עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

יש לי רעיון

<< < (2/3) > >>

ליעד:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 15, 2006, 00:44:48 ---דרך אגב, בצורה זו דיכאו הבריטים בסופו של דבר את המרד הערבי הגדול בין 1936 ועד 1939, הם היו עוטפים את החוליות של השייח עז עדין אל קאסם (שהבריטים עצמם חיסלו אותו, והוא אגב קבור בקבר מפואר דרומית לחיפה, לטיפולכם, וכמובן שעל שמו קרויים חוליות הרצח והטבח של האירגון האיסלמו-נאצי חמאס) בעור של חזיר וכך גם קוברים אותם, וכשראו הערבושים את מתיהם בעור חזיר והסיקו שהשהידים שלהם לא מגיעים ל"גן עדן" כצפוי (בגלל החזיר) אז הם נכנעו סופית למרות הבריטית.

--- סוף ציטוט ---
לא ידעתי על הסיפור הזה וגם לא על האמונה הזאת, אולי גם לנו כדאי לעשות זאת.

נץ וגאה בזה:
הרשו לי להוסיף, שהבריטים עשו משהו דומה אך שונה באפגניסטן (בזמן שהיו קולוניה בריטית), הם ירו כדורים מרוחים בשומן חזיר במורדים, גם זה היה מכה מוראלית למוסלמים.

דוקא_כך:
חבל על החזירים.  אלו חיות טמאות, ובכל זאת, משיקולים של צער בעלי חיים, לא עדיף פשוט להרוג כמה שיותר ישמעאלים?

נץ וגאה בזה:
גם הרג ישמעאלים זה צער בעלי חיים, אבל כידוע שלצורכי טובת האנושות מותר להרוג חיות ואף חובה, שכן "מותר האדם מן הבהמה".

דוקא_כך:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 26, 2006, 00:09:36 ---גם הרג ישמעאלים זה צער בעלי חיים, אבל כידוע שלצורכי טובת האנושות מותר להרוג חיות ואף חובה, שכן "מותר האדם מן הבהמה".

--- סוף ציטוט ---
הם לא בהמות, הם ג'וקים.  ואפילו עם להגיד שהם ג'וקים יש לי בעיה, בגלל שג'וקים לא הורגים את השרצים שלהם.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה