עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

למרות שזה קצת לא קשור, אבל חשוב.

<< < (4/5) > >>

נץ וגאה בזה:
"תמיד קל לשפוט את ההסטוריה ברטרוספקט"?
מרוב הרצון שלך להשמע משכיל ומתקדם  יצא לך משפט שהוא טמטום גמור ואווילות מוחלטת,
במיוחד לאור שני המשפטים שאמרו שני אנשים חכמים בהסטוריה:

1.)" החכמה זה לא ללמוד את ההסטוריה, החכמה זה ללמוד מההסטוריה".

2.)" ההסטוריה נוטה לחזור על עצמה, פעם ראשונה כפארסה, פעם שנייה כטרגדיה".

סלח לי, אבל מה זה לכל הרוחות: "ימנונים בסגנון JTF"?

"תגית השמאלני"- שוב פעם הסטוריה חבר, מי ברוב הפראנויה שלו זיהה כל מי שטיפה ימינה ממנו כפאשיסט?
אני אשאיר לכבודו ה"משכיל" למלא את התשובה החסרה.

Taren:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ספטמבר 12, 2007, 17:15:16 ---"תמיד קל לשפוט את ההסטוריה ברטרוספקט"?
מרוב הרצון שלך להשמע משכיל ומתקדם  יצא לך משפט שהוא טמטום גמור ואווילות מוחלטת,
במיוחד לאור שני המשפטים שאמרו שני אנשים חכמים בהסטוריה:

1.)" החכמה זה לא ללמוד את ההסטוריה, החכמה זה ללמוד מההסטוריה".

2.)" ההסטוריה נוטה לחזור על עצמה, פעם ראשונה כפארסה, פעם שנייה כטרגדיה".

סלח לי, אבל מה זה לכל הרוחות: "ימנונים בסגנון JTF"?

"תגית השמאלני"- שוב פעם הסטוריה חבר, מי ברוב הפראנויה שלו זיהה כל מי שטיפה ימינה ממנו כפאשיסט?
אני אשאיר לכבודו ה"משכיל" למלא את התשובה החסרה.

--- סוף ציטוט ---

ימנון זה אותם פעילי ימין קיצוני ברשת, הם המקבילה היהודית\ישראלית לסייבר מוג'הדין, האמת היא שהקרדיט מגיע לשמאלני, אבל הייתי חייב לקחת את זה לרפטואר, דרך אגב אמרתי שיש צדק ברוב הסעיפים שציינת, מה עוד בדיוק אתה רוצה ממני? לזרוק איזה מוות לערבים וכהנא צדק כדי להשמע כמו פעיל אמיתי בימין האמיתי?

כל טמבל יכול לעשות קופי פסט לציטוטים, 10 שניות בגוגל, אתה חושב שאתה מרשים אותי? לא משנה עד כמה אתה מנסה להישמע משכיל ואינטלקטואלי, כדי להפריח את אותו סטריוטיפ של הכהניסט הממוצע, נסה את זה על פעילי שלום עכשיו, אתה מבזבז אנרגיה על שכמותי...

ושוב אני תוהה אם יש לכם את כל התשובות וההסברה מדוע כל זה מתרכז בפורום הזה ולא באתרים כמו יוטוב עם אלפי הקליפים האנטי ישראלים, מרגישים גיבורים בצוותא על יחידים, נסו את השמאלניים האירופאים ועדר המוסלמים ביוטוב, אבל חוץ מכמה בוטים שמספימים סרטונים עם מילה או שניים, אין קול ואין עונה.

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
אני עדיין מנסה לחקור מה אתה ומי אתה?
אתה מגנה את כל הכהניסטים,ועדיין אומר שאתה מסכים עם רוב הדברים שלנו.
אתה אומר שאתה לא שמאלני,וכביכול משקף את המצב,אך למעשה טורח שוב ושוב להראות עד כמה אנו הזויים ומשווה אותנו למוג'הדין באינטרנט{בחוסר הצלחה למען האמת}.
הרשה לחשוף בעיניי כל חברי הפורום את האמת לגבייך.
פעיל שלום עכשיו משועמם,שנכנס לאתר שלנו,חמור בעור אריה,ומנסה להראות שאפילו אנחנו לא מסכימים עם עצמנו.
אז עכשיו זהותך נחשפה והוכחתי שאתה לא פתק לבן אלא שלום עכשיו.

נץ וגאה בזה:
Taren, מה שאני רוצה ממך זה שתנהל איתי דיון רציני במקום לשגר מנטרות מהמותן ולדבר כמו ילד בן 4 שלקחו לו את הסוכריה מהיד.
או שמא אתה לא מסוגל לנהל דיון רציני אם מישהו שעובר אותך ברמת ה-IQ? (לא שזה מסובך כל כך)
שלא כמוך, ועדת ה"טמבלים" שלך, את הציטוטים שלי אני לא מביא ב"שלוף" מגוגל.
שוב פעם מראה עד כמה אין לך באמת מושג מי אני ו/או מה המעמד שלי בפורום.
אני "אבזבז" אנרגיה על כל מי שאראה לנכון, ותאמין לי, עליך אין לי צורך במאמץ אינטלקטואלי כמעט, רק כשאתה עונה לי תזהר שלא תטגן לך את המוח, חבל...
אינני "כהניסט ממוצע" ואינך יכול לקטלג אותי ככזה, אפילו לא טרחת לבדוק את הדוגמה הפוליטית שלי, אז אתה סתם תוקף לפני שיש לך מידע מינימלי על הצד שכנגד, זה לא מעיד על בינה יתרה...רחוק מזה.
אינך מכיר בכלל את מלוא היקף הפעילות שלנו ביוטיוב ו/או ברחבי הרשת, אז חדל קשקשת, וכן אינך ידוע מהו הטקטיקה או האסטרטגיה שלנו בכלל.
אתה יורה באפלה כדורי סרק, לא חבל על המאמץ?
ואתה שוב חוטא בחטא הכוללנות, אתה שוב מכליל אותי עם אחרים לפני ששמעת מה יש לי לומר, על מיתוגים כבר דברנו?!
אתה פשוט גורם לי לפהק.

יחיאל:
באמת באמת כל הכבוד לך !!
התחברתי במיוחד למשפט: "עצמאות מדינית היא, שאתה לא זורק שטח שהוא מהווה 75% משטח המדינה שלך ושדות נפט גדולים תמורת פיסת נייר חסרת כל משמעות."
תכלס זה כל כך נכוןןןןןןןןןןן הרי השלום הזה עם מצרים לא שווה שום דבר זה רק נזק עושה לנו הערבים ימח שמם מעבירים רק נשק לעזה, וסמים עוברים ממצרים לישראל
וחוץ מצרות זה לא עשה כלום!!
ואם היה לנו את סיני אז היינו מדינה פי 10 יותר עשירה עם פחות מובטלים ויותר תיירות ואז לא היינו כל כך תלויים בארצות הברית כמו היום..
בקיצור אחד המאמרים הטובים שקראתי! ברשותך אני יפיץ זה

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה