שונות > מה שבראש
ערבים שמתחילים עם בחורות יהודיות
IRON_MAN:
זה הדבר שהכי מעצבן אותי שאני רואה שערבי מנסה להתחיל עם בחורה(בדרך-כלל פרחה) והיא משתפת איתו פעולה.
ימך-שימם.
להרוג אותם מנוולים מעניין מה היו עושים ליהודי שיתחיל עם ערבייה בכפר ערבי.
מה אתם חו
אֵיתָן:
--- ציטוט של: רן הכהניסט על מאי 13, 2007, 14:09:28 ---זה הדבר שהכי מעצבן אותי שאני רואה שערבי מנסה להתחיל עם בחורה(בדרך-כלל פרחה) והיא משתפת איתו פעולה.
ימך-שימם.
להרוג אותם מנוולים מעניין מה היו עושים ליהודי שיתחיל עם ערבייה בכפר ערבי.
מה אתם חו
--- סוף ציטוט ---
מה אתה רוצה מהערבים
זה הטבע שלהם אל תבוא אליהם בתלונות ברור שצריך לגרש אותם מפה
הם לא יפסיקו עם הזוועות והפרעות
אבל אותן יהודיות גם טיפשות שמשתפות פעולה עם הערבים
אלירן:
ליפני שנתיים שלוש ראיתי כמה ערבים מנסים לגעת בבת ישראל בחוף הים והיא לא רצתה והם מנסים להתחיל איתה ולגעת בה..אז אמרנו להם שיעופו מי פה
ושלו יעשו בעיות..אז התחילו דחיפות וקללות אבל בסוף הם הלכו..רצינו לאיכנס בהם מכות אבל אחד החברים ישר הרגיע אותנו ועצר את הכול..
IRON_MAN:
אני גם ראיתי ערבים שבאים ביום-העצמאות להתחיל עם יהודיות בכיכר-ציון המנוולים האלו נכנסים למקומות הבילוי של הנוער החילוני (שלא עושה כלום בנידון) והם מטרידים את הבחורות היהודיות זה הדבר שהכי מעצבן אותי >:(
אני חושב שצריכים לקומם את הערסים נגד הערבים כי הערסים לא מפחדים מכלום צריכים לאחד אותם איתנו במקום שהערסים יריבו עם יהודים(זה מה שהם עושים לצערי) שיוציאו את כל העצבים שלהם על הערבים שמסתובבים במרכזי הערים.
רעיון טוב לא?
רק איך אפשר ליישם את הרעיון הזה?
אלירן:
--- ציטוט של: רן הכהניסט על מאי 13, 2007, 16:05:59 ---אני גם ראיתי ערבים שבאים ביום-העצמאות להתחיל עם יהודיות בכיכר-ציון המנוולים האלו נכנסים למקומות הבילוי של הנוער החילוני (שלא עושה כלום בנידון) והם מטרידים את הבחורות היהודיות זה הדבר שהכי מעצבן אותי >:(
אני חושב שצריכים לקומם את הערסים נגד הערבים כי הערסים לא מפחדים מכלום צריכים לאחד אותם איתנו במקום שהערסים יריבו עם יהודים(זה מה שהם עושים לצערי) שיוציאו את כל העצבים שלהם על הערבים שמסתובבים במרכזי הערים.
רעיון טוב לא?
רק איך אפשר ליישם את הרעיון הזה?
--- סוף ציטוט ---
חחח רעיון יפה..
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה