עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

מלחמת אחים(?)

<< < (3/7) > >>

tomsalts:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יוני 21, 2007, 22:01:27 ---אז איך אתה מסביר את העובדה שכל ראשיה למעט משה דיין נולדו וגדלו בגרמניה, אוסטריה ומזרח אירופה?

--- סוף ציטוט ---

אז אתה מייחס במתכון את השמאל לאשכנזים?
תשמע, אלו שחיו במזרח אירופה ובשטחים האוסטרו-גרמנים נולדו לתרבות שנאה ואפליה שהם לא רצו לשחזר..
זה שהמרוקאים קיבלו יחס מועדף מהמלך ושהתימנים היו סוחרי יהלומים וזה לא השפיע עליהם, לא אומר כלום.
כיום האשכנזים שגדלים לייחס שנאה ואינתיפאדה מבינים טוב מאוד.. אז אל תייחס את זה למוצא..

נץ וגאה בזה:
השמאל הוא יצירה אירופית, אין מה לעשות, הפשיזם הוא יצירה אירופית, ואם תנועת ההשכלה והאמנספציה, מה ציפית? שהם לא יושפעו מזה?
אין מה לעשות, הסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה, חלק נכבד מהאשכנזיות החילונית נגועה בזה, בפשיזם, בשמאלנות ובאנטי-דתיות.
לא משנה איך תנסה להציג זאת.

Diversant:
אני למשל רוסי, ואני ממש לא שמאלני, וכל המשפחה שלי(כולל סבים וסבתות) ימניים קיצוניים בדיוק כמוני.
אין לי בעיות עם עדות אחרות... לא יודע למה יש אנשים שלא אוהבים אותי בגלל שאני רוסי :\

נץ וגאה בזה:
מי שלא אוהב אותך, יותר נכון שונא אותך זה הממסד הבולשביקי השמאלני ששונא כל מה ששונה ממנו, מתנחלים, מזרחיים, רוסים, ימנים, מסורתיים, קווקזים וכו' וכו'.

tomsalts:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יוני 22, 2007, 10:10:40 ---מי שלא אוהב אותך, יותר נכון שונא אותך זה הממסד הבולשביקי השמאלני ששונא כל מה ששונה ממנו, מתנחלים, מזרחיים, רוסים, ימנים, מסורתיים, קווקזים וכו' וכו'.

--- סוף ציטוט ---

אז מי זה הממסד השמאלני? האם זה הערבים? האם זה יהודונים? האם זה מפלגות השמאל? מי?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה