חדשות ודיונים > דיון כללי

פדרמן שיבח את מי שדקר הומו כי הוא קנאי לדבר השם.

<< < (3/4) > >>

MiSs_DAnIeL:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על דצמבר 19, 2006, 23:33:15 ---
--- ציטוט של: MiSs_DAnIeL על דצמבר 19, 2006, 23:28:36 ---
--- ציטוט של: בייקר על דצמבר 19, 2006, 23:25:36 ---מי יקבע את מי מותר להרוג?

--- סוף ציטוט ---

אסור להרוג ,אל תשכח זה אחד מעשרת הדיברות
מותר להרוג רק אם זה במקרה של קידוש השם, או לפי מה שהבנתי, מותר ואפילו רצוי להרוג ערבים (מעניין איפה כתוב הדבר הזה)

--- סוף ציטוט ---
אסור להרוג?
אם היית מבינה לא היית אומרת דבר להרג יש אקט שלילי גם חייל הורג במלחמה אז מה הוא עבר על עשרת הדיברות?!
המטרה נעלה ולכן מותר!
ולפי הגמרא רק שתדעו חברים הצלת נפשות עולה בכמה מעלות על "אל תרצח" לרצוח הומואים זה הצלת נפשות כל הצרות שבאות על עם ישראל גם בגלל ההומואים תחשבו שהם רצו לצעוד בירושלים!!! איפה נשמע דבר כזה עיר הקודש! וגם בתל אביב אסור לתת להם ולרדוף אותם!
רוצים להיות הומואים מסריחים תעזבו את הארץ שלנו לכו עופו מפה טמאים מסריחים אחרת כל החיים שלהם ירדפו אותם ירקו עליהם ידקרו אותם עד האחרון שבהם צריך להרוג!

--- סוף ציטוט ---

זה בדיו מה שכתבתי לו! מותר להרוג אם זה קידוש השם, תקף גם במלחמה
בקשר להומואים אני נשארת בדעתי. למרות שגם אני לא תמכתי כשהם רצו לצעוד בירושלים

MiSs_DAnIeL:

--- ציטוט של: eran על דצמבר 19, 2006, 23:38:55 ---
--- ציטוט של: MiSs_DAnIeL על דצמבר 19, 2006, 23:24:10 ---מי אמר שכולם צריכים לחיות בתוך מסגרת שהחברה קבעה?
לדעתי הרבה יותר גרוע שאבא אונס את הבת שלו  מאשר הומואים
ובוא לא נזכיר את החברה החרדית שיש שם כאלה מקרים בתוך חדרי חדרים שאף אחד לא מדבר עליהם והם דואגים להסתיר את זה מתחת לשטיח

--- סוף ציטוט ---

ובואי נדאג שלא להוציא לשון הרע הרע ודיבה על עדה קדושה בישראל מבלי שום ראיות!

--- סוף ציטוט ---

אני בחיים לא מוציאה לשון הרע על החברה החרדית כי יש לי הרבה חיבה וסימפטיה אליהם
אני פשוט חושבת שלא רק החילונים הם אלא שחוטאים, לא כל דתי עם פאות וכוכע הוא באמת טהור ומקיים את מצוות ה'. 

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: MiSs_DAnIeL על דצמבר 19, 2006, 23:41:08 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על דצמבר 19, 2006, 23:33:15 ---
--- ציטוט של: MiSs_DAnIeL על דצמבר 19, 2006, 23:28:36 ---
--- ציטוט של: בייקר על דצמבר 19, 2006, 23:25:36 ---מי יקבע את מי מותר להרוג?

--- סוף ציטוט ---

אסור להרוג ,אל תשכח זה אחד מעשרת הדיברות
מותר להרוג רק אם זה במקרה של קידוש השם, או לפי מה שהבנתי, מותר ואפילו רצוי להרוג ערבים (מעניין איפה כתוב הדבר הזה)

--- סוף ציטוט ---
אסור להרוג?
אם היית מבינה לא היית אומרת דבר להרג יש אקט שלילי גם חייל הורג במלחמה אז מה הוא עבר על עשרת הדיברות?!
המטרה נעלה ולכן מותר!
ולפי הגמרא רק שתדעו חברים הצלת נפשות עולה בכמה מעלות על "אל תרצח" לרצוח הומואים זה הצלת נפשות כל הצרות שבאות על עם ישראל גם בגלל ההומואים תחשבו שהם רצו לצעוד בירושלים!!! איפה נשמע דבר כזה עיר הקודש! וגם בתל אביב אסור לתת להם ולרדוף אותם!
רוצים להיות הומואים מסריחים תעזבו את הארץ שלנו לכו עופו מפה טמאים מסריחים אחרת כל החיים שלהם ירדפו אותם ירקו עליהם ידקרו אותם עד האחרון שבהם צריך להרוג!

--- סוף ציטוט ---

זה בדיו מה שכתבתי לו! מותר להרוג אם זה קידוש השם, תקף גם במלחמה
בקשר להומואים אני נשארת בדעתי. למרות שגם אני לא תמכתי כשהם רצו לצעוד בירושלים

--- סוף ציטוט ---
רק שתדעי כל הרבנים הכי גדולים חתמו על עצומה שצריך וחייב לפגוע בהומואים וגם נתנו מימון וכסף רב לכל מי שיפגע מאחד ואחת הנבלות המטונפים ימ"ש

eran:
אני בכלל דיברתי על העדה החרדית, והניסיון שלך להראות שהם עושים דברים מגונים חס וחלילה חס ושלום בלי שום ראיות מצידך וכדי ביזיון וקצף.
ובקשר להומאים הלא אלו פסוקים מפורשים בתורה:
א."וְאֶת זָכָר לֹא תִשְׁכַּב מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה תּוֹעֵבָה הִיא.(ויקרא יח,כב).
ב."וְאִישׁ אֲשֶׁר יִשְׁכַּב אֶת זָכָר מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה תּוֹעֵבָה עָשׂוּ שְׁנֵיהֶם מוֹת יוּמָתוּ דְּמֵיהֶם בם"(ויקרא כ,יג).
על הפסוק הראשון אומר בר קפרא(נדרים נא,ע"א):מאי תועבה...תועה אתה בה.ופירש שם הר"ן וז"ל:"מאי תועבה - דכתיב גבי משכב זכור:תועה אתה בה - שמניח משכבי אשה והולך אצל זכר".

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: eran על דצמבר 19, 2006, 23:47:03 ---אני בכלל דיברתי על העדה החרדית, והניסיון שלך להראות שהם עושים דברים מגונים חס וחלילה חס ושלום בלי שום ראיות מצידך וכדי ביזיון וקצף.
ובקשר להומאים הלא אלו פסוקים מפורשים בתורה:
א."וְאֶת זָכָר לֹא תִשְׁכַּב מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה תּוֹעֵבָה הִיא.(ויקרא יח,כב).
ב."וְאִישׁ אֲשֶׁר יִשְׁכַּב אֶת זָכָר מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה תּוֹעֵבָה עָשׂוּ שְׁנֵיהֶם מוֹת יוּמָתוּ דְּמֵיהֶם בם"(ויקרא כ,יג).
על הפסוק הראשון אומר בר קפרא(נדרים נא,ע"א):מאי תועבה...תועה אתה בה.ופירש שם הר"ן וז"ל:"מאי תועבה - דכתיב גבי משכב זכור:תועה אתה בה - שמניח משכבי אשה והולך אצל זכר".

--- סוף ציטוט ---
כל הכבוד ערן אתה מחזק פה תדעה וגם אפילו בלי הציטוטים תראה לי רב אחד בישראל שיגיד אחרת למה שנאמר פה.
בקיצור הם מסריחים כלבים שמלאנים נאצים וכל עוד הם בארץ ישראל נרדוף אותם ונדקור אותם ונרביץ להם עד מוות
 שידעו איפה הם===> ארץ הקודש!!!
לא ארץ הטומאה!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה