שונות > מה שבראש
עצה שלי חברים
פאקו411:
--- ציטוט של: Dexter על מאי 29, 2007, 21:28:54 ---אני הייתי פעם בג'ודו..לא אהבתי :(
--- סוף ציטוט ---
בגללל זה אני אומר תימצא אומנות שמדברת אליך ושתוכל להשקיע בא זמן
אֹהד:
--- ציטוט של: Roma על מאי 29, 2007, 21:38:34 ---אני הייתי בג'ודו 4 שנים ופרשתי
תכלס בשביל להתמודד עם עבריינים ברחוב מספיק להיות בכושר ולדעת את המקות הבסיסיות(כמו שכל גבר נורמלי צריך לדעת)
ושמירה על קושר זה נושא אישי של כ ל אחד
תכלס זה באמת טוב לדעת לריב כמו שצריך אבל רוב העבריינים הם סתם הומואים
--- סוף ציטוט ---
נכון, פשוט צריך לדעת איפה החלקים הרגישים ביותר של הגוף, עם איזה חלק של היד הכי כואב להכות איתו (כואב ליריב) ומה יכול להמם אותו ולתת לך זמן לברוח (כמו אגרוף באף, באשכים, ומתחת למפתח הלב, שם אי אפשר לנשום משהו כמו 10 שניות).
רק אם אתה הולך לכסח 4 אנשים אז אתה צריך להיות מאסטר בקונג פו או משהו, או בקרב מגע שזוהי אומנות לחימה ישראלית שהומצאה ע"י הצבא, היא יעילה מאוד..מאוד מאוד !
פאקו411:
--- ציטוט של: Dexter על מאי 29, 2007, 21:50:31 ---
--- ציטוט של: Roma על מאי 29, 2007, 21:38:34 ---אני הייתי בג'ודו 4 שנים ופרשתי
תכלס בשביל להתמודד עם עבריינים ברחוב מספיק להיות בכושר ולדעת את המקות הבסיסיות(כמו שכל גבר נורמלי צריך לדעת)
ושמירה על קושר זה נושא אישי של כ ל אחד
תכלס זה באמת טוב לדעת לריב כמו שצריך אבל רוב העבריינים הם סתם הומואים
--- סוף ציטוט ---
נכון, פשוט צריך לדעת איפה החלקים הרגישים ביותר של הגוף, עם איזה חלק של היד הכי כואב להכות איתו (כואב ליריב) ומה יכול להמם אותו ולתת לך זמן לברוח (כמו אגרוף באף, באשכים, ומתחת למפתח הלב, שם אי אפשר לנשום משהו כמו 10 שניות).
רק אם אתה הולך לכסח 4 אנשים אז אתה צריך להיות מאסטר בקונג פו או משהו, או בקרב מגע שזוהי אומנות לחימה ישראלית שהומצאה ע"י הצבא, היא יעילה מאוד..מאוד מאוד !
--- סוף ציטוט ---
תאמנין לי תתחיל לילמוד לא תיצטער
Eternal:
הייתי פעם בקרטה , אבל פרשתי בגלל שהמדריך רצה לפחות 250 שקל לכל מפגש, כלומר יש את השיעורים הרגילים שילהם שילמתי, אבל המדריך מוסיף שיעורים מחוץ לקורס ששם מלמדים למשל על נשקים יפנים ועוד שטווית.
אז היו לפחות איזה 10 מפגשים כאלה, כל מפגש 200 שקל.
אבא שלי הריח שמשהו מסריח פה, ואני כבר פרשתי לבד.
tomsalts:
לא אוהב את זה, אני מעדיף את הסגנון הישן והטוב, אקדח וכדורים ::)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה