עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
שיחה שתהיה ב2017 בין ערבים בא"י
tomsalts:
--- ציטוט של: יוחאי על יוני 07, 2007, 02:07:32 ---אני מסכים איתך ליהודים יש זיכרון מאד מאד קצר
--- סוף ציטוט ---
זיכרון קצר ולב חלש.
10:
--- ציטוט של: tomsalts על יוני 06, 2007, 22:42:19 ---
--- ציטוט של: 10 על יוני 06, 2007, 12:29:44 ---עצוב נאוד אבל העיקרון הוא נכון, לאליטות אין יותר עיקרון של לחימה ואדמה לא חשובה רק הכסף חשוב, בגלל זה כל הטינופת נימצאת באליטה, וזה מה שיהיה עם לא נפעל, צריך להזכיר לאנשים בארץ למה אנחנו פה ולמה עצם העובדה שאנחנו גרים פה יותר והאדמות שלנו יותר חשובות מהשלום. אני רוצה שלום אבל אני רוצה שגם יצא לי ג'יני מהמנורה וייתן לי 3 משאלות, ביום שיצא לי ג'יני ממנורה אני יאמין בשלום אמיתי, עד אז... הכל אגדות של המערב
--- סוף ציטוט ---
אנשים שוחכים שבגולה היה הרבה יותר רע, מי שרוצה לחזור לגור בבית קטן ומטונף בשטעטאלעך מוזמן לעזוב, מי שלא שיתמודד.
--- סוף ציטוט ---
--- ציטוט של: יוחאי על יוני 07, 2007, 02:07:32 ---אני מסכים איתך ליהודים יש זיכרון מאד מאד קצר
--- סוף ציטוט ---
--- ציטוט של: tomsalts על יוני 07, 2007, 14:06:48 ---
--- סוף ציטוט ---
זיכרון קצר ולב חלש.
--- סוף ציטוט ---
נכון כל השמאל רוצה מדינה אירופאית ומצידם אפילו נוצרית זה לא אכפת, המסורת היהודית פחות חשובה מערך ה"שלום" הנתעב שלהם, והם שוכחים שבגולה יהודי לא יכול ללכת עם כיפה בלילה בלי פחד שיתפסו אותו כמה אנטישמים ויכניסו לו מכות עד זוב דם, הם שוכחים למה אלפי יהודים עלו לפה מלכתחילה, הם שוכחים את כל יהודי ארצות המזרח שעזבו את כל הרכוש שלהם בכדי לעבור לארץ כי הם פחדו מתגובות אני יהודיות, הם שוכחים את כל אלה שבאו מאירופה שברחו לאור הטראומה מהשואה, הם שכחו שלא משנה כמה חכם יהיה יהודי הם לא יכול ליהיות בתפקיד מפתח משמעותי... פעם שמעתם על שליט יהודי בגולה?
tomsalts:
--- ציטוט של: 10 על יוני 08, 2007, 13:56:42 ---
--- ציטוט של: tomsalts על יוני 06, 2007, 22:42:19 ---
--- ציטוט של: 10 על יוני 06, 2007, 12:29:44 ---עצוב נאוד אבל העיקרון הוא נכון, לאליטות אין יותר עיקרון של לחימה ואדמה לא חשובה רק הכסף חשוב, בגלל זה כל הטינופת נימצאת באליטה, וזה מה שיהיה עם לא נפעל, צריך להזכיר לאנשים בארץ למה אנחנו פה ולמה עצם העובדה שאנחנו גרים פה יותר והאדמות שלנו יותר חשובות מהשלום. אני רוצה שלום אבל אני רוצה שגם יצא לי ג'יני מהמנורה וייתן לי 3 משאלות, ביום שיצא לי ג'יני ממנורה אני יאמין בשלום אמיתי, עד אז... הכל אגדות של המערב
--- סוף ציטוט ---
אנשים שוחכים שבגולה היה הרבה יותר רע, מי שרוצה לחזור לגור בבית קטן ומטונף בשטעטאלעך מוזמן לעזוב, מי שלא שיתמודד.
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
--- ציטוט של: tomsalts על יוני 07, 2007, 14:06:48 ---
--- סוף ציטוט ---
זיכרון קצר ולב חלש.
--- סוף ציטוט ---
נכון כל השמאל רוצה מדינה אירופאית ומצידם אפילו נוצרית זה לא אכפת, המסורת היהודית פחות חשובה מערך ה"שלום" הנתעב שלהם, והם שוכחים שבגולה יהודי לא יכול ללכת עם כיפה בלילה בלי פחד שיתפסו אותו כמה אנטישמים ויכניסו לו מכות עד זוב דם, הם שוכחים למה אלפי יהודים עלו לפה מלכתחילה, הם שוכחים את כל יהודי ארצות המזרח שעזבו את כל הרכוש שלהם בכדי לעבור לארץ כי הם פחדו מתגובות אני יהודיות, הם שוכחים את כל אלה שבאו מאירופה שברחו לאור הטראומה מהשואה, הם שכחו שלא משנה כמה חכם יהיה יהודי הם לא יכול ליהיות בתפקיד מפתח משמעותי... פעם שמעתם על שליט יהודי בגולה?
--- סוף ציטוט ---
אלו חיים בהכחשה. אך גם כאן בישראל זה מפחיד להזדהות כיהודי במספר מקומות, עד שלא יהיה טראנספר החופש שלנו בתור עם בארצו לא יוכל להתממש.
אור-לי:
היי!!!
חברה, חברה!!!!
אל יפול לבבכם
אנחנו כאן
אנחנו נעשה שינוי
אנחנו נילחם
אנחנו ובני בננו
והכל בעזרת אלוקינו ואמונתנו.
לא עוד ממלכתיות
כי במלחה ננצח
"עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה וקצרה גם יחד"
"בית יעקב לכו ונלכה באור ה'" (ישעיה)
tomsalts:
--- ציטוט של: אור-לי על יוני 10, 2007, 13:50:46 ---היי!!!
חברה, חברה!!!!
אל יפול לבבכם
אנחנו כאן
אנחנו נעשה שינוי
אנחנו נילחם
אנחנו ובני בננו
והכל בעזרת אלוקינו ואמונתנו.
לא עוד ממלכתיות
כי במלחה ננצח
"עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה וקצרה גם יחד"
"בית יעקב לכו ונלכה באור ה'" (ישעיה)
--- סוף ציטוט ---