עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

מאבק בשכונה יהודית !!!כנסו ותראו תכתבה

<< < (5/14) > >>

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: אלמוג על פברואר 05, 2007, 00:24:34 ---לק"י..
תודה..  ;)
יוואו.. ראיתי אותו כבר כמה פעמים.. בחיים שלי לא ידעתי איך קוראים לו..  :-\

--- סוף ציטוט ---
אז תראי אותו כל יום ראשון וחמישי יש תוכניות ווידאו שלו כל יום שלישי יש תוכנית ששואלים אותו שאלות בנוסף יש תוכנית של גיל אברהם הצדיק שהוא עונה על 5 שאלות כל שבוע וגם תוכנית של נועם פדרמן הצדיק הגיבור שלנו כל שבוע!

Apricot:
הבעייה במדינה הזאתי שזאת מדינת "שנקין" - כולם פה היפים נרקמונים שמאלנים שרק חושבים איך להשיג סמים כל היום ולבקר אצל זונות

ראו הנעשה בלבנון
ראו מה שהשיעים עשו שם

אותם אנשי חיזבאללה , אותם חרקים מטונפים , האנשים שלהם ישנו ברחובות , התאספו במאות אלפים והפגינו ללא הפסק , והשביתו להם את כל המדינה

האם דבר כזה יכול לקרות פה ?
כזאת רוח אחדות?
כזאת תושייה?

האם אתם מכירים מישהו שאוהב כאן את אולמרט?
את הממשלה?

ועדיין...
כולם בשנקין
שותים קפה
מגוללים עוד איזה ג'וינט

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Apricot על פברואר 05, 2007, 23:41:13 ---הבעייה במדינה הזאתי שזאת מדינת "שנקין" - כולם פה היפים נרקמונים שמאלנים שרק חושבים איך להשיג סמים כל היום ולבקר אצל זונות

ראו הנעשה בלבנון
ראו מה שהשיעים עשו שם

אותם אנשי חיזבאללה , אותם חרקים מטונפים , האנשים שלהם ישנו ברחובות , התאספו במאות אלפים והפגינו ללא הפסק , והשביתו להם את כל המדינה

האם דבר כזה יכול לקרות פה ?
כזאת רוח אחדות?
כזאת תושייה?

האם אתם מכירים מישהו שאוהב כאן את אולמרט?
את הממשלה?

ועדיין...
כולם בשנקין
שותים קפה
מגוללים עוד איזה ג'וינט

--- סוף ציטוט ---
צודק בכל מילה חבורה של אדיוטים שחיים בבועה מפגרת של הומאים, סמים וזנות.
אנחנו צריכים גורם מאחד מישהו שיאחד את כולנו כמו בתקופת הרב מאי דוד כהנא זצ"ל הי"ד גדול דורנו!

אלירן:
כן שמעתי על זה גם...אני קבוע הולך לשם לדרשה של הרב דניאל זר בפרס כץ..מה לעשות זה מכת מדינה..הערבים האלה..

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: underground על פברואר 19, 2007, 11:52:11 ---כן שמעתי על זה גם...אני קבוע הולך לשם לדרשה של הרב דניאל זר בפרס כץ..מה לעשות זה מכת מדינה..הערבים האלה..

--- סוף ציטוט ---
סרטן שמתפשט.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה