חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

סרטון חדש - כל האמת על ה-"פלסטינים"

<< < (4/6) > >>

סבבתיק:

--- ציטוט של: יוחאי על יוני 20, 2007, 20:16:28 ---כל הכבוד, מצויין, יישר כח!!!
אני לא יכול לדרג כי אני לא מצליח להירשם. כל פעם שאני מנסה (וניסיתי יותר מ-10 פעמים) זה כותב לי "קוד-האימות שהקלדת שגוי", ואני כל הזמן מעתיק אותו נכון.

למישהו יש אולי מושג מה הבעיה?

--- סוף ציטוט ---
בד"כ נותנים לינק לאימות אוטומטי ולא ידני
אתה בטוח שאתה מסמן הכל בלי רווחים כשאתה מעתיק?

Aaron:
תודה!
עכשיו גם הועלה ליוטיוב: http://youtube.com/watch?v=kVKaPOJJaic

אני ממליץ פה לאנשים לתקן את חיים במסרים פרטיים ולא בפומבי. האשכול הפך לתיקון שגיאות כתיב במקום לדבר על הסרטון.

חיים, יש לך עברית מצויינת יחסית לאדם שגר בארה"ב ושומע כל הזמן אנגלית סביבו. שגיאות הכתיב שלך הן כלום... לפעמים אנשים מתבלבלים בלי לשים לב, אני מאמין שגם לבשן וגם גלעד זה קורה לפעמים. לכולם זה קורה. קל וחומר שגם לך כי אתה גר בארה"ב ושומע כל הזמן אנגלית סביבך.

אלירן:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על יוני 20, 2007, 22:04:18 ---אני רואה שזה ממש אשכול לא טוב בשבילי. גם בשן שלח לי דוא''ל כדי לציין שכתבתי "אם" במקום "עם" (אנא ראו את ההודעה שלי למעלה). וזה מייד אחרי שכתבתי "יוצה מין הכלל" עם ה' במקום א'.

קודם כל, אני מודה לך גם בשן. אני תמיד מעריך את כל התיקונים. אם (וזה אם עם א'!) היה לנו שקל לכל טעות שלי בעברית, כבר היו לנו מילירדי שקלים והיינו בשלטון.

מה לעשות? לצערי הרב, אני בור ועם הארץ בשפה הקדושה שלנו. אולם ב''ה יש לנו צדיק וחכם כמו גם בשן שעוזר לנו בסבלנות ובאהבת ישראל.

--- סוף ציטוט ---
אני בטוח שאחרי חצי שנה בישראל העברית שלך תהייה יותר טובה אפילו ממי שהמציא את העברית!

אֵיתָן:
אם לבשן וגם גלעד  תהיה טעות כתיב 
אני  חושב  שהוא  לא  ייכנס  לפה  יותר

פשוט  יעזוב  מבושה

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

סתם סתם

חיים בן_פסח:
אהרן, גם בשן כן תיקן אותי רק במסר פרטי. אני העליתי את העניין לפורום. גם בשן הוא צדיק שרק רצה לעזור.

אבל אתה צודק, אהרן, שהאשכול הזה חייב להתרכז על הסרטון המצויין ולא על נושאים אחרים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה