עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
הותר לפרסום כי חבר הכנסת לשעבר עזמי בשארה חשוד כי....
שלמה:
הותר לפרסום כי חבר הכנסת לשעבר, עזמי בשארה, חשוד כי יצר קשר עם גורם בחיזבאללה בזמן מלחמת לבנון השנייה והעביר לו מידע על מקומות אסטרטגים בישראל, על מנת שאנשי הארגון ישגרו קטיושות לאותם יעדים. על פי החשד קיבל בשארה בתמורה למידע מאות אלפי שקלים.
במערכת הביטחון חושדים כי בשארה ייעץ לחיזבאללה כיצד להעמיק את הפגיעה בישראל, והעביר מידע על השפעת הגדלת טווח הטילים מעבר לחיפה על תגובת ישראל. בנוסף, העביר בשארה על פי החשד מידע והערכות בנוגע לשינויים צפויים בהיערכות ישראל תוך כדי מלחמה.
אור-לי:
הלוואי ויבינו שחברי הכנסת הערבים הם בוגדים שיש לסלקם.
אֵיתָן:
--- ציטוט של: shlomo122 על מאי 02, 2007, 14:34:37 ---הותר לפרסום כי חבר הכנסת לשעבר, עזמי בשארה, חשוד כי יצר קשר עם גורם בחיזבאללה בזמן מלחמת לבנון השנייה והעביר לו מידע על מקומות אסטרטגים בישראל, על מנת שאנשי הארגון ישגרו קטיושות לאותם יעדים. על פי החשד קיבל בשארה בתמורה למידע מאות אלפי שקלים.
במערכת הביטחון חושדים כי בשארה ייעץ לחיזבאללה כיצד להעמיק את הפגיעה בישראל, והעביר מידע על השפעת הגדלת טווח הטילים מעבר לחיפה על תגובת ישראל. בנוסף, העביר בשארה על פי החשד מידע והערכות בנוגע לשינויים צפויים בהיערכות ישראל תוך כדי מלחמה.
--- סוף ציטוט ---
סתם שאלה
אין לי בכלל בעיה שמפרסמים פה אותם חדשות כמו בתת פורום חדשות הארץ והעולם
אבל זה לא נראה לכם סתם .?
אור-לי:
--- ציטוט של: איתן על מאי 02, 2007, 15:13:12 ---
--- ציטוט של: shlomo122 על מאי 02, 2007, 14:34:37 ---הותר לפרסום כי חבר הכנסת לשעבר, עזמי בשארה, חשוד כי יצר קשר עם גורם בחיזבאללה בזמן מלחמת לבנון השנייה והעביר לו מידע על מקומות אסטרטגים בישראל, על מנת שאנשי הארגון ישגרו קטיושות לאותם יעדים. על פי החשד קיבל בשארה בתמורה למידע מאות אלפי שקלים.
--- סוף ציטוט ---
סתם שאלה
אין לי בכלל בעיה שמפרסמים פה אותם חדשות כמו בתת פורום חדשות הארץ והעולם
אבל זה לא נראה לכם סתם .?
--- סוף ציטוט ---
מה?
*ימני בדם*:
שקוף מאוד המעשה של עזמי ימ''ש
לאט לאט כל החכ''ים הערבים יעצרו
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא