עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

חייב לשמוע את דעתכם!

<< < (4/5) > >>

אור-לי:

--- ציטוט של: dhdoron על מאי 02, 2007, 23:05:08 ---בעקרון, לאחר שחלקם יושמדו במלמת גוג ומגוג, השאר יעבדו אותנו בחינם כמובן.
וודאי שכיום אני תומך בעבודה עברית בלבד, הבעיה שהמחירים אצל הערבים ברצפה.

--- סוף ציטוט ---
תיקון, (ואני לא מתכוונת ליפגוע)

"גוג ומגוג" זה ביטוי נוצרי!!
ביהדות אומרים גוג מארץ המגוג .
 זה כתוב היחזקאל ל"ח או ל"ט משהו באזור.

אור-לי:

--- ציטוט של: J0HNiE על מאי 02, 2007, 23:18:30 ---היום אם תבקש אך ורק עבודה עברית אתה תקרא גזען!
אני זוכר את האתר "עבודה עברית" והמפעיל שלו, וכבר העלו אותו לדין אם אני לא טועה.

אישית ידידה שלי שגרה בירושלים סיפרה לי איך שאבא שלי ביקש אך ורק יהודים או לפחות אזרחים עם אזרחות ישראלית ולקחו אותו לחיקרה על מה שהוא ביקש.
בושה וחפרה של מדינה.

--- סוף ציטוט ---
אתה צודק!!!

אבל מה לעשות אי אפשר במדינה דמוקרטית לעשות דברים כאלה בגלוי זה נקרא "אפליה פסולה".
על רקע עדתי.

פאקו411:
אוקי אז ככה
 שבעזרת השם נהיה בשילטון אני תומך בכמה דברים הכרחיים לא פחות מהאויב הערבי

1 לתקן את חוק השבות זה לא הגיוני מי שסבתא סבתא רבא שלו יהודיה יכנס לארץ והוא בעצמו איזה נאצי שבא בגלל קיצבאות וכו
2 השלב הראשוני  נגד הערבים זה לדעתי ביטול קיצבאות ביטוח לאומי חינוך חינם קופת חולים וכו ופיטורים מהמוסדות הממשלתיים
3 ליפתוח משרד לעיניני ערבים והיגרת ערבים מתחומי ארץ ישראל חלק בפיצוי כספי וחלק בכח
4 לעשות חוק של גביית קנסות מאותם ערבים שלא משרתים בצבא וכו וצריכים ליתרום כספים כפיצוי על זה הכספים האלה יועברו לרווחה
5 לחולל עונש מוות כנגד מחבלים וכנגד כל שונאי ישראל ולהתחיל להפעילו
6 להתחיל להוציא את כל הארגונים כמו בצלם וכו מחוץ לחוק ולבצע מעצרים ולהעמיד את אותם שונאי ישראל למשפט ובסיומו או לכלא או קנס ולגרשם מהארץ
7 משרד החינוך צריך שינוי כוללני במשרד החינוך שהוא מטפח את עיקר ההשקפות של הילדים בארץ לשנות את כל מערכת הלימוד  ולסים דגש על מיהו האויב הערבי ומיהו האיסלם וכמו חן להוציא ילדים ערבים מבתי ספר יהודים
8 להתחיל בפינוי כל הבדואים והערבים שפלשו לקרקעות לא שלהם ולגרשם מהארץ עקב זה
9 להתחיל להחזיר את שטחי ההיתנקות לחזק את כלכלת מדינת ישראל לנתק את הסיוע הכספי שמאפשר לארצות הברית ליקבוע את יחסי החוץ שלנו
וליפרוש מאמנת זנווה כוון שעל החיילים שלנו הם מבצעים עינויים
10 לתת לשב"כ ולצבא סמוכיות כמו שיש להם בשטחים רק בכל הארץ
11 להקים ארגון שכל מטרתו לימצוא טרוריסטים ברחבי העולם
12 ליפרוש מהאום

כמו שאתם רואים יש עוד מלא דברים שצרכים לעשות מאוד חשובים ציינתי רק את מה שעלה לי בראש
אבל יש כל כך עבודה אבל לפחות זו תהיא עבהודה מספקת אה :)

גם בשן וגם גילעד
מצפה למסר ממך לתקן את השיגעות שלי פה :)

בייקר:
תוכנית טובה.בינתיים השב"כ רודף את היהודים.

פאקו411:

--- ציטוט של: בייקר על מאי 03, 2007, 10:27:21 ---תוכנית טובה.בינתיים השב"כ רודף את היהודים.

--- סוף ציטוט ---

נכון אל תידאג אנחנו נשנה את זה

אבל באמת תוכנית טובה :)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה