חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
אוריינוש נחסמת בפורום שלנו.
Aaron:
--- ציטוט של: wakeupisrael על מאי 01, 2007, 22:58:09 ---מה? זה היה סתם כזה..
כי כמו שאמרתי כל העניין הזה לא מעניין אותה היא נגד להיכנס לריב עם מפלגת חזית(כן אני יודע שהם התחילו אבל.....)
נכון הם אידיוטים משוגעים אבל אותה זה פשוט לא מעניין מפלגת חזית היא בעיה אבל לא בעיה עיקרית
והיא לא תומכת בשום נאציזם אני לא קראתי הודעה אחת שלה איפה שהיא כותבת "היטלר היה פייטר"
ומגיע לאשכנזים שואה מה פתאום לא ולא
אז לא צריך להגזים הכוונה של הציטוט שנתנת לי פה אהרון הוא לא "אני מצדיקה שואה רוני צודק חזית זה טוב ואתם סתם אידיוטים"
הכוונה של ההודעה הזאת היא "אולי כבר תפזיקו לריב חזית והימין האמיתי זה לא חשוב עכשיו"
וד"א רוני משחק אותה ימני טוב בגלל זה אוהבים אותו בכל מיני מקומות אולי פגשה אותו באתר אחר ימני לכו תדעו רק בחזית הוא פורק את הנאציות שלו אז לא צריך להשתגע פה היא לא מזיקה לאתר שלנו בשום צורה
--- סוף ציטוט ---
תגיד, אתה מודע לנזק שנגרם לנו מהסרטונים שהוא עושה נגדינו??
אתה יודע מה זה לשייך נאציות ליהודי שיותר מחצי ממשחפתו נרצחה בשואה והוא מקריב את חייו למען הרעיון היהודי??
לפי התיאוריה של אוריינוש, חיים בן פסח התחיל להפיץ סרטונים נגד חזית שזה שקר עלוב ומגעיל כמובן.
אם אני הייתי יו"ר התנועה הזאת, והיו כותבים עלי בפורום דברים כאלה הייתי מוחק בלי לחשוב פעמיים ומעיף לעזאזל.
לתמוך באדם שתומך בשואה זוהי כן נאציות או טיפשות גמורה. אנחנו לא צריכים לא נאצים ולא טיפשים כאלה פה בפורום.
אם היא כל כך אוהב את פוואר69 שתגלוש בפורום שלהם. מאז שהיא נרשמה לפה היא רק אומרת דברים רעים על חיים בן פסח.
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
רגע,
רגע אחד. אני לא ראיתי את כל הקטע שאתם מדברים עליו לגבי הגולשת אוריינוש. זה די מפתיע אותי. מתי זה קרה? באיזה שרשור? למישהו אולי יש קישור?
תודה.
אלירן:
היא לא רצתה גם להבין .
בישראל יש חוק מוות לנאצים ולעוזריהם!
במיקרה הזה רוני הוא הנאצי ואוריינוש היא העוזרת שלו..
אנחנו גם לא היינו צריכים להסביר לה , היא הייתה צריכה להבין לבד מהדיונים שהיו פה ומהסירטונים של חיים ומהמעשים של רוני.
אילן208:
--- ציטוט של: Aaron על מאי 01, 2007, 23:05:57 ---
--- ציטוט של: wakeupisrael על מאי 01, 2007, 22:58:09 ---מה? זה היה סתם כזה..
כי כמו שאמרתי כל העניין הזה לא מעניין אותה היא נגד להיכנס לריב עם מפלגת חזית(כן אני יודע שהם התחילו אבל.....)
נכון הם אידיוטים משוגעים אבל אותה זה פשוט לא מעניין מפלגת חזית היא בעיה אבל לא בעיה עיקרית
והיא לא תומכת בשום נאציזם אני לא קראתי הודעה אחת שלה איפה שהיא כותבת "היטלר היה פייטר"
ומגיע לאשכנזים שואה מה פתאום לא ולא
אז לא צריך להגזים הכוונה של הציטוט שנתנת לי פה אהרון הוא לא "אני מצדיקה שואה רוני צודק חזית זה טוב ואתם סתם אידיוטים"
הכוונה של ההודעה הזאת היא "אולי כבר תפזיקו לריב חזית והימין האמיתי זה לא חשוב עכשיו"
וד"א רוני משחק אותה ימני טוב בגלל זה אוהבים אותו בכל מיני מקומות אולי פגשה אותו באתר אחר ימני לכו תדעו רק בחזית הוא פורק את הנאציות שלו אז לא צריך להשתגע פה היא לא מזיקה לאתר שלנו בשום צורנ
--- סוף ציטוט ---
לתמוך באדם שתומך בשואה זוהי כן נאציות או טיפשות גמורה.
--- סוף ציטוט ---
אם כבא אני בוחר טיפשות
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: wakeupisrael ---אם כבא אני בוחר בטיפשות
--- סוף ציטוט ---
ווייק-אפּ, wakeup !! :-()
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה