חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

**סרט חדש של עז77 - הפעם על חיים בן פסח**

<< < (4/5) > >>

משה_77:
ראיתי את זה לא מזמן ועכשיו אני מגיב..

זה סרטון פצצה! כל הכבוד לעז77! רק מישהו יכול להגיד לי מה השם של תוכנת העריכה שבה הוא משתמש?

אני רוצה להכין גם סרטונים.. ואני גם יודע לערוך היטב. ;)

עריכה: העלתי את הסרטון הזה בחשבון שלי בפליקס. :)

ז"א אני מעלה כרגע...

הגולה בארץ:
בס''ד
 יישר כוח עז, הקב''ה יתן לך כל משאלות ליבך לטובה בזכות עבודת-הקודש שאתה עושה, אם תוכל ליצרוב דיסקים ולהפיץ ,זה יעשה הרבה נפשות ,ויציל תפשות טועות במעגלות השמאל הבולשביקי הנלוז,וכן כל מי שגולש באתר ומסוגל לעשות זאת ,תבוא עליכם הברכה אכי''ר.
                                                                                                     הגולה בארץ :smil037:

Aaron:

--- ציטוט של: moshe77 על יולי 16, 2007, 06:18:17 ---ראיתי את זה לא מזמן ועכשיו אני מגיב..

זה סרטון פצצה! כל הכבוד לעז77! רק מישהו יכול להגיד לי מה השם של תוכנת העריכה שבה הוא משתמש?

ז"א אני מעלה כרגע...

--- סוף ציטוט ---

אני לא יודע באיזו תוכנה עז77 השתמש, אבל אני ממליץ לך על תוכנה פשוטה שנמצאת בווינדוס ואין צורך להוריד אותה, שנקראת MOVIE MAKER. אם תצטרך עזרה בעריכת סרטונים, אתה יכול לפנות אלי.

משה_77:

--- ציטוט של: אהרֹן על יולי 18, 2007, 00:38:31 ---
--- ציטוט של: moshe77 על יולי 16, 2007, 06:18:17 ---ראיתי את זה לא מזמן ועכשיו אני מגיב..

ז"א אני מעלה כרגע...

--- סוף ציטוט ---
אני לא יודע באיזו תוכנה עז77 השתמש, אבל אני ממליץ לך על תוכנה פשוטה שנמצאת בווינדוס ואין צורך להוריד אותה, שנקראת MOVIE MAKER. אם תצטרך עזרה בעריכת סרטונים, אתה יכול לפנות אלי.

--- סוף ציטוט ---

אני מכיר והיה לי אותה פעם.. אבל מחקתי אותה בגלל בעיה ואני לא יכול להוריד כי הווינדוס לא חוקי.. גם אני לא ממש אוהב אותה. היא לא מקצועית.. יש לכם הצעות אחרות?

Aaron:

--- ציטוט של: moshe77 על יולי 18, 2007, 00:40:16 ---
--- ציטוט של: אהרֹן על יולי 18, 2007, 00:38:31 ---

ז"א אני מעלה כרגע...

--- סוף ציטוט ---
אני לא יודע אם איזה תוכנה עז77 השתמש, אבל אני ממליץ לך על תוכנה פשוטה שנמצאת בווינדוס ואין צורך להוריד אותה, שנקראת MOVIE MAKER. אם תצטרך עזרה בעריכת סרטונים, אתה יכול לפנות אלי.

--- סוף ציטוט ---

אני מכיר והיה לי אותה פעם..אבל מחקתי אותה בגלל בעיה ואני לא יכול להוריד כי הווינדוס לא חוקי..גם אני לא ממש אוהב אותה היא לא מקצועית..יש לכם הצעות אחרות?

--- סוף ציטוט ---
Adobe Premiere Elements
Pinnacle Studio Plus 9
Ulead VideoStudio 8

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה