כתב נושא: חיים בן פסח, ישר כח על התשובות על מועצת פש"ע והמסקנות-  (נקרא 2044 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבישי רביב

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
המסקנות הם חד משמעיות! כמו שאמרת "ההסברים {במקרה הזה} לא יעזרו", לא מספיק להסביר שמועצת פש"ע היא סכנה להתיישבות ושהיא משתפת פעולה עם השלטון, עם ההסברים 'אולי יסכימו' אך ההסברים לא ישנו דבר וחצי דבר! ולכן אתה צודק כשאתה אומר "שצריך להקים תנועה משלנו" זה אכן נכון וכשהציבור יראה אלטרנטיבה אז זה כבר יהיה יותר "מהסבר סתמי" חייבים להקים תנועה משלנו, תנועה זה לא יכול להיות 'רק באינטרנט' תנועה חיים היקר, צריכה להיות ממש תנועה של פעילים של פעילויות של כנסים ושל כל דבר שהוא אירגון לכל דבר, את הפעילות חייבים לעשות בארץ {כי המלחמה היא עליה!!!} ולכן חיים הגיע הזמן שתקח את היוזמה פרסם בפורם על הקמת תנועה חדשה בארץ  תתן קריאה בפורום שכל מי שרוצה להפוך מפעיל וירטואלי בפורום  יכול להפוך לפעיל של ממש אנחנו נתחיל מהמצב הזה, היות והאמת איתנו אנחנו רק נהפוך לתנועה גדולה והכי חשוב! תנועה עם אלטרנטיבה!, לכן חיים, השעה הגיעה וזה הזמן תעשה אסיפת חברים של תומכינו בארץ ונתחיל אתה יכול להגיב לי כאן {וגם בפרטי} אך הזמן הוא עכשיו ואפשר לעשות המון יש לנו תומכים. ולחברי הפורום, מי שחושב ככה או מי שיש לו הצעות בדבר פעילות של ממש מוזמן להגיב

עוד כהנא חי!

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
  קודם-כל, אבישי, ישר כוח לך על ההצעה. אתה באמת חבר יקר ואיכותי כמו שחיים אמר בַּתכנית. אנחנוּ צריכים אנשים כמוך בתנועה שלנוּ, זה ללא ספק!

עכשיו, לגבי הצעתך: אני אישית מעריך שכרגע טרם הבשילה השעה, כמו שענה לך חיים בַּתכנית. ההרגשה שלי היא, כמו שהודה גם איתמר בן-גביר בצער, ש"העם לא איתנוּ", מִסיבּות ברורות של שטיפת-מוח דמונית חדשות-לִבקרים של התשקורת ושל המִמסד נגדנוּ.

הדברים שאתה מדבר עליהם- יבוא יומם, אל דאגה (כולנוּ מאחלים, בעזרת ה'). אבל בשלב זה, ואני מדגיש בשלב זה, העם בכלליוּת עוד לא מוּכן. פשוּט עוד לא מוּכן. כרגע הדרך היחידה שפתוחה לפנינוּ להגיע להמונים בצורה הכי יעילה והכי מיידית היא הדרך הנוכחית: הרשת. ויש עוד הרבה מה לנצל באמצעי זה כדי לצבור לעצמנוּ נקודות-פתיחה רבּוֹת יותר שתכשׁרנה את הקרקע לַשלב הַבּא.

כשעושׂים משהוּ חשוּב כמו זה - עדיף לעשותוֹ באופן מקצועי ככל האפשר.

נכון, אתה צודק. הזמן דוחק, והמציאוּת נהיית מסוכנת יותר ויותר מרגע לרגע. אבל אם רוצים להצליח, עדיף לפעול לאט וּבאופן מחושב ועם יותר סיכוי להצלחה, על-פני לרוץ וּלבזבז את המעט שיש לנוּ, שׁכּן יכול להיות שלא תהיינה עוד הזדמנויות.