עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
בואו נעשה הדמיה קטנה..
שׂריון:
דקסטר צודק.
הרבה לפני המנדט הבריטי, אל תשכח את הממלכה העות'מאנית ששלטה כאן מאות שנים.
אֹהד:
--- ציטוט של: wakeupisrael על אפריל 25, 2007, 19:28:42 ---
--- ציטוט של: Dexter על אפריל 25, 2007, 14:57:41 ---
--- ציטוט של: underground על אפריל 25, 2007, 11:41:44 ---
--- ציטוט של: ליאו על אפריל 24, 2007, 12:59:27 ---כי...
יהיה לך כדאי מאוד לעזוב את הארץ לפני שנכריח אותך לבנות כבישים תשתיות (הפעם בלי תשלום) כשירות לאומי בשביל ה"שוויון בין המגזרים"
למשך 10 שנים , אה וגם יהיה עליכם חרם כלכלי שייבש אותכם ומיסי ענק למשפחה ערבית שתוליד מעבר לשתי ילדים
--- סוף ציטוט ---
מי אתה שתגיד לי ללכת מי פה? השורשים שלי פה כול הדורות של המישפחה שלי גדלו פה ואתה שבאתה לפה ליפני 50 שנה בא ואומר לי ללכת מי פה?
--- סוף ציטוט ---
אנחנו לא באנו לפה לפני חמישים שנה, אלא לפני 3150 שנה, אתם אלה שבאתם לפני 1300 שנה וכבשתם את הארץ .
--- סוף ציטוט ---
לא הם לא אם כבר היה להם זכות על הארץ מה שעשית עכשיו זה הפסדת בעימות דקסטר
הם הגיעו לפה רק לפני איזה 100 שנה והיו קצת רק בשנות ה-30 הבריטים בכוונה הביאו לפה הגירה המונית של ערבים והרוב היו ממצרים הם עשו זאת בכוונה כדי להפר את ההבטחה שלהם ליהודים שתהיה ארץ יהודית
--- סוף ציטוט ---
אין מה לעשות שהם הגיעו לפה לפני 1300 שנה, זה שלא היו כאן הרבה זה משהו אחר .
ליאו:
<הדמייה>
זה שאתה לא רוצה ללכת מפה זה דבר אחד... אבל אם אתה לא רוצה ללכת אז יופי יש לך שירות לאומי חוסר זכות הצבעה וחוסר תנאים סוציאלייים ומיסי ענק תהנה אתה רק תורם לציונות שאתה שונא עכשיו על חשבון החיים שלך
</הדמייה>
זאת אופציה אחת , כאשר יהיה פה שלטון ימני נורמלי והדמוגרפיה שלהם תעלה על הפרק.
<הדמייה2>
אל תביא את נושא היותך פה בארץ מאות שנים , במקרה הזה היו יהודים לפני כן וסביר להניח שהיית גר אולי מעבר לירדן ב"בטרנס ג'ורדן פלשטין" במצריים או סוריה , ברגע שלא הסכמת לתוכנית החלוקה ותקפתם את מדינת ישראל ואפילו גם במעורות השונים לפני קיומה , בעצם כבר גרם לנו להבין עם מי אנחנו מתעסקים , תהייה לך איכות חיים גבוהה יותר במקום אחר שמה יקבלו אותך לפי החוקים שלהם סביר להניח שעם הזמן המעמד שלכם רק יקטן ותנוצלו ע"י יהודים לא עדיף לגור במדינות המפרץ העשירות בתנאים טובים? גם שמה תוכלו לקדם את מה שאתם רוצים מישראל אולי טוב יותר כמובן שלא ניתן לכם."
נץ וגאה בזה:
התשובה שלי היא: כדור בראש, ושליחה הגופה לקבורה בסעודיה.
עם הערבים אין מה לדבר, או לנסות לשכנע, איתם מדברים בדם (גם ערבי מיפו), ואז דיפורטציה לסעודיה.
T0XiN:
כי אתה כלום,אתה אפס,בלעדינו אין לך כלום,אתה חסר השכלה,תת אדם ובקיצור Levantine .
אתה לא מועיל לנו,לא משלם מסים כמו שצריך,גוזל את כספינו וגונב את האופניים של הילדים היהודים שצריכים אותם כדי להגיע כל בוקר לבית ספר!!
והכי חשוב זו היא מדינה יהודית ואין לך מה לחפש פה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה