שונות > מה שבראש
השישי הגרוע ביותר בחיים שלי והשחור ביותר
T0XiN:
יצאתי אתמול עם חברים סתם הסתובבנו שתינו וכו' וכו'
בסוף בשעה 2 וחצי ישבנו במקום בעיר שהוא לא הכי סימפטי אבל פסדר מסתדרים אם ת'לא מחפש צרות אז לא יהיו לך בעיות.
רק הבעייה שהיום הצרות הגיעו אלינו ובמיוחד אליי מישו' מה.
ישבתי וסתם דיברתי ואז הגיעו קבוצה של ערבים מטירה\טייבה אנערף איפה הם תמיד באים.
התחילו לשאול אם יש לנו תעודות זהות,אנחנו נקח אותכם למשטרה סתם זיינו ת'שכל לא יודע מה רצו לא עניתי ולא התייחסנו ממש.
עברנו למקום עם יותר אנשים קצת,ישבתי שוב ואז אחד הערבים ניגש אליי ולחש לי באוזן "בוא איתי",לא רציתי לבוא ועניתי לו "אני חצי מסטול אני עייף"
אז הוא אמר "תביא איתך עוד אנשים אפילו כדי שתהיה בטוח אם ת'רוצה?" אמרתי לו שוב שאני לא רוצה.
טוב הוא חזר לחברים שלו ואני סתם קמתי ועמדתי ליד חברים שלי ושוב התיישבתי,שוב פעם החמור בא אליי ואז ילדה אחת ראתה אותו שהוא רוצה ממני משו' אז אמרה לו לעזוב אותי וזה והתחילה לדבר איתו,אני בינתיים עברתי לשבת במקום אחר.
אחרי עשר דקות הוא שוב פעם בא ועשה לי "בוא איתי" אמרתי לו "אני עייף" הוא אמר לי "אתה רוצה שאני אתן לך סטירה שתעיר אותך" (בקול מאיים כזה") לא התייחסתי אז הוא הלך ואז קמתי והוא תפס אותי והתחיל לגרור אותי אחריו אז דחפתי אותו ממני וצעקתי עליו משהו בגרמנית,אז חברים שלי שמעו ואיזה אחד שהוא הר אדם חסם אותו ואז חבר שלי עזר לי לברוח משם והערבי האדיוט רודף אחרינו בסוף הוא עצר ואני ברחתי הביתה.
תשפטו אותי תגידו שאני לוזר,שהייתי צריך ללכת מכות מה שבא לכם אבל אני לא בנאדם של מכות וגם הייתי קצת מסטול מהשתייה וזה לא היה מצב ממש ללכת מכות.
IRON_MAN:
תלמד אומנות-לחימה כדי שתוכל לכסח את הערבושים :knuppel2:
T0XiN:
אני יודע אמנויות לחימה,העניין הוא שאם הייתי תוקף אותו עוד 20 היו באים עליי שלא נדבר על הסיכון שהוא ישלוף סכין...
IRON_MAN:
אתה צריך להפעיל שיקול דעת במקרה הזה הם היו רוב מוחץ אז היית צריך לברוח מהמקום במהירות.
T0XiN:
ומה אתה חושב שעשיתי?
ישבתי ונתתי לו לקחת אותי?
טסטתי משם הכי מהר שיכולתי
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה