עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

למה כל הזמן מדברים על שמאל ועל ימין?

<< < (3/4) > >>

שלמה:
זו אחת המילים האוהובות של היטלר

דוקא_כך:

--- ציטוט של: shlomo122 על אפריל 26, 2007, 19:29:26 ---
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אפריל 26, 2007, 19:24:21 ---בעולם הם בקטרייה או נגיף לכל היותר והגדרת "אדם" איננה מגיעה להם.

--- סוף ציטוט ---

בבקשה אל תישתמש במילה נגיף

--- סוף ציטוט ---
כל המרחם על האכזר סופו להיות אכזר על הרחמן.  אני לא שונא ערבים מפני שהם ערבים, אלא מפני שהם האויבים שלנו.  אם הסינים היו שואפים להשמיד אותנו, הייתי שונא אותם באותה מדה.  יש ערבים נוצרים אוהבי ישראל שמסכנים את עצמם מדי יום בתמיכתם במדינת ישראל וביהודים---ערבים כמו בריג'יט גבריאל, וואליד שואבט, עלי סינה, איבן וואראק, נוני דארוויש, אנוואר שייח, אזאם קאמגויאן, אירפאן חוואג'ה---אותם אני לא שונא, להיפך, אותם אני מעריך.

אבל שאר האיסלאמונאצים אני כן שונא, והם כן נגיפים שחובה עלינו להשמידם על-פי תורת ישראל (שאתה כנראה לא כל כך מכיר) מכיוון שהם מחללים שם שמיים.  מבין 613 המצוות בתורה, אני לא זוכר שיש מצווה להיות יפה-נפש.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: shlomo122 על אפריל 26, 2007, 19:46:00 ---זו אחת המילים האוהובות של היטלר

--- סוף ציטוט ---
אז מה?
אולי נמחק את המילה הזאת מהמילון? בגלל שהיטלר השתמש בה, או כל מילה אחרת לצורך העניין, ומה עם כל מילה שהוא כתב בספר שלו "מיין קאמפף"?
או מה עם את המילים "יהודים" או "גרמניה", "מלחמה" או "קומוניסטים", אולי בעצם נוריד חצי מהמילים בשפה בגלל שהיטלר השתמש בהם אי פעם בימיו?!
על פי הלוגיקה שלך זה מה שמשתמע.

אֹהד:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אפריל 26, 2007, 19:24:21 ---דקסטר, עם כל הכבוד, גם על פי ההלכה פרופר, לא כורתים לגנב את היד באופן ליטרלי.

--- סוף ציטוט ---
נכון, הם דורסים לו אותה .

נץ וגאה בזה:
על פי היהדות גנב נאלץ לשלם תשלומי כפל או תשלומי ארבעה וחמישה (על פי סוג הגניבה) וזה כדי לא להפוך את הגניבה למשתלמת.
המוסלמים כורתים ידיים ודורסים אנשים למוות.
גנב לא חוטף באופן גופני.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה