עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
עמי איילון:"אם אזכה בבחירות אדבר עם סוריה"
IRON_MAN:
אולי כדאי שהוא יתאסלם ושלא ישכח ללכת למסגד. אני לא סובל שמאלנים שמלקקים ומתרפסים לאויב הערבי >:( החיזבאללה אוהב מנהיגים ותרנים וחלשים כמו עמי איילון,עמיר פרץ,אהוד אולמרט,אהוד ברק,ביבי נתניהו,ציפי לבני,שמעון פרס, ועוד הרבה....
שיפסיקו ללקק ולהתרפס לאויב הערבי חבורה של ליצנים אפסים .
רק ממשלה כהניסטית תציל אותנו והיום הזה לא רחוק בסופו של דבר תהיה כאן ממשלה כהניסטית-יהודית אמיתית.
http://news.walla.co.il/?w=/1/1095152
דוקא_כך:
במהרה בימינו, אמן!
נץ וגאה בזה:
אני מתאר לעצמי שהוא היה רץ גם לדבר עם היטלר לו היה חי בזמנו.
אילן208:
אל תהיו כאלה רגועים צריך לפעול יותר מהר בצורה שאנו פועלים עד שתהיה פה ממשלה כהניסטית יהי רצון הערבים כבר יחנקו אותנו ונראה לי שיהיה מאוחר מדי אבל יש דרכים
1.שיתוף פעולה בין כל ארגון ימני קיים(חוץ מחזית לבינתיים עד שיעיפו ת'מנהל האידיוט הזה)
2.הפצה מסיבית גם באתרים שמאלניים מצנזרים? לשפוך עוד ועודש ועוד עד שהמנהלים יקיעו מהודעות של www.jtf.org/g בסוף יראו את זה
3.פריצת אתרים שמאלניים והפלת אתרים שמאלניים תרגעו גם השמאלנים לא פועלים לפי החוק
4.עבודת שטח לתלות סטיקרים של הימין האמיתי על כל מיני קירות בחוץ ולהשים שלטים ענקיים אם ידרש אפילו לעבו קצת על החוק ולצייר את זה עם גרפיטי
שלמה:
תבין אי אפשר להגיד שכול מי שעכשיו לא טוב ומי שצריך להיות ראש הממשלה הוא כהנא (ז"ל)
צריך ליבחור אחד טוב (יחסית) בעל סיכוים ריאלים כלומר בו נקווה שמי שישב בכיסא5 ראש הממשלה ב-2008 יהיה ביבי ולא ברק.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה