שונות > מה שבראש

לאיזו מוסיקה אתם אוהבים להאזין בדרך-כלל?

<< < (14/16) > >>

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: Kahana Hay על מאי 25, 2007, 07:41:22 ---
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על מאי 25, 2007, 01:14:55 ---
--- ציטוט של: Kahana Hay על מאי 24, 2007, 22:22:57 ---מוזיקה ישראלית בעיקר

--- סוף ציטוט ---

אה..

תוּכל לפרט?  מלחינים, כותבי-מילים, מְבצעים... ?

--- סוף ציטוט ---
מוזיקה ישראלית בעברית זה בעיקר שירי מלחמות ולהקות צבאיות משנות ה60' וה70'
ומוזיקה ישראלית לא בעברית זה מטאל ישראלי ::)

--- סוף ציטוט ---

ווּאי, יפה! :) אני מאד אוהב מוסיקה עברית ישנה. :V:
הִנה רשימה חלקית של מלחינים: נעמי שמר ז"ל, משה וילנסקי, אלכסנדר (סשה) ארגוב, מרדכי זעירא, דוד זהבי, מוני אמריליו, דובי זלצר, נחום (נחצ'ה) היימן, נורית הירש, שמעון ישׂראלי, יאיר רוזנבלום, יאיר קלינגר, אפי נצר, אריה לבנון, שמעון כהן, חיים צוּר, שייקה פייקוב, שמעון כהן ודומיהם.

וכמובן היותר-ישנים: נחום נרדי, יהודה שרתדניאל סמבורסקי, משה ביק, יצחק אדל, אלכסנדר אוריה-בוסקוביץ', ידידיה אדמון, יואל ולבה, מארק לברי, יואל אנגל, שמואל פרשקו, חנינא קרצ'בסקי, דפנה אילת, אברהם צבי אידלסון וכו'.  (רשימה יותר מלאה כתבתי בִּזמנוֹ כאן.)

אילוּ שירים / מלחיני-שירים / כותבי מילוֹת-שירים אהובים עליך במיוחד ?

--- ציטוט של: איתן על מאי 25, 2007, 06:34:22 ---אם אתם בקטע של קלאסי

הייתי  ממליץ לשמוע
קונצרט  של Yngwie Malmsteen

הוא  בעיקרון גיטריסט הוואי מטאל אבל רוב המוזיקה  שלו היא  קלאסית ליפעמים עם נגיעות של רוק כבד
קוראים לקונצרט
Concerto Suite for Electric Guitar and Orchestra in E flat minor

פשוט מוכשר

http://www.mediafire.com/?99jmnmsbyff

העלתי  שיר  אחד  מהקונצרט 

--- סוף ציטוט ---

תודה, אני מוריד אותו עכשיו.. :)

תגיד, לא הבנתי: הגיטאריסט הוא גם המלחין של היצירה בַּמִקרה הזה ?..

אֵיתָן:

--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על מאי 25, 2007, 16:37:02 ---
--- ציטוט של: איתן על מאי 25, 2007, 06:34:22 ---אם אתם בקטע של קלאסי

הייתי  ממליץ לשמוע
קונצרט  של Yngwie Malmsteen

הוא  בעיקרון גיטריסט הוואי מטאל אבל רוב המוזיקה  שלו היא  קלאסית ליפעמים עם נגיעות של רוק כבד
קוראים לקונצרט
Concerto Suite for Electric Guitar and Orchestra in E flat minor

פשוט מוכשר

http://www.mediafire.com/?99jmnmsbyff

העלתי  שיר  אחד  מהקונצרט 

--- סוף ציטוט ---

תודה, אני מוריד אותו עכשיו.. :)

תגיד, לא הבנתי: הגיטאריסט הוא גם המלחין של היצירה בַּמִקרה הזה ?..

--- סוף ציטוט ---
כן

tomsalts:

--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על מאי 25, 2007, 01:12:22 ---
--- ציטוט של: tomsalts על מאי 24, 2007, 22:28:39 ---
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על מאי 24, 2007, 16:25:34 ---
--- ציטוט של: tomsalts על מאי 24, 2007, 09:35:53 ---אני דיי אוהב את תמונות בתערוכה של מוסורבסקי, שוליית הקוסם של דיוקא היא מאוד מוכרת אחרי הסרט בדיסני, יש גם מנגינה מאוד נחמדה של ואגנר שנקראת דמדומי האלים.. קרנבל של שומאן היא יצירה דיי נחמדה גם כן..

--- סוף ציטוט ---

..נאה ביותר! :)

מי זה דיוקא?
האם אתה מתכוון ל"שוליית-הקוסם" של מאהלר ?

--- סוף ציטוט ---

מאהלר היה הראשון בתחילת הדרך המוזיקלית של הסיפור שוליית הקוסם, היצירה שאנו מכירים כיום היא עיבוד של פאול דיוקא (Paul Dukas), שד"א היה יהודי.

--- סוף ציטוט ---

אהה, אתה מתכוון בטח לַסרט המצוייר.. :) נכון, יש שם "עיבוד" של היצירה בשביל הסרט, אבל המוסיקה המקורית הולחֲנה כמובן על-ידי גוּסטאב מאהלר, שד"א גם הוא היה יהוּדי! ;)

"קרנבל" של שומאן אופ' 9 - זאת יצירה לִפסנתר סולו. איך הִגעת אליה? מעניין.. בַּמִשפחה שלך מאזינים למוסיקה קלאסית, או שזה בא מִמך לגמרי?

--- סוף ציטוט ---

אני לא חושב כך, היצירה שהושמעה בסרט היא היצירה שחיבר דיוקא, הוא לא עיבד אותה לסרט הוא מת לפני זה..
במשפחה שלי לא מאזינים למוזיקה כזו אבל יש ידע, אבא שלי נהג לנגן וגם סבתא שלי, הם דחפו אותי ללמוד בקונסרוטוריון ושם אני התחלתי לאהוב את המוזיקה הקלאסית..

--- ציטוט של: tomsalts על מאי 27, 2007, 15:59:44 ---
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על מאי 25, 2007, 01:12:22 ---
--- ציטוט של: tomsalts על מאי 24, 2007, 22:28:39 ---
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על מאי 24, 2007, 16:25:34 ---
--- ציטוט של: tomsalts על מאי 24, 2007, 09:35:53 ---אני דיי אוהב את תמונות בתערוכה של מוסורבסקי, שוליית הקוסם של דיוקא היא מאוד מוכרת אחרי הסרט בדיסני, יש גם מנגינה מאוד נחמדה של ואגנר שנקראת דמדומי האלים.. קרנבל של שומאן היא יצירה דיי נחמדה גם כן..

--- סוף ציטוט ---

..נאה ביותר! :)

מי זה דיוקא?
האם אתה מתכוון ל"שוליית-הקוסם" של מאהלר ?

--- סוף ציטוט ---

מאהלר היה הראשון בתחילת הדרך המוזיקלית של הסיפור שוליית הקוסם, היצירה שאנו מכירים כיום היא עיבוד של פאול דיוקא (Paul Dukas), שד"א היה יהודי.

--- סוף ציטוט ---

אהה, אתה מתכוון בטח לַסרט המצוייר.. :) נכון, יש שם "עיבוד" של היצירה בשביל הסרט, אבל המוסיקה המקורית הולחֲנה כמובן על-ידי גוּסטאב מאהלר, שד"א גם הוא היה יהוּדי! ;)

"קרנבל" של שומאן אופ' 9 - זאת יצירה לִפסנתר סולו. איך הִגעת אליה? מעניין.. בַּמִשפחה שלך מאזינים למוסיקה קלאסית, או שזה בא מִמך לגמרי?

--- סוף ציטוט ---

אני לא חושב כך, היצירה שהושמעה בסרט היא היצירה שחיבר דיוקא, הוא לא עיבד אותה לסרט הוא מת לפני זה..
במשפחה שלי לא מאזינים למוזיקה כזו אבל יש ידע, אבא שלי נהג לנגן וגם סבתא שלי, הם דחפו אותי ללמוד בקונסרוטוריון ושם אני התחלתי לאהוב את המוזיקה הקלאסית..

--- סוף ציטוט ---

כל הכבוד. משפחה מנגנת..
האמת- יכול להיות שאתה צודק, אני כנראה מתבלבל עם יצירה אחרת של מאהלר. :P קורה...  אגב, אתה גם לומד תיאוריה בַּקונסרבטוריון? יש לכם הרכּבים שם? אתה מנגן באיזו 'להקה'?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה