חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

**התשובות של איתמר בן גביר לתאריך 23 במאי**

(1/2) > >>

Aaron:
**איתמר הסכים לענות לשאלות הגולשים בכל יום רביעי**
**איתמר אדם עסוק מאד ויעדיף שאלות קצרות ויענה כאן**
**אנא מכם כתבו כאן שאלות או הערות לאיתמר בן גביר**
**כל הודעה שאיננה לאיתמר תמחק**
**לבקשת חיים ואיתמר מחקנו את העבר הרע ושמנו אותו מאחורינו:אנא מכם אל תהפכו אשכול זה להאשמות כלפי רוני!!!**

בייקר:
1.מהם הלקחים שאפשר להפיק מהנסיונות להכנס לכנסת לעומת ההצלחה של הרב כהנא זצ"ל?כמובן שהרב היה גדול הדור.האם עליכם לפנות לקהל יעד שונה נאמר גם חילונים באיזור המרכז?להשקיע פחות במגזר החרדי גם כספית.
הערה:אמרת שהכנסת איננה עיקר הפעילות ואני מסכים אבל זהו נושא מעניין.
אתה מודע לתדמיתכם הקשה בעיני הציבור היהודי שחלקו אף חושש מכם!האם תנסו לשנות תדמית בעזרת תעמולה חיובית ולא שלילית שתדגיש את הפעילות המבורכת שלך ושל מרזל?
למשל הצגתם את פרופסור ישראל חנוגוקלו שהוא אינטלקטאול מרשים.
2.איך אפשר לשכנע חברי כנסת להצטרף אחרי שסירבו או התנתקו?אלדד,אריאל,קליינר,פייגלין.האם אתם שוקלים לפנות לנדיה מטר שתצטרף או למשפחת העצני?
כדאי ללמוד משגיאות עבר ולא לחזור עליהן בכדי לשנות את התוצאה מה גם שאחוז החסימה עלול לעלות?
האם יש רעיון חדש או אמצעי לגייס כספים שזה עקב אכילס שלכם?
אולי יש לצרף סמכות תורנית כרב קרוייזר או הרב עידוא אלבה?
האם שיתוף פעולה אפשרי בין מפלגות ימין ואישים מהימין על אף חילוקי דעות,אינטרסים אישיים ונטיה להתפצל שאופיינית לאנשים עם אידאולוגיה נוקשה.
האם אפשר לצרף את יקותיאל בן יעקב,רבבה ולעבוד בשיתוף פעולה עם הכהניסטים בארה"ב גם בנושא של גיוס הכספים.
3.איך הצלחתם" לנקות" את מרכז העיר חברון מערבים וליצור בס"ד רצף טריטוריאלי של יהודים?האם אתה מודע לכך שביפו מתנהל טרנספר כלכלי שקט של ערבים בידי יזמים שמאלנים עשירים שקנו את הקרקעות עד לטיילת של בת ים ובנו מגדלים מפוארים של אמנים מהבוהמה ושמו בשער שומר ערבי שלא מאפשר לערבים להכנס לבריכה או למתחם והשטח סטרילי מערבים!
זוהי דוגמא אופיינית לצביעות שמאלנית כמו שנאמר: "צדיקים מלאכתם נעשת בידי אחרים" .
חזונו של הרב כהנא מתגשם ביפו 2007 הלכה למעשה בידי שלטון הכסף השמאלני שמפנה ערבים תמורת כמה עשרות אלפי דולרים ומייהד את יפו למען נדל"ן שמאלני!אם לשמאלנים היו ערכים יהודים מצבנו היה מצויין.
4.אנו עורכים אנציקלופדיה יהודית כהניסטית כתחליף לויקיפדיה השמאלנית בשם ישראפדיה.אנו רוצים לעשות ערך "איתמר בן גביר"ברוך מרזל" "נועם פדרמן "כי בויקיפדיה רק מרזל וכהנא זכו לערך משלהם,האם תוכל לעזור לנו בעריכה בפרטים עליך ועל נועם,כי אין עליך ערך שלם באינטרנט?אני יודע שאתה יהודי צנוע אבל זה חשוב לתיעוד.אגב הריב עם ויקיפדיה פרץ כי השמאלנים האלה לא הרשו לנו להכניס ערך "חיים בן פסח" או נועם פדרמן והכניסו את ההשמצות של יאיר קוטלר ימח שמו על הרב זצ"ל.
לחילופין נשמח אם אתה אישית תכתוב את הערך "נועם פדרמן"שהוא חבר אישי שלך וברור שאתה מכיר את הפרטים הביוגרפים שלו וכמו שרואים באתר החזית בס"ד יש לך כישרון כתיבה לא מבוטל.או את הערך מרזל או חזית יהודית לאומית או שתרשה לנו להעתיק את החומר מהאתר כי יש לכם זכויות יוצרים.אפשר כמובן ערכים נוספים על ישיבת הרעיון היהודי,הרב כהנא זצ"ל.או ערכי יהדות.
אני מודע לכך שאתה עסוק מאד.אגב אתה יכול לדבר עימנו במסרים כי הוענק לך צל"ש הימין האמיתי על תרומתך לפורום שלנו...או שנדבר בטלפון בס"ד.

אילן208:
שלום לאיתמר הגיבור
1.אני מצטער על הבורות אבל האם זכית להכיר את הרב כהנא מקרוב?
2.כאשר בע"ה השם ניבחר לכנסת איך מיבחר לשלטון? יכול להיות שיקרה מה שקרה לכהנא זצ"ל הי"ד השמאלנים יראו שאנו עומדים להיבחר ורוב העם רוצה אותנו ואז יוציאו אותנו מהחוק בגלל כל מיני תרוצים וחוקים שהם יחוקקו נגד הפעילות שלנו  אז מה דעתך נעשה במצב כזה?
כל טוב ותודה מראש
wakeupisrael

IRON_MAN:
1.למה לא נותנים לצה"ל לנצח וקושרים לו את היידים? למשל בעזה שמודיעים לערבים בכריזה שאנחנו הולכים להפציץ אותם(ממש טמטום) או שמעדיפים להכניס כוחות קרקעיים ולסכן את חיילי צה"ל  מאשר לכתוש אותם מהאויר.

2.למה לא הולכים לתמוך בכוחות-הבטחון ולהתעמת עם פעילי השמאל-הקיצוני בבילעין?

3.כמו שאתה יודע הרבה אנשים שהצביעו לישראל-ביתנו של אביגדור ליברמן התאכזבו ממנו ובצדק ולפי מה שאני שומע מאנשים אני שומע שנמאס להם מערבים ושמלאנים ובבחירות הבאות הם אמרו שהם יבחרו רק בנו(חזית יהודית-לאומית) זה רק רציתי שתדע.

4.אתה מכיר את האיש הזה שעצרו אותו רק בגלל שתלה חולצה של כ"ך בתוך המסעדה שלו? הנה הקישור לכתבה:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/024/823.htmlמה אתה חושב על הבולשיביזם הזה?

IRON_MAN:
1.מה אתה חושב על הזמר עמיר בניון הוא הוציא שיר נגד החכ"ים הערבים ונגד חיזבאללהhttp://celebs.walla.co.il/?w=/3601/946266 מה אתה חושב על זה שכל אומן שמזדהה עם הימין מיד התקשורת מחרימה אותו? כי התקשורת מחרימה גם את עמיר בניון וגם את אריאל זילבר.

2.איך אתה לא מפחד מערבים? כי הם קרימנליים ובלתי-צפויים איך אתם (שגרים בחברון) לא מפחד בכלל מהערבים שהם פראי-אדם ?
אתה לא מפחד מהם בכלל? תתן לי טיפ איך גם אני יכול לא לחשוש מהם(כי אני קצת מפחד מהם כי הם קרימנליים.)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה