חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

ב''ה, יש לנו 2 תוכניות חדשות בפליקס וביוטוב (06/05)

<< < (4/6) > >>

חיים בן_פסח:

--- ציטוט של: shlomo122 על מאי 06, 2007, 22:49:50 ---אדוני אני שואל שוב
במה אשם אדם בן 50-55 אשר אינו אנטישמי אך נולד בגרמניה.
בגרמניה יש הרבה אנטישמים אבל בהחלט לא כול האכלסיה
סקר מתוחקם ביותר הוכיח שיש בגרמניה בין 18% ל-25% מהאכלסיה אנטישמים.
כלומר אחוז גדול מאוד והיתי אומר אף מחריד אך בהחלט לא כולם האכלסיה.

--- סוף ציטוט ---

הסקר הזה הוא בדיחה. רוב הנאצים של היום לא מצהירים שהם נאצים. הם מסתתרים מאחורי התמיכה שלהם לערבים המוסלמים הנאצים. כל המפלגות בגרמניה תומכות בערבים המוסלמים הנאצים כש המוסלמים בגרמניה אומרים מפורשות שמטרתם היא השמדת ישראל.

T0XiN:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על מאי 06, 2007, 23:00:00 ---
--- ציטוט של: shlomo122 על מאי 06, 2007, 22:49:50 ---אדוני אני שואל שוב
במה אשם אדם בן 50-55 אשר אינו אנטישמי אך נולד בגרמניה.
בגרמניה יש הרבה אנטישמים אבל בהחלט לא כול האכלסיה
סקר מתוחקם ביותר הוכיח שיש בגרמניה בין 18% ל-25% מהאכלסיה אנטישמים.
כלומר אחוז גדול מאוד והיתי אומר אף מחריד אך בהחלט לא כולם האכלסיה.

--- סוף ציטוט ---

הסקר הזה הוא בדיחה. רוב הנאצים של היום לא מצהירים שהם נאצים. הם מסתתרים מאחורי התמיכה שלהם לערבים המוסלמים הנאצים. כל המפלגות בגרמניה תומכות בערבים המוסלמים הנאצים כש המוסלמים בגרמניה אומרים מפורשות שמטרתם היא השמדת ישראל.

--- סוף ציטוט ---

Bullshit!
יש לי הרבה מקורבים גרמנים וכולם שונאים את כל הטורקים המחורבנים שיש להם בגרמניה,חוץ מזה שיש 10,000 ניאו-נאצים בגרמניה מתוך כ-81 מיליון שהוא כלל האוכלוסיה.

שלמה:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על מאי 06, 2007, 22:53:39 ---
--- ציטוט של: shlomo122 על מאי 06, 2007, 22:32:35 ---
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על מאי 06, 2007, 22:23:26 ---
--- ציטוט של: shlomo122 על מאי 06, 2007, 21:57:21 ---
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על מאי 06, 2007, 21:32:49 ---
--- ציטוט של: דוקא_כך על מאי 06, 2007, 21:26:50 ---אבל למה בכלל שתקנה מכונית תוצרת נאצית מלכתחילה?

--- סוף ציטוט ---

כן, גם רציתי לומר זאת. אסור לקנות מכוניות של הגרמנים ימח שמם וזכרם.

--- סוף ציטוט ---

אדוני
הרשה לי לחלוק.
גרמנים אכן היוא נאצים אבל הם הובילו את ההשמדה כי היוא העם החזק ביותר
אבל אם צרחיך חרם אל הגרמנים צריך חרם גם אל:
אוקראינה,קרואטיה,בולגריה,רומניה,צרפת,ספרד,אטליה,ארגנטינה,אירלנד,יפאן,אוסטריה,רוב מדינות האיסלם חוץ מטורקיה, נורבגיה ופרטוגל.
יתכן ויש נוספים.....

--- סוף ציטוט ---

רוב המדינות ברשימה שלך גם מתאימות לחרם. מי שקונה מרוצחי יהודים בוגד בעם ישראל. אחרי שהם רצחו יהודים, קונים מהם כי זה נוח? זה בדיוק מה שמביא עונש אלוקי על עם ישראל, רח''ל.

--- סוף ציטוט ---

אדוני
במה אשם אדם בן 50-55 אשר אינו אנטישמי אך נולד בגרמניה?

--- סוף ציטוט ---

הגרמנים הם היו נאצים והם עדיין נאצים. הם תומכים בערבים שמבטיחים לנו עוד שאוה. כל המפלגות וכל המנהיגים וכל התקשורת בגרמניה - כולם תומכים בערבים המוסלמים הנאצים בתקווה שהערבים ישלימו את מלאכתו של היטלר ימש''ו. הדבר היחיד שהגרמנים מתחרטים עליו הוא שהם הפסידו את המלחמה.

--- סוף ציטוט ---

אדוני
אני מתיתנגד למילם הגרמנים הם נאצים בגרמניה חיים 82,000,000 מיליון בני אדם לחצי מהם ביכלל לא אכפת מיהודים,מערבים,ומשום דבר אחר חוץ מכוס בירה ומכונית חדשה וילדם היחיד  כמו שכבר פירסמתי סקר חכם הוכיח שכ 18%-25% מהאכלסיה בגרמניה אכן אנטישמית בצורה זו או אחרת.
כמובן שמדובר במיספר מחריד של ניאו נאצים אבל גרמני אינו בהכרח נאצי בדיוק כמו שנאצי אינו בהכרח גרמני.
איני חושב שיש איזו שהיא קבותה המונה יותר מ-1,000,000 איש ובא אין ניאו נאצים (כן! יש גם יהודים ניאו נאצים מה שאני מאמין ידוע לך)
ואל כן כמה וכמה מדינות אחרות כמו גרמניה,צרפת,ארצות הברית בא אתה גר ומתאב ועוד.
אני לא חושב שצריך ליפסול אדם רק כי הוא נולד גרמני.
היוא גם גרמנים שהצילו יהודים ללא תמורה כספית ואל כן כמה וכמה אנשים שנולדו אחרי השואה.
" הדבר היחיד שהגרמנים מתחרטים עליו הוא שהם הפסידו את המלחמה" - הגרמנים לא ממש רוצים מלחמה נוספת הם שמנים,חלשים ועלובים מדי זה לא אותם גרמנים שלפני 70-200 שנה הרצו נקמה הרצו להחזיר שטחים זה עם שכמות בניו הולכת וקטנה הם לא מולידים מספיק ילדים ובקרוב לא יהיה לא יהיה בעולם אף גרמני כרגיל עמים כמים מגיאים לתקופת שיא ואז מתחילים לרדת ונעלמים כול העמים חוץ מאחד

אלירן:
תחשבו על זה טוב טוב ותבינו שחיים צודק.

שלמה:
אדוני
אני חושב שלא הבהרתי נכון הסקר אינו היה סקר
האם אתה אנטישמי?
כן
לא

ו-18%-25% אמרו כן.
במיקרה של סקר כזה רק כמה אלפים יגידו כן.
הסקר היה בנוי בצורה טובה מאוד שאלות כגון.
מה אחוז היהודים שיש לנו בארץ?
0.2% בקירוב
2% בקירוב
יותר מ-5%
יותר מדי
לא יודע.

ידוע שכמה שהאדם יותר אנטישמי כך מבחינתו יש יותר יהודים (התשובה האמיתית היא 0.2%)
ושאלות בסגנון הזה לכן תוצאות הסקר לא נותנות גם מיספר מדויק כמו רוב הסקרים.
אדם שאינו יהודי אין הפירוש שרצונו להשמיד יהודים
בזמן השואה היוא לא יהודים שעזרו ליהודים חלק מהמשפחה שלי ניצלה בזכות כמה אנשים כאלה ואחד אף ניצל בזכות חיל גרמני!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה