עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
"המדע המודרני מבוסס על המדע הערבי"
tomsalts:
--- ציטוט של: 10 על יוני 04, 2007, 19:37:11 ---חלק מזה הוא נכון אבל יש מדינות שעדיין חיות בעבר המפואר, כמו מצריים, מצריים העתיקה הייתה אימפריה והמציאה חוקי פיזיקה ומתמטיקה וכו' אבל היא לא הייתה מוסלמית היו להם אלילים משלהם, אך עדיין מצריים עדיין מחשיבה את זה לתרבות שלהם, וכך אני מעריך גם לגביי הרבה מההמצאות המוסלמיות, אני לא אומר שמוסלמים טיפשים הרי אין קשר בין אדם לאמונתו(עם המסר הזה היה יותר מופץ 6 מליון יהודים לא היו נרצחים), אבל עם תשאלו אותי המצאות מפותחות כמו המדינה, המדינות מוסלמיות רבות היו פעם תרבותיות וכן גם החכמים בהם רבו, וכמו שניתן ליראות בארצות אירופה וכן גם בישראל מדינה מתועשת ומפותחת מניבה הרבה ממציאים, בניגוד למדינות ערב כיום שבהם יש הרבה מאוד עניים וכמה איילי נפט ומעמד ביניים נמוך, אך לא כל מדינות ערב הן כך ועדיין יש מדינות מוסלמיות שתגידו מה שתגידו הן מאוד מפותחות ותרבותיות.
חוץ מזה יש הרבה המצאות וחוקים בכל הנושאים שהומצאו הן בידיי יהודים והן בידיי מוסלמים והן בידיי נוצרים אבל אף אחד לא ממש יודע כי את אף אחד זה לא מעניין.
--- סוף ציטוט ---
נכון, רק חבל שהיום הם התדרדרו לרצח ע"פ דתם וחוקים אנטי-כופרים וחוקים כנגד האישה, האדם וזכויותיהם.
ליאו:
אני לא ממעיט בערכם , פשוט שזה עובדה שהם לא בידיוק מקור האלגברה
tomsalts:
--- ציטוט של: ליאו על יוני 05, 2007, 14:55:51 ---אני לא ממעיט בערכם , פשוט שזה עובדה שהם לא בידיוק מקור האלגברה
--- סוף ציטוט ---
לא המקור אבל תרמו הרבה..
יוחאי:
אני פשוט לא מין מה יש פה להגיב, לא נראה לי שזה נכון אבל נניח שכן, אז מה?
את מי זה מעניין? נקבור אותם ואת האלגברה שלהם!!
מה שהם המציאו נראה לי פשוט לא קשור מה שמשנה זה היחס שלהם לעם היהודי, עיוות ההיסטריה שהם עושים , וכל הפוגרומים שהם עשו לנו
אֹהד:
הערבים לא המציאו את האלגברה, אלא היוונים, מי שפיתח את האלגברה לאלגברה של היום היה מוסלמי פרסי לעומת מה שהשמאל אומר שהוא היה ערבי, אלו הן שטויות . הוא היה אדם מאוד מאוד משכיל (לעומת רוב המוסלמים) הזן הזה של המוסלמים כמעט נכחד לגמרי מן העולם .
ד"א, הסובייטים אהבו מאוד אותו מאוד, הנה בול סובייטי עם תמונתו :
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה