כתב נושא: לאדון בן-פסח  (נקרא 8431 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לאדון בן-פסח
« ב- : מאי 17, 2007, 14:44:32 »
באחד הסרטונים שלך (המוסלמים כותבים "היטלר צדק"), אמרת המוסלמים האינטלקטואלים, אך הרי ברור שאין כזה דבר
יותר מחונך או פחות, אין כזה דבר אצלם. גם שמתי לב לכך שאתה קראת לנוצרים שתומכים בנו גוים, ואני חושב שזה די פוגע,
למרות שגוי איננו שם גנאי, אבל זה שם שמפריד ביננו לבינהם, ומעורר שנאה לפעמים. אין לך זכות לקרוא להם בשמות שהם אינם רוצים.

קח את זה לתשומת לבך,
Tomsalts

Aaron

• אורח
לאדון בן-פסח
« להגיב #1 ב- : מאי 17, 2007, 14:49:02 »
הוא התכוון שמוסלמים שיודעים אנגלית הם בדרך כלל טיפה יותר חכמים מהמוסלמים שנובחים כל היום משהו בערבית. אבל זה ברור שהם לא באמת חכמים ומחונכים.

פירוש המילה גוי זה מישהו שהוא לא יהודי. למה שזה יעליב אותם? הם נוצרים והם גאים בזה שהם נוצרים, אני לא חושב שמפריע להם אם קוראים להם גויים. אי אפשר לקרוא להם אחים שלנו, כי הם לא. אבל הם כן בני ברית שלנו.

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לאדון בן-פסח
« להגיב #2 ב- : מאי 17, 2007, 14:58:51 »
דווקא יש, הם המוסלמים (החילוניים) המתנגדים לדרך האיסלם הרצחנית .

מנותק dorgreen

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
לאדון בן-פסח
« להגיב #3 ב- : מאי 17, 2007, 15:03:54 »
אולי אדון חיים בן פסח יסביר לגויים מזה באמת גויים? סך הכל אומות למה להיעלב?

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
לאדון בן-פסח
« להגיב #4 ב- : מאי 17, 2007, 16:50:57 »
הוא התכוון שמוסלמים שיודעים אנגלית הם בדרך כלל טיפה יותר חכמים מהמוסלמים שנובחים כל היום משהו בערבית. אבל זה ברור שהם לא באמת חכמים ומחונכים.

פירוש המילה גוי זה מישהו שהוא לא יהודי. למה שזה יעליב אותם? הם נוצרים והם גאים בזה שהם נוצרים, אני לא חושב שמפריע להם אם קוראים להם גויים. אי אפשר לקרוא להם אחים שלנו, כי הם לא. אבל הם כן בני ברית שלנו.
אז מצד אחד כולם פה אומרים אין לנו בני ברית בעולם  "עם לבדד חשכונה"
ומצד שני "הנוצרים הם בני ברית"
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק dorgreen

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
לאדון בן-פסח
« להגיב #5 ב- : מאי 17, 2007, 17:00:40 »
אני מכיר נוצריה שאומרת לי שהיא מקנה בי על היותי יהודי ומבכנסייה שלה מתפללים כל שבוע עבור ישראל והיהודים.

ומי אמר את זה?

Aaron

• אורח
לאדון בן-פסח
« להגיב #6 ב- : מאי 17, 2007, 17:17:47 »

לא כל הנוצרים, אתה יודע שיש גם הרבה נאצים וכל מיני אנטישמים נוצרים. אני מדבר על הנוצרים שחיים בן פסח דיבר עליהם בתוכנית של היום, אלה שהגיבו בחיוב על הסרטונים שהוא עושה ואלה שחברים בארגון JTF.
סה"כ לכל הדתות בעולם צריכה להיות מטרה משותפת - כולם צריכים להתאחד נגד האסלאם.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
לאדון בן-פסח
« להגיב #7 ב- : מאי 17, 2007, 18:07:37 »

לא כל הנוצרים, אתה יודע שיש גם הרבה נאצים וכל מיני אנטישמים נוצרים. אני מדבר על הנוצרים שחיים בן פסח דיבר עליהם בתוכנית של היום, אלה שהגיבו בחיוב על הסרטונים שהוא עושה ואלה שחברים בארגון JTF.
אה כן
חסידי אומות העולם הנוצרים האלה הם אחלה אנשים
וד"א אולי נכיר קצת בודהיסטים הרי בסופו של דבר לכולם מטרה משותפת-להתאחד נגד האיסלאם
לאסט אף אם:
יוטיוב:

בייקר

• אורח
לאדון בן-פסח
« להגיב #8 ב- : מאי 17, 2007, 18:10:29 »
אין צורך מוגזם לדאוג לכבודם של הנוצרים.
אין מוסלמים אינטלקטואלים?זה זלזול באויב.
בוא ואתן לך דוגמאות פרופסור אדווארד סעיד,דוקטור חנאן עשראווי.

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
לאדון בן-פסח
« להגיב #9 ב- : מאי 17, 2007, 18:17:52 »
אין מוסלמים אינטלקטואלים?זה זלזול באויב.

סליחה בייקר, למה אוטומאטית אצלך "מוסלמים זה אויב", יש ויש, מה הפיתרון שלך לכל הרוחות? שואה לכמיליארד המוסלמים שבעולם כדי "שלמדינת ישראל לא יהיו אויבים"? לא יותר קל לשאוף לא להיות אויבים מאשר לרצות להשמיד חלק נכבד מאוכלוסיית כדור הארץ?!

האין תקופות היסטוריות בהן היו המוסלמים בני בריתם ולעיתים מגיניהם של "עם הספר", בני דודם היהודים? הלנצח נחיה על חרבנו? נשמע עגום למדי... מה החזון שלך?

Aaron

• אורח
לאדון בן-פסח
« להגיב #10 ב- : מאי 17, 2007, 18:19:58 »

אה כן
וד"א אולי נכיר קצת בודהיסטים הרי בסופו של דבר לכולם מטרה משותפת-להתאחד נגד האיסלאם
הנה לדוגמא אתר הינדי שתומך בישראל ואפילו יש בו קישור לאתר של JTF.

בייקר

• אורח
לאדון בן-פסח
« להגיב #11 ב- : מאי 17, 2007, 18:36:17 »
חס וחלילה אין אוטומטית אצלי ואני שוקל לגופו של עניין.
אין לי בעיה עם 200 מליון מוסלמים באינדונזיה.
אין לי פתרון.
אני יודע כיצד ניתן לפעול בכדי לשפר את מצב היהודים.
למשל:עונש מוות למחבלים,עידוד הגירת ערבים.
מעולם לא תמכתי בג'ונוסייד ורצח העם המוסלמי.
אתה מייחס לי דעות של משתתפים אחרים בפורום.
היהודי היה בן חסות של המוסלמי:ד'ימה ושילם מס גולגלת.
אני אישית לא שואף להיות בשלטון מוסלמי.
היו מעשי טבח רבים ופרעות של הערבים ביהודים בארץ ישראל ובארצות ערב.
אני טוען שהפתרון השמאלני של מדינה פלשתינית גרוע מהבעיה.
נניח שלאדם מסוים כואב הגב הרופא השמאלני הלך לניתוח וגרם לשיתוק הוא החריף את הבעיה.
כוונתי לרופא השיכור.
אפילו סטאטוס קוו טוב מהפתרון השמאלני.
אם כבר מגרשים יהודים עדיף לגרש ערבים.כלומר לא לגרש אח אלא אויב.
אם יבוא מוסלמי ויגיד שהוא משלים עם הזכות של היהודים למדינה ויתנהג בהתאם לא אראה בו אויב.
מי שרוצח את האחים שלי,נלחם בי ורוצה לכבוש את מדינתי וארצי הוא אויב שלי.
השגיאה הבסיסית שלך היא שאתה מגן על המוסלמי ותוקף את היהודי.
ברגע שתגדיר לעצמך את הזהות שלך:יהודי.
ברגע שתסכים שלמדינת ישראל יש זכות להתקיים ולגבולות ברי הגנה(לא גבולות אושוויץ).
ברגע שתסכים שמדינת ישראל תתקיים בתחומי ארץ ישראל ולא במקום אחר.
ברגע שתסכים שארץ ישראל שייכת לעם ישראל ולא לערבים.
ברגע שתכיר בזכות שלך תכיר בחובתך להגן על עם ישראל בארץ ישראל מפני האויב הערבי.(לא רק ערבי מוסלמי גם נוצרי כבישארה,ודיע חדאד,דוקטור חבש,חוותאמה,ג'יבריל).
אז יהיה לי ולך מין המשותף.
אני רוצה אותך בצד שלי כנגד האויב.
על היהודים להתאחד נגד נסיון ההשמדה,הג'נוסייד שהכובש המוסלמי מנסה לבצע בהם.
לדוגמא:יורים קאסמים על שדרות ללא סיבה!
זה לא בסדר.
במדינה מתוקנת נניח ארה"ב היו משיבים אש לעבר מקורות הירי בעזה.
אם היו יורים מטיחואנה קאסמים על דאלאס טקסס ארה"ב היתה מגיבה באש.
אנו מפציצים מבנים ריקים ואין לי מלחמה נגד בניין בעזה.אני לא שונא קירות ולא רואה בהם אויב.
אין לי חזון להפציץ מבנים ריקים אחרי אזהרה.
פעם לא היינו כאלה למשל:במלחמת ההתשה רוקנו את ערי התעלה.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לאדון בן-פסח
« להגיב #12 ב- : מאי 17, 2007, 20:36:54 »
צדק מי שאמר שאכן יש מוסלמים אינטלקטואלים , לא חסרים מוסלמים מאוד אינטלקטואלים שיכולים לתכנן תעמולה טובה מאוד והם עדיין מוסלמים פונדמנטליים בדתם ,

הבעייה ששחכנו שאינטלקטואל אינו בידיוק בן אדם נאור או כל החרא הזה
יש היום ערבוב בין ערכים (בקיצור סטריאוטיפים), זה לא טוב
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

בייקר

• אורח
לאדון בן-פסח
« להגיב #13 ב- : מאי 17, 2007, 20:40:48 »
נגיב מחפוז נדמה לי חתן פרס נובל לספרות.גם איבן חאלדון פילוסוף מוצלח במיוחד שפעל בימי הביניים.זאת הבעיה של המוסלמים שנתקעו מנטלית בתקופה הזאת.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
לאדון בן-פסח
« להגיב #14 ב- : מאי 17, 2007, 20:47:02 »

אה כן
אני אמרתי את זה בצחוק(למרות שאין לי שום דבר נגד בודהיסטים כי הם באמת אחלה אנשים)
אבל זה באמת אתר בודהיסטי נגד איסלאם שתומך כהנא?
ישר כוח
לאסט אף אם:
יוטיוב:

Aaron

• אורח
לאדון בן-פסח
« להגיב #15 ב- : מאי 17, 2007, 20:50:37 »

אה כן
אני אמרתי את זה בצחוק(למרות שאין לי שום דבר נגד בודהיסטים כי הם באמת אחלה אנשים)
אבל זה באמת אתר בודהיסטי נגד איסלאם שתומך כהנא?
ישר כוח
לא בודהיסטי. הינדי - מדת ההינדו (הודים).

מנותק ליעד

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • כהנא חי!!!
לאדון בן-פסח
« להגיב #16 ב- : מאי 17, 2007, 22:07:15 »
אין לך זכות לקרוא להם בשמות שהם אינם רוצים.

מי אמר לך שזה מפריע להם?
רבנו שאג בקול גדול "אין שום יאוש בעולם כלל!"(רבי נחמן)

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
לאדון בן-פסח
« להגיב #17 ב- : מאי 18, 2007, 06:01:55 »

אני לא מבין מה בדיוק הבעייה שלך. חיים דיבר אל הישראלים, שלא יודעים מה זה "Rightous Gentiles" ויודעים מה זה גוי. "גוי" הוא לא שם-גנאי אצל הישׂראלים. כשמדברים אל גוי ואומרים לו "גוי" - אז ורק אז זה יכול להתקבל כביטוי מעליב. כשמדברים אל קְהל-יעד ישראלי, "גוי" פירושו פשוט - "לא יהודי". זה הכל, נקי ובהיר בלי כל שמץ של כוונות נִסתרוֹת שליליות/חיוביות כאלה ואחרוֹת.

וּבכל אופן - חיים לא כיוון אליהם לשלילה, אלא להיפך - לטובה (אני מקווה שזה לפחוֹת ברור לך). כך שבכלל אני לא מבין על מה יצא קִצפך.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לאדון בן-פסח
« להגיב #18 ב- : מאי 18, 2007, 09:55:05 »

אני לא מבין מה בדיוק הבעייה שלך. חיים דיבר אל הישראלים, שלא יודעים מה זה "Rightous Gentiles" ויודעים מה זה גוי. "גוי" הוא לא שם-גנאי אצל הישׂראלים. כשמדברים אל גוי ואומרים לו "גוי" - אז ורק אז זה יכול להתקבל כביטוי מעליב. כשמדברים אל קְהל-יעד ישראלי, "גוי" פירושו פשוט - "לא יהודי". זה הכל, נקי ובהיר בלי כל שמץ של כוונות נִסתרוֹת שליליות/חיוביות כאלה ואחרוֹת.

וּבכל אופן - חיים לא כיוון אליהם לשלילה, אלא להיפך - לטובה (אני מקווה שזה לפחוֹת ברור לך). כך שבכלל אני לא מבין על מה יצא קִצפך.

גוי זו מילה מהתנ"ך ופירושה עם, כולל עם ישראל "ואעשך ממלכת כהנים וגוי קדוש...". בהמשך המלה 'הגויים' הפכה כינוי לכל שאר העמים, ולבסוף המלה 'גוי' נגזרה ממנה במשמעות חדשה ככינוי לפרט (אדם) שאינו יהודי. אני לא חושב שיש משהו מעליב במלה הזו, ייתכן והיה נוהג בעבר להשתמש במלה הזו בתוך הקשר מזלזל בגלל היחסים 'הטובים' שסררו בין היהודים לגויים בגולה. יש מלים אחרות שהן כן נועדו להעליב מעצם שמן, למשל 'שיקסה', כינוי ביידיש לעלמה נוכרייה, נגזר ככל הנראה מהמלה שקץ או שיקוץ (משהו טמא ומחלל קודש).

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ערבים
« להגיב #19 ב- : מאי 18, 2007, 12:28:16 »
לא כל הערבים הם מחבלים אבל כל המחבלים הם ערבים ;D
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לאדון בן-פסח
« להגיב #20 ב- : מאי 18, 2007, 14:29:38 »

הבעיה, שרוב הגוים לא מבינים את זה, דיברתי עם חברים שלי על זה, והם נוצרים, הם אמרו שזה דיי פוגע בהם, הנאצים אומרים שגוי זה גויה וכך אנו מעליבים את הלא יהודים,  יש להבהיר את הדברים.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
לאדון בן-פסח
« להגיב #21 ב- : מאי 18, 2007, 15:01:40 »
הבעיה, שרוב הגוים לא מבינים את זה, דיברתי עם חברים שלי על זה, והם נוצרים, הם אמרו שזה דיי פוגע בהם, הנאצים אומרים שגוי זה גויה וכך אנו מעליבים את הלא יהודים,  יש להבהיר את הדברים.

שוב:

אין שום דבר מעליב במילה "גוי" על-פי כל פירוש טרמינולוגי; "גוי" = לא יהודי. כמו שאין שום דבר מעליב במילה "נוצרי"; "נוצרי" = בן הדת הנוצרית. שני הביטויים נקיים באותה מידה מבחינה טרמינולוגית. הדבר היחידי שיכול "לצבוע" אותם לחיוב או לשלילה - זה ההקשר.

וההקשר כאן היה חיוּבי וּ"בעדם" של אותם גויים.

שוב- הכינוי "גוי" עצמו אינו מעליב. אפשר רק לומר אותו בצורה מעליבה, בהקשר מעליב. בדיוק כפי ש"נוצרי" אפשר לומר בצורה מעליבה, או כל כינוי אחר. הכל תלוי בַּצורה וּבָהקשר.

וכאן ההקשר היה חיובי, כידוע לך. שוב.

מנותק J0HNiE

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • פושעי אוסלו וההתנתקות - לא נשכח ולא נסלח.
לאדון בן-פסח
« להגיב #22 ב- : מאי 18, 2007, 18:08:10 »
אין שום דבר רע או לא בסדר מתי שחיים אמר "גוי", הפירוש האמיתי של המילה "גוי" היא לא יהודי.
פשוט הרבה אנשים חושבים שגוי זה אחד שאוכל חזיר, חלב ובשר, גם רוסים התחילו לקבל את הסטיגמה הזאת.
ואותם אנשים שחושבים שגוי זה אחד שאוכל לא כשר וכו' וכו'.. הוא פשוט בן אדם בור.

חיים השתמש במילה גוי, לציין ולהראות איך אנשים גויים(לא יהודים!) מדברים ומשביחים את מילותיו של חיים לעומת יהודים שמאלנים.

צבא הגירוש לישראל.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
לאדון בן-פסח
« להגיב #23 ב- : מאי 24, 2007, 02:03:33 »
עוץ לי גוץ לי הוא חלק אינטגרלי של מכונת התעמולה של המערב הטיפש המקדם את הג'יהאד העולמי והשם מקלות בגלגלים של המנסים לבולמו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.