקים" תמיד מצטיירים לי בראש כמו חבורת ילדוד'ס פִּישֶרים שרוקעים ברגליים על הקרקע תוך-כדי בכי-מרוּרים בִּצווחוֹת: "אני רוצה שלום עכשיו! אני רוצה עכשיו! אמא, אני רוצה עכשיו! עכשיו! שלום עכשיוווווו!!!!". ;D :idiot2:
--- סוף ציטוט ---
חחח, הם לא כל כך רחוקים מהתיאור שלך..
IRON_MAN:
למה הם לא מלשינים על הערבים הבדואים שבונים בלי-רשיונות ומשתלטים על אדמות מדינת-ישראל?
שלום-עכשיו=סכין בגב
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה