עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
כה תענה לשמאלן
10:
--- ציטוט של: MRD על יוני 01, 2007, 17:53:56 ---שמאלני "יקר"
אתה טיפש או מה?
ראית פעם הסכם שלום אחד שעזר עם הערבים האלה?
ההתנתקות עזרה?
רבין וההסכמים שלו עזר?
מה עזר לישראל?
בגין, הפצצות אוויריות, הפצצות מהקרקע, כניסה לאזורים מוכי מחבלים וקצירתם עד האחרון, טנקים וגלונים של דם ערבי זה הדבר היחידי שעזר לישראל
ערבים לא יעצרו עד שהם ימותו לא משנה אם זה בפיגוע או ע"י יהודים למה כי זה מוות מקודש
אני והערבים לא שמים על ההסכמי שלום שלך
כי שנינו יודעים מה הערבים רוצים וזה את ירושלים ואת שאר העולם נקי מנוצרים, יהודים, בודהיסטים, פאגאנים וכו'
ראית פעם יהודי שורף מסגד או בית כנסת או כנסיה ללא שום סיבה?(ואל תגיד לי שמה שברוך גולדשטיין עשה אינו מוצדק ושלא היתתה לו סיבה חתיכת בוגד ארור שכמותך)
ראית פעם בודהיסטים שורפים מסגד או בית כנסת או כנסיה?
לא נראה לי שראית האנשים היחידים שעשו את זה במהלך זה נוצרים וערבים
בית המקדש נשרף ע"י בבלים(ערבים)
בית המקדש השני נשרף על ידי רומאיים
כנסיית האיה סופיה בקונסטנטינופול(איסטנבול) שונתה ע"י הערבים כדי שתראה יותר מוסלמית והיום משמשת גמסגד
שריפת כנסיות ובתי כנסת בוצעו ע"י ערבים ואנטי שמים
יהודים אף פעם לא עשו שום דבר כזה
יהודים רק מגנים על עצמם כמונו ואתה יהודה איש קריות בוגד באחיך רק כדי למצוא את עצמך בצידה השני של החנית יחד איתם כשהערבים יצליחו להשתלט על ישראל בגלל חלאות כמוך
לך לעזה פצפיסט ארור ונראה מה יקרה לך!
--- סוף ציטוט ---
תגובה יפה ולעיניין אבל אני לא מאמין שהוא יקרא אותה אחריי הכל הוא ברח מהשרשור וניראה לי גם מהפורום הזה כי לא ראיתי תגובות שלו במקומות אחרים.
נ.ב
אני חייב לציין שהדיון הזה היה נורא מעניין
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: 10 על יוני 11, 2007, 03:35:24 ---
--- ציטוט של: MRD על יוני 01, 2007, 17:53:56 ---שמאלני "יקר"
אתה טיפש או מה?
ראית פעם הסכם שלום אחד שעזר עם הערבים האלה?
ההתנתקות עזרה?
רבין וההסכמים שלו עזר?
מה עזר לישראל?
בגין, הפצצות אוויריות, הפצצות מהקרקע, כניסה לאזורים מוכי מחבלים וקצירתם עד האחרון, טנקים וגלונים של דם ערבי זה הדבר היחידי שעזר לישראל
ערבים לא יעצרו עד שהם ימותו לא משנה אם זה בפיגוע או ע"י יהודים למה כי זה מוות מקודש
אני והערבים לא שמים על ההסכמי שלום שלך
כי שנינו יודעים מה הערבים רוצים וזה את ירושלים ואת שאר העולם נקי מנוצרים, יהודים, בודהיסטים, פאגאנים וכו'
ראית פעם יהודי שורף מסגד או בית כנסת או כנסיה ללא שום סיבה?(ואל תגיד לי שמה שברוך גולדשטיין עשה אינו מוצדק ושלא היתתה לו סיבה חתיכת בוגד ארור שכמותך)
ראית פעם בודהיסטים שורפים מסגד או בית כנסת או כנסיה?
לא נראה לי שראית האנשים היחידים שעשו את זה במהלך זה נוצרים וערבים
בית המקדש נשרף ע"י בבלים(ערבים)
בית המקדש השני נשרף על ידי רומאיים
כנסיית האיה סופיה בקונסטנטינופול(איסטנבול) שונתה ע"י הערבים כדי שתראה יותר מוסלמית והיום משמשת גמסגד
שריפת כנסיות ובתי כנסת בוצעו ע"י ערבים ואנטי שמים
יהודים אף פעם לא עשו שום דבר כזה
יהודים רק מגנים על עצמם כמונו ואתה יהודה איש קריות בוגד באחיך רק כדי למצוא את עצמך בצידה השני של החנית יחד איתם כשהערבים יצליחו להשתלט על ישראל בגלל חלאות כמוך
לך לעזה פצפיסט ארור ונראה מה יקרה לך!
--- סוף ציטוט ---
תגובה יפה ולעיניין אבל אני לא מאמין שהוא יקרא אותה אחריי הכל הוא ברח מהשרשור וניראה לי גם מהפורום הזה כי לא ראיתי תגובות שלו במקומות אחרים.
נ.ב
אני חייב לציין שהדיון הזה היה נורא מעניין
--- סוף ציטוט ---
שירשור זה הוא דוגמא לחוסר היכולת השמאלנית להתמודד עם טיעונים ימניים השאובים מההסטוריה, הגאופוליטיקה, האסטרטגיה והתאולוגיה (בעיקר זו האיסלמית).
עוץ לי גוץ לי, ברח משדה המערכה כי אפילו יכולת מינימלית של הבנת הנקרא אין לו, ולכן גם השמאלנים אוהבים לסלף את דברי הימין ולהוציא אותם מהקשרם כל עוד זה משרת את מטרתם וטיעוניהם הנבובים.
Death2Islam:
העוץ לי גוץ לי הזה יהודי?
אז מה הוא עושה בפורום הזה?!
יהודי בלב ובנשמה:
אתה לא יהודי אנ מזמין אותך להגלות לארץ אחרת אירן זאת אופציה או מחנה הפליטים בלבנון נראה כמה סמן תחזיק ואני מקווה כמה שפחות
אֵיתָן:
--- ציטוט של: Death2Islam על יולי 02, 2007, 00:15:02 ---העוץ לי גוץ לי הזה יהודי?
אז מה הוא עושה בפורום הזה?!
--- סוף ציטוט ---
אנחנו פתוחים לכל הדעות,אנחנו בעד חופש ביטוי.
אנחנו לא מסכימים איתו,אבל זה לא אומר שצריך לחסום אותו.
אם באתרי שמאל אני רק אביע את תמיכתי בכהנא הי"ד ייחסמו אותי,אנחנו לא רוצים להיות כמו הבולשביקים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה