עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
המדריך השלם ללוחם הגיאד (מזעזע)
נץ וגאה בזה:
אנחנו לא תומכים בפעולות פיראטיות פרטיות אלא רק ברמה ממסודת מדינית, בשל חוסר היעילות והתוחלת של הדבר הפרטי.
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מאי 22, 2007, 12:26:24 ---אנחנו לא תומכים בפעולות פיראטיות פרטיות אלא רק ברמה ממסודת מדינית, בשל חוסר היעילות והתוחלת של הדבר הפרטי.
--- סוף ציטוט ---
אני מניח ששלמה התכוון בצחוק, ואני מניח שגם אתה יודע זאת וּבכל זאת ראית לנכון להבהיר את עמדתנוּ בַּנושא.
רק רציתי לציין שזה חשוּב שעשׂית זאת, כדי שיהיה ברוּר לכל מאן דבעי שאנוּ תנוּעה חוקית שפועלת אך-ורק במסגרת החוק ונִשענת על יסודות-מוּסר אידיאולוגיים חזקים.
נץ וגאה בזה:
ה"חוק" דהיינו-קובץ הכללים מאת הדיקטטורה האוליגרכית של ה"עשירון הנאור", איננו מעניין אותי כהוא זה, וכן גם לא המוסר שלהם, מה שכן מעניין אותי זה עצם היעילות! של העניין, ומכיוון שפעולות אלו הם לא יעילות ורק מזיקות לעיניינו לכן אינני תומך בהם אבל אני גם לא אגנה מי שבכל זאת הלך וביצע, כי אינני צבוע.
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מאי 24, 2007, 00:17:17 ---ה"חוק" דהיינו-קובץ הכללים מאת הדיקטטורה האוליגרכית של ה"עשירון הנאור", איננו מעניין אותי כהוא זה, וכן גם לא המוסר שלהם, מה שכן מעניין אותי זה עצם היעילות! של העניין, ומכיוון שפעולות אלו הם לא יעילות ורק מזיקות לעיניינו לכן אינני תומך בהם אבל אני גם לא אגנה מי שבכל זאת הלך וביצע, כי אינני צבוע.
--- סוף ציטוט ---
ברוּר.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה