שונות > מה שבראש

האם אתם רוצים ללמוד שפות מסוימות? איזה ?

(1/9) > >>

אֹהד:
אני התחלתי ללמוד נאצית (גרמנית וערבית), גרמנית בלימוד עצמי, אני יודע 10 מילים ולספור עד 15, ערבית בבצפר, קשה לי לקרוא ערבית כל האותיות הקטנות האלו (שנראות כמו נון, למשל האות בא) נראות אותו הדבר, קשה לי להבדית , יותר קל עם שפות ארופינאציות .

מה איתכם ?

אלירן:
אותי לימדו בבית ספר ערבית אבל לא הסכמתי לילמוד ערבית אז העבירו לכתה השניה ולימדו אותי ועוד כמה אידיש , אחלה שפה.

אגב  ידעתם שהאותיות באידיש הם אותיות עבריות?? אני ממליץ לכולכם לילמוד את השפה הזאת.

אֹהד:

--- ציטוט של: underground על מאי 05, 2007, 22:33:20 ---אותי לימדו בבית ספר ערבית אבל לא הסכמתי לילמוד ערבית אז העבירו לכתה השניה ולימדו אותי ועוד כמה אידיש , אחלה שפה.

אגב  ידעתם שרושמים באידיש בעברית? אני ממליץ לכולכם לילמוד את השפה הזאת.

--- סוף ציטוט ---
כן, זו שפה שדומה לגרמנית, יש בה יותר מדי פעמים את האות ע'
געעפליעטעעע פעעיש  ;D

אֵיתָן:

--- ציטוט של: underground על מאי 05, 2007, 22:33:20 ---אותי לימדו בבית ספר ערבית אבל לא הסכמתי לילמוד ערבית אז העבירו לכתה השניה ולימדו אותי ועוד כמה אידיש , אחלה שפה.

אגב  ידעתם שהאותיות באידיש הם אותיות עבריות?? אני ממליץ לכולכם לילמוד את השפה הזאת.

--- סוף ציטוט ---
אני  כבר  יודע  3  לא צריך יותר
עברית, רוסית ואנגלית

למה עוד  שפה ;D

אֵיתָן:

--- סוף ציטוט ---
היו מלמדים "יידיש"בתיכון???

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה