חדשות ודיונים > תוכניות הימין האמיתי

תשובה לזיופים ב- YouTube - הסרטון המקורי של חיים

<< < (4/4)

Aaron:

--- ציטוט של: לבנת הספיר על מאי 01, 2007, 13:04:32 ---תודה רבה על התגובה  עכשיו ברורים לי הדברים  יכול להיות שהוא מסיונר כי גם הם מחלה מדבקת שלנו ימח שמם וזכרם ,יש לי שאלה לכבודו אני נמצאת פה אולי שבוע אך אני לא מרגישה שזה רציני אני מרגישה שאני "טוחנת מים" יש לכם תוכניות בשטח? פעילוית? סטיקירים? חולצות ?מה שניתן כדי להפיץ את הרעיון של הרב כהנא אני קיבלתי את עלון שבת של במו של הרב הרעיון היהודי איפה ניתן עוד להשיגו הרבה לא מודעים לדרכו של הרב כהנא הי"ד חושבים שהוא היה קיצוני יש הרבה טענות עליו אבל הדרך שלו הכי נכונה ואמיתית המדינה שלנו מתיפייפי נפש לצערנו צריך לקום כמו אצל "הפנתרים השחורים" שהם צעקו והרסו ופיצצו לגביי אפליה כך גם אנחנו  שלא יטעו אותנו שלום עם ערבים לא יהיה!!!!!!!!!!!!גי לאשלות את עצמכם יהודים אנחנו חייבים לצאת למלחמת חורמה על עמלק והישמעלים בשכל ובמקביל בפועל לא לפחד מהם הם בהמות ואנחנו קצבים,שנזכה לגאולה ולבניין הבית ושבו בנים לגבולם ,אהרון שוב תודה מקווה שתחזיר תשובה לגביי מה עיניין הנ"ל

--- סוף ציטוט ---
לבנת, אנחנו בשלבי גיוס תומכים בא"י. התנועה שלנו מאוד גדולה ומבוססת בארה"ב. בארץ, אנחנו עוד בשלבים של גדילה. אנחנו צריכים עוד תומכים כדי להתחיל לעשות סטיקרים, חולצות, הפגנות וכו'...
בנתיים יש לנו ישיבה וירטואלית עם הרב עידו אלבה http://yerushalmiyomi.org/. ויש לנו 5 תוכניות כל שבוע בעיברית + כמה תוכניות באנגלית בטלויזיה בארה"ב http://youtube.com/takebackamericaJTF.
את מוזמנת לישאול שאלות את גיל אברהם שתוכניתו היא כל שבוע ביום שני ואת חיים בן פסח שתוכניתו היא כל שבוע ביום שלישי. אלה תוכניות מצויינות!.

avidas:
אף אחד לא יוכל לערער על האהבה שיש לי ליהודי היקר והנאמן מר חיים בן פסח.
בן פסח הוא הוא ההנהגה הראויה שיש למנות על משרד הביטחון הישראלי ורק הוא מציע את האמת לגבינו אני תמיד אתמוך בו ולא יעזור לאף אחד כלום.

אמנם אני חושב שהוא לא פועל נכונה לגבי העליה לארץ ישראל, אין שום סיכוי שמשרד הפנים יאשר לו עליה מהסיבות הידועות והאמורות באתר המצוין שלכם וגם עדיף לו להשאר באמריקה עם הוא הולך להתבטות כמו שהוא מתבטא בגלל שהציונים יכניסו אותו לבית הסוהר ויזרקו את המפתח.אז לא יעזרו הפגנות, כולנו יודעים כמה איכפת לאנשי הממסד ההפגנות המגוחכות שלנו עם כמה ילדים וגם אני יגיע אבל זה לא יעזור,הוא ישב בכלא(אני בטוח שהוא לא מפחד מזה) אבל ככה הוא לא יוכל לעזור לעם ישראל כמו שהוא עוזר כעת.

avidas:
אני מנסה לעשות מה שחיים מבקש אבל הם דוחים את האימייל שלי

אֹהד:
מצוין, עכשיו אני אוכל להראות זאת לקורבנות ההסתה הבזויה של רוני .

אבישי רביב:
הפרום 'המתקרא בשם חזית' כלל אינו קשור לתנועת חזית יהודית לאומית של ברוך מרזל, אותו נער מפוקפק שהפעיל את הפורום ההוא הבין זאת ולכן הוא הפסיק להפעיל את הפורום עד שמישהו יסכים לקחת עליו חסות

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה