חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
אוריינוש נחסמת בפורום שלנו.
חיים בן_פסח:
חסמתי את אוריינוש בפורום שלנו אחרי שהיא שוב ושוב:
*הצדיקה את רוני הנאצי, למרות שהיא יודעת שרוני משבח את היטלר ימש''ו בפורום הקש של חזית.
*שיקרה באומרה שאנו משמיצים את רוני הנאצי, למרות שהיא יודעת שרוני עושה סרטונים שבהם הוא בזדון מסלף את דברי כדי לייחס לי את דעותיו הנאציות.
לא איכפת לי שהיא בת 13 וטיפשה. אפילו טיפשה בת 13 כמוה יודעת שמה שרוני עושה זו רישעות. היא תומכת ברישעות גמורה ביודעים, לכן היא מרושעת.
Aaron:
:V:
אלירן:
מצויין.
אם היא לא מבינה משהו כזה פשוט אז שתבין ככה.
אֹהד:
הבגר, אהל לא צריך להשמיץ אותה ככה ולומר שהיא טיפשה, אולי היא לא הבינה את מה שהא עשה כראוי, וחוץ מזה, לא כולם חייבים לחשוב אותו הדבר.
איך אתה/אתם מצפים לגרום למישהו להבין שאתם צודקים את אתם חוסמים אותו ?
Aaron:
--- ציטוט של: Dexter על אפריל 30, 2007, 22:19:53 ---הבגר, אהל לא צריך להשמיץ אותה ככה ולומר שהיא טיפשה, אולי היא לא הבינה את מה שהא עשה כראוי, וחוץ מזה, לא כולם חייבים לחשוב אותו הדבר.
איך אתה/אתם מצפים לגרום למישהו להבין שאתם צודקים את אתם חוסמים אותו ?
--- סוף ציטוט ---
הסבירו לה את האמת מאז שהיא נרשמה לפה והיא מסרבת להאמין. הדבר שהכי פחות מעניין אותי זה שהיא תבין. אנחנו צרכים לנקות את הלכלוך מהתנועה. ואם הסבירו לה מיליון פעם והיא בכל זאת לא האמינה אז יש פה בעיה, היא פשוט לא מתאימה לפה, שתכתוב בפורום של המפלגה שהיא אוהבת. היא זלזלה בחיים בצורה דוחה, היא אמרה "החיים הזה", כאילו שהוא חבר שלה, חוצפנית.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה