עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

כוחו של השמאל בארץ

<< < (2/2)

ליאו:
השמאל הוא צל של מה שהוא היה בעבר , גם אם כי עדיין הוא מציק לנו וצריך להפטר ממנו והשמאל היחיד שאני מקבל פה זה שמאל סוציאליסטי ואנביורמנטליסטי שיהיה רק באופוזיציה.

בכל אופן השמאל המתון הוא הבעייה לא הקיצונים בגלל הכמות שלהם הבורות והעובדה שהם נוגדים את דעותיהם של עצמם ומתעלמים מהמציאות כשכל פעם אנחנו מזהירים אותם עוד ועוד עד שזה קורה אך יורד מהפרק.

הימין שיבר בכנסת לא יהיה נתניהו , הוא לא פופולארי בגלל הרפורמותשלו בכלכלה והוא כל הזמן מזכיר כמה שהוא "צדק" למרות שכלכלה לא בונים ע"י שינוי הגדרות השוק אלא בעבודה פרטנית. גאידמק לא ירוץ לכנסת זה רק יחשוף את העבר שלו והוא לא מעוניין בכך , הוא יפעיל הכל מאחורי הקלעים ולא יעשה נזק גדול מבחינה מדינית לדעתי ואולי ישפר את המצב הכלכלי אם הוא פילוטרופ אמיתי ולא סתם נוכל(המאפיונר הזה...) רק אסור לחזק אותו והוא סכנה ממשית כמו השמאל כי הוא סך הכל מאפניור שלקח חלק ברצח עם.

הימין שיהיה בכנסת זה ליברמן. כולם אומרים שצריך להצביע לליברמן כל מי שאני שואל אותו אפילו שלדעתי הוא גם לא טוב כ"כ

המפלגה שאני הכי מעריך היא האיחוד הלאומי מפד"ל ועקבתי אחרי הפעילות שלהם ובאמת שיש על מה להעריך אותם.

נץ וגאה בזה:
זהו ויכוח שלא אתערב בו, בגלל שעצם הדישה במצב הנוכחי הוא בעצם קבלת הגזירה ושיחוק המשחק של גוורדיית 1984 והכתבותיה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה