שונות > מה שבראש
פזמון ברית המועצות שאני עיצבתי
אֵיתָן:
חחחחחח נחמד לגמריי שיפצת את ההמנון
אני נולדתי בארץ
אבל בכל זאת יודע פחות או יותר את ההמנון של ברית המועצות
את המנגינה וכמה מילים
אלירן:
--- ציטוט של: אהרון על מאי 17, 2007, 23:44:28 ---
--- ציטוט של: underground על מאי 17, 2007, 23:40:22 ---
--- ציטוט של: אהרון על מאי 17, 2007, 23:35:12 ---חחח ;D תזהר שה- KGB לא יחסל אותך.
אהבתי.
--- סוף ציטוט ---
צחוק צחוק אבל לנו יש את השב"כ והם באמת יכולים לחסל אותו..ראינו מה הם עשו לרב עוזי משולם ולעוד כמה..
--- סוף ציטוט ---
במקרה הזה WAKEUPISRAEL קילל את פוטין והממסד הקומוניסטי שהיה בבריה"מ, למה שהשב"כ יחסל אותו על זה?
--- סוף ציטוט ---
אני לא אמרתי שהוא יחסל אותו , אני רק השוותי אותו ל - KGB כי לדעתי הוא מיתנהגים באותה צורה.
אילן208:
--- ציטוט של: underground על מאי 17, 2007, 23:48:20 ---
--- ציטוט של: אהרון על מאי 17, 2007, 23:35:12 ---חחח ;D תזהר שה- KGB לא יחסל אותך.
אהבתי.
--- סוף ציטוט ---
צחוק צחוק אבל לנו יש את השב"כ והם באמת יכולים לחסל אותו..ראינו מה הם עשו לרב עוזי משולם ולעוד כמה..
--- סוף ציטוט ---
במקרה הזה WAKEUPISRAEL קילל את פוטין והממסד הקומוניסטי שהיה בבריה"מ, למה שהשב"כ יחסל אותו על זה?
--- סוף ציטוט ---
אני לא אמרתי שהוא יחסל אותו , אני רק השוותי אותו ל - KGB כי לדעתי הוא מיתנהגים באותה צורה.
--- סוף ציטוט ---
כמה שאתה צודק
אבל לעולם לא אעז לרדת על הפזמון של מדינת ישראל זה הפזמון הציוי באמת
אני לא מבין למה השמאלנים שרים אותו בכלל כנראה הם לא מבינים את משמעותו הפזמון הכי יפה בעולם-הציונות
Aaron:
אהבתי.
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
אה.. אתה צודק הם דומים, אבל העובדות מראות שה- KGB הרבה יותר אכזרי. בשלוש החודשים האחרונים, נרצחו ברוסיה 13 עיתונאים שכתבו נגד פוטין. אולי השב"כ שלנו מעניש בשיטות אחרות, כמו לדוגמא הורס את החיים, מאיים, אני לא יודע, מה שבטוח ה- KGB הרבה יותר מסוכן. ה KGB לא משחק משחקים, הם רוצחים ישר בלי איומים.
ימח שמו של השב"כ, ארגון פשע בחסות המדינה.
אלירן:
--- ציטוט של: אהרון על מאי 17, 2007, 23:53:48 ---
אהבתי.
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
אה.. אתה צודק הם דומים, אבל העובדות מראות שה- KGB הרבה יותר אכזרי. בשלוש החודשים האחרונים, נרצחו ברוסיה 13 עיתונאים שכתבו נגד פוטין. אולי השב"כ שלנו מעניש בשיטות אחרות, כמו לדוגמא הורס את החיים, מאיים, אני לא יודע, מה שבטוח ה- KGB הרבה יותר מסוכן. ה KGB לא משחק משחקים, הם רוצחים ישר בלי איומים.
ימח שמו של השב"כ, ארגון פשע בחסות המדינה.
--- סוף ציטוט ---
כול מילה אמת.
חוץ מי זה פוטין בעצמו פעם היה ב KGB ויכול להיות שיש לו שם קשרים עדין..מבין וביגלל זה כול הרציחות האלה..
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה