עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
הסקר על סוריה,
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: 10 על יוני 04, 2007, 19:48:48 ---
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אפריל 27, 2007, 16:29:14 ---
--- ציטוט של: Dexter על אפריל 27, 2007, 14:19:09 ---
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אפריל 26, 2007, 19:18:02 ---לפעמים בכדי להגיע ליעד ישנם אבידות שצריך לקחת בחשבון, אבל אסור בשום פנים ואופן להירתע ולסגת מהאסטרטגיה רבתי הזו.
ואני מוכן לשלם מחיר זה (עם כל הצער שבדבר).
--- סוף ציטוט ---
אולי אתה כן, אבל מה עם החיילים ומשפחותיהם ?
--- סוף ציטוט ---
אני לא הייתי רוצה לחשוב בכלל מה היה קורה אילו ארה"ב או רוסיה היו שמים את השיקול הזה כחלק מהחשיבה בהליכה למלחמה בזמן מלחמת העולם השניה.
ואני יגיד משהו עוד יותר מזה, מה שאנחנו מתמודדים איתו היום שהוא הציויליזציה האיסלמית (שכזכור כמעט כל אדם רביעי היום בעולם הוא מוסלמי), ולכן זהו מלחמת העולם השלישית על פי כל הגדרה מדעית/הסטורית אובייקטיבית, ולכן המצב היום בעולם אל מול האיסלם הוא כזה שהמצב הולך ומתקרב אל עבר המצב שהיה בתחילת מלחמת העולם השניה בהצלחות המסחררות של גרמניה ויפן, זהו מצב מאוד מאוד מסוכן שכל העולם עומד ותלוי על בלימה, אזי אין מקום כלל לשיקולים אלו.
--- סוף ציטוט ---
ארה"ב ורוסיה השתתפו במלחמה בגלל התקיפה, תחילה בריטנה וצרפת נתנו להיטלר לספח את אסטרו-הונגריה וצ'כיה בגלל שהם פחדו שתיהיה מלחמת עולם שלישית אפילו שגרמניה כבשה חלק קטן מצרפת עוד לפני שנכנסה לפולין ששם בריטניה וצרפת הכריזו על מלחמה לא עשו כלום, רוסיה הייתה בשותפות תקיפה עם גרמניה היחד כבשו את פולין וסיכמו עם גרמניה איזה חלק כל אחד ייקח רוסיה נכנסה למלחמה רק אחריי שגרמניה תקפה אותה, ארה"ב לא הייתה קשורה לסיפור ונלחמה עם יפן על שטחים שהיא כבשה שהיו בבעלות ארה"ב, יפן שהחלה במסע כיבושים ניכנסה לבריט עפ גרמניה בטענה שהם "הארים של המזרח", וארה"ב נכנסה למלחמה בעקבות אינטרסים מצד בריטניה. מה שאני מראה פה שגם המעצמות הכי גדולות הן היו פחדניות, צריך מנהיג עם ביצים כדי לעשות היסטוריה.
--- סוף ציטוט ---
האנשלוס כלל רק את אוסטריה ולא את הונגריה של מיקלוש הורטי (ממפלגת צלב החץ).
וכן זה שוב מוכיח שפחדנות מול הטירוף של ממשיכי הנאצים ויותר נכון גם קודמי הנאצים (האיסלם כדת על כל מאמיניו), יוביל בסופו של דבר לשואה ולקריסת המערב (באם לא יתעורר בזמן).
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה