0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אבל ברוך השם עכשיו בסדר...נדבר על זה מחר..כאילו היום
עכשיו אני יודע אבל אני לא מספר
אני כבר אומר לך שבמוצ"ש אני מספר פה..ואני מזהיר כל מי שמפחד ..(כאילו שאני לא מפחד) לא לראות את זה..זה יכניס אותכם לפחדים ..
ציטוט של: משה_77 על אוגוסט 24, 2007, 15:30:52אני כבר אומר לך שבמוצ"ש אני מספר פה..ואני מזהיר כל מי שמפחד ..(כאילו שאני לא מפחד) לא לראות את זה..זה יכניס אותכם לפחדים .. אני כבר משקשק... מה, עד כדי כך ?אז הבטח לספר בעדינוּת, שאנשים בעלי לב חלש (כמוני) לא יחטפוּ איזה שבץ חו"ח..
ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על אוגוסט 24, 2007, 15:39:57ציטוט של: משה_77 על אוגוסט 24, 2007, 15:30:52אני כבר אומר לך שבמוצ"ש אני מספר פה..ואני מזהיר כל מי שמפחד ..(כאילו שאני לא מפחד) לא לראות את זה..זה יכניס אותכם לפחדים .. אני כבר משקשק... מה, עד כדי כך ?אז הבטח לספר בעדינוּת, שאנשים בעלי לב חלש (כמוני) לא יחטפוּ איזה שבץ חו"ח..זהו שאני אוהב לספר בידיוק איך שזה קרה וזה היה דרמטי...אני ישתדל לספר בעדינות..וגם אני יספר לפרטי פרטים שזה יהיה טוב ומושקע...ושזה קרה אני וחבר שלי כמעט חטפנו התקף לב...
ציטוט של: משה_77 על אוגוסט 24, 2007, 15:43:29ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על אוגוסט 24, 2007, 15:39:57ציטוט של: משה_77 על אוגוסט 24, 2007, 15:30:52אני כבר אומר לך שבמוצ"ש אני מספר פה..ואני מזהיר כל מי שמפחד ..(כאילו שאני לא מפחד) לא לראות את זה..זה יכניס אותכם לפחדים .. אני כבר משקשק... מה, עד כדי כך ?אז הבטח לספר בעדינוּת, שאנשים בעלי לב חלש (כמוני) לא יחטפוּ איזה שבץ חו"ח..זהו שאני אוהב לספר בידיוק איך שזה קרה וזה היה דרמטי...אני ישתדל לספר בעדינות..וגם אני יספר לפרטי פרטים שזה יהיה טוב ומושקע...ושזה קרה אני וחבר שלי כמעט חטפנו התקף לב...אוי... העיקר שאתה בסדר עכשיו. איך החבר שלך? מה מצבו ?..
ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על אוגוסט 24, 2007, 15:45:01ציטוט של: משה_77 על אוגוסט 24, 2007, 15:43:29ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על אוגוסט 24, 2007, 15:39:57ציטוט של: משה_77 על אוגוסט 24, 2007, 15:30:52אני כבר אומר לך שבמוצ"ש אני מספר פה..ואני מזהיר כל מי שמפחד ..(כאילו שאני לא מפחד) לא לראות את זה..זה יכניס אותכם לפחדים .. אני כבר משקשק... מה, עד כדי כך ?אז הבטח לספר בעדינוּת, שאנשים בעלי לב חלש (כמוני) לא יחטפוּ איזה שבץ חו"ח..זהו שאני אוהב לספר בידיוק איך שזה קרה וזה היה דרמטי...אני ישתדל לספר בעדינות..וגם אני יספר לפרטי פרטים שזה יהיה טוב ומושקע...ושזה קרה אני וחבר שלי כמעט חטפנו התקף לב...אוי... העיקר שאתה בסדר עכשיו. איך החבר שלך? מה מצבו ?..הוא בסדר...חשבנו ישתנו לנו החיים...טוב קיצר במוצ"ש תדעו הכל