עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
יש לי כמה שאלות דחופות
אֵיתָן:
חיים בן אדם מאוד עסוק
הוא גם מנהל מאבק באמריקה
הוא עושה 5 תוכניות בעברית
ועוד 5 באנגלית
אז מדי פעם הוא שולח הודעות
יש לו גם בפורום באנגלית
שחלק מהגולשים שלנו גם נמצאים שם
http://jtf.org/forum_english/
הפורום באמריקה יש בו גם יהודים וגם נוצרים שאוהבים את א"י
Lyor:
אני לא מאמין שאני אשתלב בפורום הזה בארצות הברית בגלל שאני כולה בכתה י"ב ב4 י"ל אנגלית sorry :P
אֵיתָן:
זה בסדר
רק רציתי שתדע
שהוא בן אדם מאוד עסוק אז בגלל זה אין לו זמן לדבר איתנו בפורום
אבל הוא עושה תוכניות הוא עונה על השאלות של הגולשים
Lyor:
יש לי עוד שאלה דחופה שרציתי לשאול...
היא טיפה קשה (מנטלית) בשבילי לשאול אותה פה אבל בכל אופן.
האם (לפי מה שראיתי בסמלים של הפורום) אתם או חלקכם מאמינים בדרכיו ופעולותיו של יגאל עמיר?
פשוט לא שיש לי משהו כאן נגד מישהו מהפורום אבל אני מאוד נגד הדרך הנוראה שבה הוא פעל, וזה בכלל לא צודק לבצע רצח עם! (יהודי את יהודי)
אני אומנם לא שמאלני בכלל אבל אני בכלל לא הגעתי אף פעם לרמת חשיבה כזאת על שום מנהיג בישראל... ???
אלירן:
--- ציטוט של: underground על אפריל 27, 2007, 15:54:54 ---
--- ציטוט של: Lyor על אפריל 27, 2007, 15:50:33 ---יש לי עוד שאלה דחופה שרציתי לשאול...
היא טיפה קשה (מנטלית) בשבילי לשאול אותה פה אבל בכל אופן.
האם (לפי מה שראיתי בסמלים של הפורום) אתם או חלקכם מאמינים בדרכיו ופעולותיו של יגאל עמיר?
פשוט לא שיש לי משהו כאן נגד מישהו מהפורום אבל אני מאוד נגד הדרך הנוראה שבה הוא פעל, וזה בכלל לא צודק לבצע רצח עם! (יהודי את יהודי)
אני אומנם לא שמאלני בכלל אבל אני בכלל לא הגעתי אף פעם לרמת חשיבה כזאת על שום מנהיג בישראל... ???
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
אחי בהתחלה גם לי זה היה קשה כש הייתי חדש פה..אבל לאט לאט הבנתי ולמדתי שרבין לא היה כזה צדיק כמו שעשו מימנו בתיקשורת.
נכון שזה לא מצדיק רצח אבל במיקרה הזה רבין הוא השטן פה ולא עמיר..לאט לאט אתה תבין הכול לבד..
וברוך הבא , נקווה שתהיא פעיל כי כול יהודי ויהודי חשוב לנו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה