עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

זה לא מאבק בגלל אדמה ודעות

<< < (3/3)

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
..וגם עזרה לא-מעטה מִבּורא-עולם. ;)

נץ וגאה בזה:
אנחנו העם הנבחר, המאבק הוא לא בין תרבותי אלא בין ציויליזציות ובין דתות! מעל הכל, הארץ היא שלנו, המאבק הוא בין כניעה שלנו לאיסלם והפכיחתנו לבני חסות כנועים (דימים) או להיות עם מדינה יהודית, יותר נכון ממלכת ישראל, המשתרעת מהנילוס עד לפרת ללא כל נוכחות איסלמית בטווח זה.
הם מזהמים את האדמה והאוויר אותו הם נושמים, מטמאים את הר קודשנו את הר הבית, ומחללים את קודש הקודשים הוא מקום אבן השתיה.
המאבק הוא בין דתי, וכך יש להתייחס אליו, אנחנו טובים יותר בגלל שהצדק איתנו, אלוקים איתנו, ואין אנו צריכים להיסוג בפני ציוילזיצית השחור והמוות, בשם אללה!

10:
לדעתי המאבק התחיל בגלל כמה גורמים:
1.יהודים משכילים מאירופה עלו ובנו את הארץ הזו ועשו בה תשתיות וגידולים וכל מה שיש בארץ אירופאית אחרת (הם רצו להעתיק את הבית שלהם באירופה לישראל), בעוד שהכפרים הערביים לא הישתנו חוץ מדמוגרפית כי פיתאום הם שמעו שיש פה הרבה עבודה.
2.הקינאה הדתית שהושפעה מהקינאה הכלכלית וכל הפרעות של חאג' אמין אל חוסייני הרוצח, שדאג למלאת את הערבים בשינאה ליהודים.
3.הרצון הפיתאומי של ארצות ערב לרצף טריטוראלי, והכבוד המוסלמי לא יכל ליסבול שיהודים שנחשבו נחוטים יהיה להם בית ואיזור מגורים שהמוסלמים לא יכולים להתעלל בהם.
4.הגיבויי הסמויי מהמעצמות בעיקבות הלקקנות לנפט.

המוסלמים עצמם לא שונאים יהודים, סבתא שלי הייתי גרה במרוקו בהרים יחד עם מוסלמים ולא שמעה על שינאה, אבל סבא שלי (ז"ל) היה גר בקזבלנקה ששם הייתה אנטישמיות,
הכל זה תעמולה.(תעמולה=מנהיגים=אינטרסים)

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: 10 על יוני 15, 2007, 17:16:42 ---לדעתי המאבק התחיל בגלל כמה גורמים:
1.יהודים משכילים מאירופה עלו ובנו את הארץ הזו ועשו בה תשתיות וגידולים וכל מה שיש בארץ אירופאית אחרת (הם רצו להעתיק את הבית שלהם באירופה לישראל), בעוד שהכפרים הערביים לא הישתנו חוץ מדמוגרפית כי פיתאום הם שמעו שיש פה הרבה עבודה.
2.הקינאה הדתית שהושפעה מהקינאה הכלכלית וכל הפרעות של חאג' אמין אל חוסייני הרוצח, שדאג למלאת את הערבים בשינאה ליהודים.
3.הרצון הפיתאומי של ארצות ערב לרצף טריטוראלי, והכבוד המוסלמי לא יכל ליסבול שיהודים שנחשבו נחוטים יהיה להם בית ואיזור מגורים שהמוסלמים לא יכולים להתעלל בהם.

המוסלמים עצמם לא שונאים יהודים, סבתא שלי הייתי גרה במרוקו בהרים יחד עם מוסלמים ולא שמעה על שינאה, אבל סבא שלי (ז"ל) היה גר בקזבלנקה ששם הייתה אנטישמיות,

--- סוף ציטוט ---
עד 1979 זה אכן היה תעמולה, היום מאז אותה שנה זה המציאות הכואבת, כל מוסלמי באשר מוסלמי הוא בן מוות.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יוני 15, 2007, 17:24:51 ---
--- ציטוט של: 10 על יוני 15, 2007, 17:16:42 ---לדעתי המאבק התחיל בגלל כמה גורמים:

--- סוף ציטוט ---
עד 1979 זה אכן היה תעמולה, היום מאז אותה שנה זה המציאות הכואבת, כל מוסלמי באשר הוא מוסלמי הוא בן מוות.

--- סוף ציטוט ---

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה