שונות > מה שבראש

תמונות מחברון - עיר האבות

<< < (5/6) > >>

tomsalts:

--- ציטוט של: oferst על יולי 11, 2007, 09:53:09 ---
--- ציטוט של: tomsalts על יוני 02, 2007, 22:12:23 ---
--- ציטוט של: אהרון על יוני 02, 2007, 20:45:32 ---
--- ציטוט של: tomsalts על יוני 01, 2007, 18:16:25 ---
--- ציטוט של: אהרון על יוני 01, 2007, 17:14:43 ---
--- ציטוט של: tomsalts על יוני 01, 2007, 17:06:30 ---אני לא מבין למה התמונה הראשונה?
גם הנאצים נטפלו עלינו, אסור לנו להתגאות בדברים כאלו אחרת אנו לא יותר טובים מהם.

--- סוף ציטוט ---
תגיד, אתה רציני? כרגע נשמעת כמו פעיל "שלום עכשיו". אם אכפת לך מחזירה ערביה שנכנסה לשטח יהודי שגם ככה הוא רק 3% אחוז מחברון, אז כבר ירדת לשפל שבשפל.
הערבים מרצחים יהודים, מידים אבנים, משליכים בקבוקי תבערה. א"י זה הבית שלנו, וחברון הוא מקום קדוש - עיר האבות, אסור לתת לאויב להכנס לשם.
אני אישית מתגאה בתמונה הזאת.

--- סוף ציטוט ---

מה הקשר? אז להחזיר להם בברבריות הופך אותנו לטובים יותר?

--- סוף ציטוט ---
כדי להביס את האוייב צריך להתנהג אליו בצורה יותר אכזרית ממנו.

--- סוף ציטוט ---

כדי להביס את האויב אסור לך להשתוות אליו.

--- סוף ציטוט ---
מה זו השטות השמאלנית הזאת?

--- סוף ציטוט ---

לא שמאלניות.. תגיד למה את השונא את הערבים? הרי אם הם לא היו מתנהגים ככה אלינו לא היינו שונאים אותם.. איזה זכות יש לעם הנבחר להתעלל באנשים? אמנם הם פולשים לארצנו ועושים טרור, אך דרך ארץ קדמה לתורה, ומי אנחנו שנעשה כך לאחרים? היית רוצה שירביצו לך ברחובות ערב הסעודית?

oferst:
לא ממש לא שמאלניות, רק מהדברים האלה ששמאלנים יגידו שבזמן מלחמה אסור לפגוע באזרחים שנותנים מחסה לטרוריסטים.

tomsalts:

--- ציטוט של: oferst על יולי 11, 2007, 22:39:10 ---לא ממש לא שמאלניות, רק מהדברים האלה ששמאלנים יגידו שבזמן מלחמה אסור לפגוע באזרחים שנותנים מחסה לטרוריסטים.

--- סוף ציטוט ---

יש הבדל בין פשיטה על בית ופשיטה על בן-אדם שהולך ברחוב.. תגיד, אתה חושב שאני טיפש? אני יודע מתי זה מוצדק ומתי אין זה מוצדק..

Aaron:

--- ציטוט של: oferst על יולי 11, 2007, 22:39:10 ---לא ממש לא שמאלניות, רק מהדברים האלה ששמאלנים יגידו שבזמן מלחמה אסור לפגוע באזרחים שנותנים מחסה לטרוריסטים.

--- סוף ציטוט ---
כל תושבי יש"ע המוסלמים תומכים במחבלים. יש כאלה שתומכים באלקעידה, חיזבאללה, חמאס, פת"ח. אבל כולם תומכים במחבלים. ומי שתומך במחבלים הוא מחבל. ומחבלים צריך להשמיד.

מ!ר:
בס"ד
איזה יפה מערת המכפלה... ;D

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה