שונות > מה שבראש
מה הייתם עושים במצב הזה
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: דוקא_כך על יוני 21, 2007, 02:56:50 ---כשהייתי חילוני, הייתי יושב משותק מפחד. היום, לא הייתי נותן לחילול השם הזה לקרות, גם אם הם היו ששה ואני הייתי היהודי היחיד. הייתי עומד, קורא קריאת שמע, מכוון למסור נפש, ואז בלי שום אזהרה ואיומים ריקים---פשוט הייתי קופץ עליהם כמו חיה טורפת, כמו פרא אדם, כמו משוגע, ומשתמש באגרופים, בשיניים, בציפורניים, מרפקים, בלי פחד. למען יראו וייראו, וכדי למחוק את חילול השם של אוטובוס מלא יהודים שיושבים בשקט ופוחדים. על כל כהניסט לשאוף להיות כמו דוד המלך ע"ה שיצא בלי פחד נגד גלית, כמו משה, שביודעין קיצר את חייו במספר שנים, כפי שמלמדים אותנו חז"ל, כשיצא למלחמה נגד מדין, ובגלל זאת לא זכה להכנס לא"י. חילול השם דוחה פיקוח נפש ולא סובל דיחוי.
--- סוף ציטוט ---
טוב, עם תכנית-אימוּנים כּזאת:
100 עליות מתח,
200 שכיבות-סמיכה,
300 כפיפות בטן (או הרמות רגליים ישרות עם משקולות קרסול),
עם מנוחה בין סט לסט, שבּה עושים הַקָּפָה אחת של איצטדיון (400 מטר) בפחות מ-60 שניות, למשל:
30 מתח, הקפה, 20 מתח, הקפה, 20 מתח, הקפה, 15 מתח, הקפה, 15 מתח.
דקה מנוחה.
70 סמיכה, הקפה, 50 סמיכה, הקפה, 40 סמיכה, הקפה, 25 סמיכה, הקפה, 15 סמיכה.
דקה מנוחה.
300 בטן (רצוף, במקרה שלך),
כשהמטרה היא להקטין את מספר הפעמים שצריך לנוח בין סט לסט, ולהגיע למשהו כמו:
70 מתח, הקפה, 30 מתח, הקפה.
דקה מנוחה.
120 סמיכה, הקפה, 80 סמיכה.
דקה מנוחה.
300 בטן,
3X פעמים בשבוע,
– זה די מוּבן..
בייקר:
בסוף הסיפור יתברר שהבחורה היא טלי פחימה...
סבבתיק:
--- ציטוט של: בייקר על יוני 21, 2007, 10:36:56 ---בסוף הסיפור יתברר שהבחורה היא טלי פחימה...
--- סוף ציטוט ---
חחחחחחחח
לא'דע.. ת'אמת אולי הייתי פועל, אני לא יודע איך זה יקרה במציאות, כי כמו שאמרת – 3 ג'בארים...
אבל אני יודע שהייתי מנסה כנראה למצוא עוד אנשים באוטובוס שיוכלו לעזור לי, אולי להגיד לנהג להוריד אותם או משהו, או להתקשר למשטרה..
מה קרה לאישה בסוף?
פאקו411:
מה להתקשר למשטרה? למה מה היא תעשה ?
עדיף כבר להתקשר למשפחה.
IRON_MAN:
הם עשו לה תנועות מגונות וצעקו לה דברים בוטים בערבית אז בשלב הזה מישהו שאל אותם למה הם צוחקים ועושים רעש אז הערבים הסתכלו אליו במבט מאיים ואחד מהם אמר ליהודי ששאל:וואלה בא לנו לצחוק אז אנחנו צוחקים יש בעיה?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה