כתב נושא: חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.  (נקרא 5610 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

בייקר

  • אורח
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« ב- : מאי 10, 2007, 00:12:56 »
כמה עברנו ביחד.היה מעניין,מרתק,חויה בלתי נשכחת.גיוס ,הכרה,טירונות, גיבוש,מסע אלונקות,לוחמה בשטח בנוי,פצועים,הרוגים,נעדרים בקרב.

בייקר

  • אורח
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #1 ב- : מאי 10, 2007, 00:16:02 »
לא היה רגע דל או משעמם,כשהיה שקט באה סערה אחריו.איפה יש עוד אנשים כמו חיים?מרתק,ישיר,אומר את האמת בפנים.
לחיים מתמכרים ואי אפשר להגמל.

מנותק אלירן

  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הודעות: 2302
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #2 ב- : מאי 10, 2007, 00:20:44 »
 :smil011: :smil011:

מנותק שלמה

  • מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 6051
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #3 ב- : מאי 10, 2007, 08:09:11 »
,הכרה,טירונות, גיבוש,מסע אלונקות,לוחמה בשטח בנוי,פצועים,הרוגים,נעדרים בקרב.

אה לא ממש הבנתי כיצד זה קשור לחיים בן פסח
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

  • מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 5916
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #4 ב- : מאי 10, 2007, 11:37:34 »
חג "חצי-שנה-היכרות-עם-חיים-בן-פסח" שׂמח לך, יקירי! :-*

מי פותח בקבוק ? :D

בייקר

  • אורח
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #5 ב- : מאי 10, 2007, 12:38:44 »
חיים מרשה לנו רק לשתות מים מינרלים,4 כוסות בפסח ובירה אחת רק עם דולפין.
ביום שחיים עולה לארץ אני אשתה שמפניה.
נחכה לו עם לחם ומלח מפתח העיר.
נזמין אותו לארוחה:עוף בלי העור,מיץ עגבניות,סלט,פירות וירקות,אננס.
בלי שוקולד,עוגות,גלידה.
עוד מישהו שאני מת לפגוש הוא דוד בן משה עם משקפי שמש ובלי שפעת.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

  • מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 5916
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #6 ב- : מאי 10, 2007, 12:41:53 »
חיים מרשה לנו רק לשתות מים מינרלים,4 כוסות בפסח ובירה אחת רק עם דולפין.
ביום שחיים עולה לארץ אני אשתה שמפניה.
נחכה לו עם לחם ומלח מפתח העיר.
נזמין אותו לארוחה:עוף בלי העור,מיץ עגבניות,סלט,פירות וירקות,אננס.
בלי שוקולד,עוגות,גלידה.
עוד מישהו שאני מת לפגוש הוא דוד בן משה עם משקפי שמש ובלי שפעת.

 ::) ::) ::)  :2funny:

עשׂית לי את זה בייקר, פשוט עשׂית לי את זה.. אין כמוך! :smil07: :-*

בייקר

  • אורח
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #7 ב- : מאי 10, 2007, 12:51:23 »
בזמנו להבדיל היתה דיאטת רבין:החמור החליט שהוא אוכל רק לחם.
אבל אפשר לרשום פטנט על "דיאטת חיים בן פסח"ולהפיץ אותה.
אני אכין סטיקרים,חולצות,כרוזים,באנרים ופליירים.
"רוצה לרזות ולהיות בריא?הצטרף לימין האמיתי!"
"משעמם לך?אתה מרגיש ריקנות?לא טוב לך?רוצה שינוי בחיים חיים בן פסח טוב לך!"
"הערבים והשמאלנים מרגיזים אותך?הבג"ץ עלה לך על העצבים יש לנו את הפתרון:כנס לאתר והאזן לשידורים" :smil037:
« עריכה אחרונה: מאי 10, 2007, 12:52:07 על ידי בייקר »

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

  • מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 5916
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #8 ב- : מאי 10, 2007, 13:03:54 »
מצויין ! :V:

בפורום האנגלי הם פתחו גם תת-פורום לתזונה בריאה!.. :D

בייקר

  • אורח
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #9 ב- : מאי 10, 2007, 13:09:57 »
זה בעתיד.
יש לי תוכניות ענקיות לגבי חיים אם לא ראש ממשלה אז סופר מצליח כמו קיוסאקי או רובין ס' שארמה.
אגב אני למדתי תזונה אבל אם חיים היה יודע איזה ג'אנק פוד אני אוכל היה מגנה אותי.

בייקר

  • אורח
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #10 ב- : מאי 10, 2007, 13:11:28 »
אחרי שרבין התאבד חגגו פסיטבל רבין כל חצי שנה.

מנותק פאקו411

  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הודעות: 902
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #11 ב- : מאי 10, 2007, 13:14:15 »
יבוא יום וכולנו נשב על שולחן ונהיה בן המשפעים במדינה

בייקר

  • אורח
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #12 ב- : מאי 10, 2007, 13:43:50 »
אנו נשב ליד השולחן ולא עליו,אנו אנשים מנומסים.על השולחן יהיה עוף שהורידו ממנו את העור,פירות וירקות.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

  • מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 5916
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #13 ב- : מאי 10, 2007, 13:51:26 »
אנו נשב ליד השולחן ולא עליו,אנו אנשים מנומסים.על השולחן יהיה עוף שהורידו ממנו את העור,פירות וירקות.

כן, הרבה ירקות עליים (מִלְשוֹן "עָלֶה") ירוקים.

מנותק ליאו

  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הודעות: 855
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #14 ב- : מאי 10, 2007, 20:07:36 »
הפורום בריאות שמה דיי הזוי ,, הם טוענים שהרמת משקולות אינה בריאה ועוד כמה דברים

אולי כמו שאנחנו מבררים את האמת פה על הוליטיקה תבררו את האמת על הבריאות.
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

מנותק אילן208

  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 3483
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #15 ב- : מאי 10, 2007, 20:47:44 »
אנו נשב ליד השולחן ולא עליו,אנו אנשים מנומסים.על השולחן יהיה עוף שהורידו ממנו את העור,פירות וירקות.
אני דווקא אוהב את העור של העוף
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק דוקא_כך

  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 3620
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #16 ב- : מאי 10, 2007, 21:08:26 »
בעור של העוף נצברת פסולת, לא כדאי לאכול אותו.  העור של בעלי חיים משמש כאיבר טיהור, כמו הכליות, המעיים, ומערכת הלימפה.  העור לא רק נושם וסופג לחות, אלא דרכו גם מופרשת פסולת מהגוף.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

Aaron

  • אורח
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #17 ב- : מאי 10, 2007, 22:34:27 »
באמת העור של העוף ממש טעים כשהוא קצת שרוף כזה. ממש מעדן. חבל שזה לא בריא.

בייקר

  • אורח
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #18 ב- : מאי 10, 2007, 22:37:34 »
מה שטעים לא בריא ולהפך

מנותק mashras

  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הודעות: 285
  • "גונב איש ומכרו...מות יומת"
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #19 ב- : מאי 10, 2007, 22:52:16 »
טוב, תסלחו לי בואו נעשה סדר.
שיעור קטן בנושא עוף ומרק עוף.
איך מבשלים עוף?
כשמבשלים את העוף עם העור זה מוסיף טעם טוב לעוף, אבל חייבים לחלוט (מלשון חליטה) את העוף על ידי הרתחה והוצאת הזבל של העוף בכף.
צריך לעשות את זה בזהירות כי אם חולטים יותר מידי העוף עלול לאבד מהטעם שלו וחבל.
לאחר החליטה יש 2 אפשרויות
1. לשפוך את המים ולבשל את העוף במים חדשים.
2. להוציא עם כף את כל הפסולת של העוף (זה נראה כמו קצף מלוכלך שצף למעלה), ולבשל באותם מים.

אני אישית מעדיף את האפשרות השניה - כי כך לא מאבדים את הטעם של העוף. אפשרות הראשונה משולה ל"שפיכת המים עם התינוק".

עכשיו הרשו לי ללמד אתכם פרק בטיבול
כעת אפשר להוסיף לעוף, כוזברא, פטרוזילה, שורש סלרי (מוסיף המון טעם!), וחַוַיִאג'.
אין לכם חויאג'? לא נורא. תוסיפו לפי הטעם, כמון, מלח, ופלפל שחור והל. טיפה אגוז מוסקט לא יזיק. בנקודה הזו - לא להתקמצן. מרק תימני זה מרק עם הרבה חוייאג'.
עכשיו, תוסיפו כורכום.
אפשר במקום כורכום ומלח, פשוט לשים אבקת מרק.

מה עוד נחוץ למרק?
קילפו בצל שלם (אפשר שניים), וזירקו אותו כמו שהוא למרק. לא כדאי לחתוך אותו. לשים בצל שלם.
אפשר לשים חתיכות של תפוח אדמה מקולף. יש לכם עוד מקום בסיר? שימו כישוא אחד או שניים.
אוי ואיך שכחתי. הכי חשוב. שיני שום. אפשר אפילו ראש שלם.

זהו עכשיו להמשיך בבישול על אש קטנה.
אני אוהב כשיש לי זמן לבשל על אש קטנה במיוחד ובמשך כמה שעות. אז הריח של העוף ממש מתחנן לצאת החוצה מהבית. ומכסה הסיר מתרומם מעצמו...
אבל בדרך כלל שעה וחצי על אש קטנה של סיר בינוני מספיקה בהחלט.

אני אוהב להגיש עם העור וכל אחד יעשה כרצונו.

נ.ב.
בימנו מגדלי העופות נוהגים להזריק לעופות אנטיביוטיקה על מנת שיהיו מחוסנים נגד מחלות. חומר הזיריקות הללו מתרכז בעור!
ולכן אם אתם שואלים אותי אני לא אוכל עור של עופות אלו. ניתן להשיג עופות שלא קיבלו אנטיביוטיקה ועופות אלו ניתן לאכול את עורן.
« עריכה אחרונה: מאי 10, 2007, 23:07:28 על ידי mashras »

מנותק אלירן

  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הודעות: 2302
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #20 ב- : מאי 10, 2007, 22:57:40 »
טוב, תסלחו לי בואו נעשה סדר.
שיעור קטן בנושא עוף ומרק עוף.
איך מבשלים עוף?
כשמבשלים את העוף עם העור זה מוסיף טעם טוב לעוף, אבל חייבים לחלוט (מלשון חליטה) את העוף על ידי הרתחה והוצאת הזבל של העוף בכף.
צריך לעשות את זה בזהירות כי אם חולטים יותר מידי העוף עלול לאבד מהטעם שלו וחבל.
לאחר החליטה יש 2 אפשרויות
1. לשפוך את המים ולבשל את העוף במים חדשים.
2. להוציא עם כף את כל הפסולת של העוף (זה נראה כמו קצף מלוכלך שצף למעלה), ולבשל באותם מים.

אני אישית מעדיף את האפשרות השניה - כי כך לא מאבדים את הטעם של העוף. אפשרות הראשונה משולה ל"שפיכת המים עם התינוק".

עכשיו הרשו לי ללמד אתכם פרק בטיבול
כעת אפשר להוסיף לעוף, כוזברא, פטרוזילה, שורש סלרי (מוסיף המון טעם!), וחַוַיִאג'.
אין לכם חויאג'? לא נורא. תוסיפו לפי הטעם, כמון, מלח, ופלפל שחור והל. טיפה אגוז מוסקט לא יזיק. בנקודה הזו - לא להתקמצן. מרק תימני זה מרק עם הרבה חוייאג'.
עכשיו, תוסיפו כורכום.
אפשר במקום כורכום ומלח, פשוט לשים אבקת מרק.

מה עוד נחוץ למרק?
קילפו בצל שלם (אפשר שניים), וזירקו אותו כמו שהוא למרק. לא כדאי לחתוך אותו. לשים בצל שלם.
אפשר לשים חתיכות של תפוח אדמה מקולף. יש לכם עוד מקום בסיר? שימו כישוא אחד או שניים.

זהו עכשיו להמשיך בבישול על אש קטנה.
אני אוהב כשיש לי זמן לבשל על אש קטנה במיוחד ובמשך כמה שעות. אז הריח של העוף ממש מתחנן לצאת החוצה מהבית. ומכסה הסיר מתרומם מעצמו...
אבל בדרך כלל שעה וחצי על אש קטנה של סיר בינוני מספיקה בהחלט.

אני אוהב להגיש עם העור וכל אחד יעשה כרצונו.

נ.ב.
בימנו מגדלי העופות נוהגים להזריק לעופות אנטיביוטיקה על מנת שיהיו מחוסנים נגד מחלות. חומר הזיריקות הללו מתרכז בעור!
ולכן אם אתם שואלים אותי אני לא אוכל עור של עופות אלו. ניתן להשיג עופות שלא קיבלו אנטיביוטיקה ועופות אלו ניתן לאכול את עורן.

אאלללה פנק אותי פנק אותי..

מנותק mashras

  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הודעות: 285
  • "גונב איש ומכרו...מות יומת"
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #21 ב- : מאי 10, 2007, 23:02:02 »
אהבת מה?
תפתיע את ההורים שלך. תעשה להם מרק עוף תימני.
אצלנו ארוחת ערב שבת היא פיתות, מרק עוף תימני, חִילְבֶּה ועלי גרגיר הנחלים. תאמין לי מספיק.

אגב שכחתי מרכיב חשוב מאד: (אני אערוך עכשיו), להוסיף ראש של שום. קצת לקלף ולהוסיף פנימה. אוי כמה שזה מוסיף... אוי...
« עריכה אחרונה: מאי 10, 2007, 23:07:38 על ידי mashras »

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

  • מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 5916
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #22 ב- : מאי 10, 2007, 23:04:24 »
אני כבר רואה מי כאן הולך לקבל את הניהול של "פורום בריאות וּתזוּנה נכונה" כשקום-יקום... ;)

מנותק דוקא_כך

  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 3620
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
חצי שנה אני מכיר את חיים בן פסח.
« להגיב #23 ב- : מאי 11, 2007, 03:44:22 »
תודה על המתכון, משרס.  אני הולך לנסות אותו מחר.  :)
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל