עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

נץ וגאה בזה.

<< < (6/8) > >>

נדב:
שבוע טוב לך נץ.

- אני לא משווה בין היהדות לבין האסלאם, תאמין או לא יש לי המון כבוד כלפי הדת והמסורת היהודית גם אם לא ידע. מה שכן יש לי בעיה עם הגישה של להרוג בשם הדת, ובמובן זה אתה די קרוב לבן לאדן ושאר החבר'ה. כלומר, נכון שהם נולדו כבנים לדת רצחנית ואלימה ואתה נולדת יהודי, אבל אתה והם מוכנים ללכת כעוורים אחרי האמונה הדתית שלכם,

לכן השאלה "אם התנ"ך היה מורה ליהודים להשתלט על העולם, האם היית מבצע את זה?" היא אמנם שאלה תאורטית, אבל היא חשובה ומלמדת הרבה.

אתה והקיצונים האסלאמים טוענים שיש לכם בלעדיות על האמת, זה מה שהופך את האמת לסובייקטיבית. ואתה מסרב לראות שהעקרונות המנחים אותך הם בסך הכל אותם עקרונות שהנחו את מבצעי הפיגוע במגדלי התאומים.

ברשותך, שאר התגובה בהמשך השבוע.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: נדב על יוני 04, 2007, 01:58:37 ---שבוע טוב לך נץ.

- אני לא משווה בין היהדות לבין האסלאם, תאמין או לא יש לי המון כבוד כלפי הדת והמסורת היהודית גם אם לא ידע. מה שכן יש לי בעיה עם הגישה של להרוג בשם הדת, ובמובן זה אתה די קרוב לבן לאדן ושאר החבר'ה. כלומר, נכון שהם נולדו כבנים לדת רצחנית ואלימה ואתה נולדת יהודי, אבל אתה והם מוכנים ללכת כעוורים אחרי האמונה הדתית שלכם,

לכן השאלה "אם התנ"ך היה מורה ליהודים להשתלט על העולם, האם היית מבצע את זה?" היא אמנם שאלה תאורטית, אבל היא חשובה ומלמדת הרבה.

אתה והקיצונים האסלאמים טוענים שיש לכם בלעדיות על האמת, זה מה שהופך את האמת לסובייקטיבית. ואתה מסרב לראות שהעקרונות המנחים אותך הם בסך הכל אותם עקרונות שהנחו את מבצעי הפיגוע במגדלי התאומים.

ברשותך, שאר התגובה בהמשך השבוע.

--- סוף ציטוט ---
"להרוג בשם הדת", נדב, ההבדל בין היהדות לאיסלם הוא שביהדות כלי זה הוא בשימוש כמוצא אחרון וככלי דפנסיבי, לעומת האיסלם שם הוא משמש המוצא היחיד! וככלי אופנסיבי, זהו הבדל ענקי! כך שהסכנה של ה"עיוורון" הדתי שלי מול העיוורון ה"דתי" שלהם אני אינני מסכן את סובבי ובטח ובטח שלא את כל העולם לעומת האיסלם.
חוץ מזה, השאלה התיאורטית שלך אינה שונה בהרבה מהקנטרנות הפסוודו-תיאולוגית המצטיירת בשאלה האווילית: "האם אלוקים יכול לברוא אבן שאינו יכול להרימו?".
מה גם ששאלה זו נוגדת את מהות היהדות לכן עצם השאלה היא פארדוקס ביהדות עצמה לכן ממילא שאלתך אינה במקום, אין כל סיכוי שאלוקים היה מורה/מצווה כזה דבר וכן דבר זה לא היה נכתב בתנ"ך, א.) בגלל מהות ארץ ישראל שבתנ"ך וחשיבותו, ב.) בשל העובדה שיהדות איננה דת מיסיונרית ומעולם לא היתיימרה להיות כזו, ג.) העם היהודי הוא העם הנבחר, לטוב ולרע (מצד אחד יכול להיות פרווילגיה מצד שני יכול להיות שעיר לעזאזל) , אבל איננו העם העליון, איננו טוען לעליונות, כמו הנאציזם והאיסלם, לכן עם שאיננו פועל מתוך רצון להשגת עליונות והכנעה על עמים אחרים, וככזה איננו מחפש מרחב מחייה על "חשבון" עמים אחרים ("לבנסראום" הנאצי ו"דאר אל איסלם" המוסלמי), אלא רק את א"י כפי שהובטחה לו מימים ימימה (קמצוץ מכלל האדמה בעולם, גם אם בעינייך השטח שבין הנילוס לפרת נתפס כהרבה).
העקרונות שמנחים אותי הינם דפנסיביים, שוב פעם, ולכן אין שום דבר בר השוואה ביני ובים מבצעי פיגועי אחד עשר בספטמבר, מה גם שהתאבדות היא אסורה על פי הדת היהודית, גם בתור "פעולת הקרבה".

דוקא_כך:

--- ציטוט ---מה גם שהתאבדות היא אסורה על פי הדת היהודית, גם בתור "פעולת הקרבה".
--- סוף ציטוט ---
מה בקשר לפעולת הגבורה האחרונה של שמשון?  מסירות נפש על קידוש השם כמובן שלא נחשבת לפעולת התאבדות.  האם יהודי אמוני שיחריב באמצעות פצצה רבת-עוצמה את שיקוץ אל-אקצה כדי לטהר את הר-הבית ולקדש שם שמיים, ויספה במהלך הפעולה, יחשב למתאבד?!  לא בעיני.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: דוקא_כך על יוני 13, 2007, 00:46:41 ---
--- ציטוט ---מה גם שהתאבדות היא אסורה על פי הדת היהודית, גם בתור "פעולת הקרבה".
--- סוף ציטוט ---
מה בקשר לפעולת הגבורה האחרונה של שמשון?  מסירות נפש על קידוש השם כמובן שלא נחשבת לפעולת התאבדות.  האם יהודי אמוני שיחריב באמצעות פצצה רבת-עוצמה את שיקוץ אל-אקצה כדי לטהר את הר-הבית ולקדש שם שמיים, ויספה במהלך הפעולה, יחשב למתאבד?!  לא בעיני.

--- סוף ציטוט ---
אתה מהלך כאן על חבל דק מאוד  כי ישנם אנשים שיפרשו זאת כהיתר נרחב וכר פעולה למטורפים ולמעשי מגלומניה פרטית.

Death2Islam:
נדב אל תרחם עליהם כי הם לא ירחמו עליך.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה