כתב נושא: אולי הגיע הזמן לעצור ולעשות חושבים  (נקרא 4086 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יובל ב

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אולי הגיע הזמן לעצור ולעשות חושבים
« ב- : אפריל 19, 2007, 14:39:34 »
שלום לכולם
אני מודה על הזכות שנפלה בחלקי להיתקל באתר שלכם , שבזכותו ואני יכול להרחיב את עולמי ולו במעט .
כמו כן , נחשפתי לתפיסת העולם המופלאה של חברי כהנא .
למרות שברור לי שאין לי קיום בפורום הזה , עקב דעותי ,
אני רוצה לספר לכם קצת על עצמי  .
אני בן 24 , סטודנט
גר בחיפה . הספקתי די הרבה אני חושב בחיים שלי . לפני הצבא עשיתי שנת שירות , עם בני נוער משכבות מצוקה . אני מדריך בתנועת נוער , וטיילתי בארץ  , אני מניח שהייתי ברובה .
שירתתי שירות קרבי בצבא , הייתי בשטחים . הסתובבתי בהרבה מקומות.  השתחררתי  , עבדתי טסתי לדרום אמריקה.
ראיתי עולם ונחשפתי לתרבויות שונות , פרימיטיביות יותר ופחות דברים מופלאים , באמת .
בקיצור ראיתי עולם . אם מישהו יטען שאני טיפש או תינוק שנשבה או כל נאצה אחרת זה יהיה שקר .
אני קורא את ההודעות פה חזור וקרוא ולא מבין .
אולי בגלל שקל להסתתר מאחורי האינטרנט כל אחד פתאום גיבור?
קורא לרצח? הסתה? חטיפה?
הרי אין גבול נכון? "אנחנו  - היהודים אנחנו הימין האמיתי , הטובים ביותר .אנחנו הצודקים"
העולם לא כל כך פשוט ולא שחור ולבן .
אני לא יודע מי זה ה'חיים' הזה , אבל אני יכול בקלות להבין למה הוא גורש מפה .
אם יש משהו שלא חסר פה זה אלימות . והוא לא יותר טוב מתגרן בשוק .מטיף לאלימות . 
ואתם במקום לחשוב נסחפים כמו עדר של פרות . בלי לחשוב אפילו טיפה .
זה מאוד עצוב לי לקרוא כזה דבר . בני כמה המגיבים פה? יש מישהו מעל 18? מישהו עם הגיון?
לא . כנראה שאין מקום להגיון בפורום הצודק שלכם . ההודעה הזו תימחק תוך זמן קצר מאוד .
אני מקווה שאולי אם הייתי יכול לראות אתכם לדבר איתכם הייתי יכול לגרום לכם להבין קצת יותר
למרות שאני בטוח שמייד תשימו עלי תווית כי אני (בחר את הנכון) שמאלני/איש מרכז/מתון/חילוני/חיפאי/חושב/
או כל דבר אחר .
אני תמים אולי , אבל אני לא מוותר עליכם . הקיצוניים . אלה שעושים מה שאומרים להם . בלי לחשוב
הנוער התמים שספג כל כך הרבה הסתה שהוא כבר לא מכיר דרך אחרת .
לכל השאר? כל המטיפים? כל מי שקורא לאלימות?
אני רק יכול לאחל לכם שהאלימות שאתם קוראים לה בקלות כזו תגיע אל סף דלתכם .
יובל 

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #1 ב- : אפריל 19, 2007, 14:53:20 »
שלום לכולם
אני מודה על הזכות שנפלה בחלקי להיתקל באתר שלכם , שבזכותו ואני יכול להרחיב את עולמי ולו במעט .
כמו כן , נחשפתי לתפיסת העולם המופלאה של חברי כהנא .
למרות שברור לי שאין לי קיום בפורום הזה , עקב דעותי ,
אני רוצה לספר לכם קצת על עצמי  .
אני בן 24 , סטודנט
גר בחיפה . הספקתי די הרבה אני חושב בחיים שלי . לפני הצבא עשיתי שנת שירות , עם בני נוער משכבות מצוקה . אני מדריך בתנועת נוער , וטיילתי בארץ  , אני מניח שהייתי ברובה .
שירתתי שירות קרבי בצבא , הייתי בשטחים . הסתובבתי בהרבה מקומות.  השתחררתי  , עבדתי טסתי לדרום אמריקה.
ראיתי עולם ונחשפתי לתרבויות שונות , פרימיטיביות יותר ופחות דברים מופלאים , באמת .
בקיצור ראיתי עולם . אם מישהו יטען שאני טיפש או תינוק שנשבה או כל נאצה אחרת זה יהיה שקר .
אני קורא את ההודעות פה חזור וקרוא ולא מבין .
אולי בגלל שקל להסתתר מאחורי האינטרנט כל אחד פתאום גיבור?
קורא לרצח? הסתה? חטיפה?
הרי אין גבול נכון? "אנחנו  - היהודים אנחנו הימין האמיתי , הטובים ביותר .אנחנו הצודקים"
העולם לא כל כך פשוט ולא שחור ולבן .
אני לא יודע מי זה ה'חיים' הזה , אבל אני יכול בקלות להבין למה הוא גורש מפה .
אם יש משהו שלא חסר פה זה אלימות . והוא לא יותר טוב מתגרן בשוק .מטיף לאלימות . 
ואתם במקום לחשוב נסחפים כמו עדר של פרות . בלי לחשוב אפילו טיפה .
זה מאוד עצוב לי לקרוא כזה דבר . בני כמה המגיבים פה? יש מישהו מעל 18? מישהו עם הגיון?
לא . כנראה שאין מקום להגיון בפורום הצודק שלכם . ההודעה הזו תימחק תוך זמן קצר מאוד .
אני מקווה שאולי אם הייתי יכול לראות אתכם לדבר איתכם הייתי יכול לגרום לכם להבין קצת יותר
למרות שאני בטוח שמייד תשימו עלי תווית כי אני (בחר את הנכון) שמאלני/איש מרכז/מתון/חילוני/חיפאי/חושב/
או כל דבר אחר .
אני תמים אולי , אבל אני לא מוותר עליכם . הקיצוניים . אלה שעושים מה שאומרים להם . בלי לחשוב
הנוער התמים שספג כל כך הרבה הסתה שהוא כבר לא מכיר דרך אחרת .
לכל השאר? כל המטיפים? כל מי שקורא לאלימות?
אני רק יכול לאחל לכם שהאלימות שאתם קוראים לה בקלות כזו תגיע אל סף דלתכם .
יובל 
ברוך הבא
אני מעל 18
"אני לא יודע מי זה ה'חיים' הזה , אבל אני יכול בקלות להבין למה הוא גורש מפה "
אתה לא מבין
וזה שאתה מבוגר מאחרים עושה אותך יותר חכם ויותר ניסיון חיים?

"אני מקווה שאולי אם הייתי יכול לראות אתכם לדבר איתכם הייתי יכול לגרום לכם להבין קצת יותר"
בבקשה ממך אני הייתי מוכן לשמוע את ההיגיון שלך לגבי הערבים והאיסלם

אני לא נגדך להיפך

אני פשוט רוצה לדעת יותר על האסילם ועל הערבים ועוד   דברים שקשורים לפורום שאני לא יודע

אני לא שם עליך תווית ואף אחד לא ישים עליך פה
« עריכה אחרונה: אפריל 19, 2007, 15:01:29 על ידי איתן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

Aaron

• אורח
« להגיב #2 ב- : אפריל 19, 2007, 15:59:51 »
יובל, ברוך הבא!
אני לא יודע למה אתה חושב שהודעתך תמחק, אצלינו אין סתימת פיות, מותר לתת ביקורת חופשי.
אף אחד פה לא מסית לרצוח ולחטוף, אם ראית משהו כזה, כנראה זה נאמר בצחוק. המטרה שלנו היא לחשוף במפני כולם עם מי יש לנו עסק. אנחנו מאמינים שדרכו של הרב כהנא זצ"ל הי"ד הייתה צודקת ונכונה ואנחנו רוצים להמשיך בדרכו וברעיונו.
רוב הגולשים בפורום הם בני העשרה (13-16) ויש כמה מבוגרים בני 20 - 50.
לא יפה שאתה אומר "החיים הזה", זה זלזול וזה באמת לא ראוי. אתה יודע כמה הוא פעל וממשיך לפעול למען הרעיון היהודי? אתה יודע שהוא גרם לשחרור יהדות ברית המועצות? אתה יודע שהוא ישב 5 שנים בכלא בגלל זה? לא נותנים לעלות לארץ, אבל לעראפת ימח שמו וזכרו כן נתנו! לאיסמעיל הנייה כן נותנים ולחיים בן פסח הגיבור לא נותנים?? זה נראה לך הגיוני?.
אתה קורא לנו קיצונים? תסביר למה. מה זה קיצוני בשבילך?. אנחנו נסחפים כמו עדר של פרות?, אתה ואחיך מהשמאל סוחפים ילדים ובני נוער לשיגעון הבוגדני שלכם, אתם מובילים להשמדת המדינה.

ודרך אגב, רוב האנשים בפורום חילוניים, אז שתדע שלא בהכרח כל החילונים הם שמאלנים. יש פה שילוב של חילוניים ודתיים אדוקים ואנחנו מסתדרים יפה.

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 19, 2007, 16:54:17 »
יובל אני בת ארבעים ואמא לשני ילדים אז קודם כל אהלן וסאהלן וגם אני חושבת כמוך ואני משגעת אותם כבר מספר ימים עם מה שאתה אומר שזו חשיבה לא נכונה להתעסק באלימות ונגד ערבים וכל זה..
ואני גם כמוך אשמח לדעת אם אני מדברת עם ילדים ולא עם מבוגרים כי להוציא את נשמתי על ילדים בהחלט לא מוכנה.
לא יעלה על הדעת שילד בן 13 יתקוף אותי  ממקום שהוא אפילו לא מבין על מה אני מדברת ואני שוב כותבת ושוב הוא עונה לי בתשובות שמראות לי שהוא לא מבין מה אני מדברת..
מעבר לזה אני חושבת בהחלט שמגיע לנו שחיים פסח יתכתב איתנו פה וידבר איתנו עין בעין או מקלדת אל מקלדת כפי שציינתי ויבהיר את מחשבותיו כבונה האתר ובעיקר כאדם שרוצה לעלות לארץ ישראל ולשנות פה משהו.
והוא מחוייב להגדיר את עצמו כאדם שחשוב לו הבריות וחשוב לו אידיאלים וציונות ויהדות ...רק כך אפשר יהיה להמשיך להבין את הדרך שלו ובטח שלא ישלחו אותנו לאיזה אתרים השד יודע איפה וספרים גם כן השד יודע אילו כדי ללמוד עליו.
אני גם כן מעדיפה לשמוע אותו או לקרוא אותו ולהבין היטב את דבריו ולא בכאילו כי בסך הכל אם גולשים פה ילדים ושומעים את תורתו ומשנתו הוא חייב לדבר אליהם בשפה אחת ולא בשתיי פנים.

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 19, 2007, 18:05:28 »
שלום וברוך הבא לפורום הימין האמיתי.

יותר מזה אין לי מה להגיב, כי לא בדיוק רשמת דברים שיש מה להגיב עליהם.

באת עם דיעות קדומות ונראה איך זה יתפתח מפה.

וההודעה שלך לא תמחק....דיעות קדומות כבר אמרנו?

Aaron

• אורח
« להגיב #5 ב- : אפריל 19, 2007, 18:09:24 »
אני חושב שגל ים ויובל צריכים לעצור ולעשות חושבים לפני כל הזלזול הזה שיוצא להם מהפה.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אפריל 19, 2007, 18:11:42 »
יובל, קודם כל - ברוך הבא.

שנית כל  - אתה ממש לא נשמע כמו סטונדט בוגר בן 24 אלא כנער חסר בטחון עצמי.
מדוע אתה מרגיש צורך לספר לנו שעשית הרבה דברים בחיים?
זה חשוב לויכוח, או שזה נועד להראות לנו שאתה "גבר גבר"?

מדוע אתה נוקט בלשון הכללות? אם יש לך טענות פרטניות על דבר כלשהו שחיים אמר
או שאמרו אחרים בפורום - אנא הצג אותן וננסה להשיב. גם אני לא מסכים עם כל דבר
ודבר שחיים אומר, וחברי הפורום לא מסכימים עם דברים רבים שאני אומר. באת לכאן
לכתוב נגד הפורום, או להשתתף בפורום? זוהי שאלת השאלות.

מנותק ימני מתון

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בהתחלה..
« להגיב #7 ב- : אפריל 19, 2007, 18:16:48 »
אני מודה.. כאחד מעל גיל 18, כשנקלעתי לראשונה איכשהו לאתר פליקס לאחד מהסירטונים של חיים בן פסח, הוא אכן נראה לי כמהין אתנחתא קומית (זה היה די משעשע..) :D

אבל יש דברים שהוא אומר שנכונים בהחלט:
אני, כאדם שניזון על אותו המשקל גם מדעותיהם של שמאלנים, אני קורא עיתון 'הארץ' ומאמרים של שמאלנים מדי יום בקפדנות ומנסה להבין גם את הצד השני ואת מניעיו של הצד השני, בנוסף אני בא מסביבה שמאלנית, יש לי חברים שמאלנים ואני חובב ספרות ואמנות) --> אני יכול להבטיח לך שכל התפישה שלו לגבי הסכסוך הישראלי-ערבי והטרור הערבי-מוסלמי, נכונה ומציגה את האמת לאמיתה.
אני חושב שכל הקטע של ביטויי האלימות (גם המילולית) שלו שמוצגים בסרטוניו בפליקס (ציטוט למשל: "מחמוד עבאס - ימח שמו בזכרו"..), בסופו של דבר לא משחקת לטובתו, הורסת לו את התדמית, ואף מסוכנת ומשפיעה לרעה על בני נוער לנהוג בדרך אלימה במקום לנסות לפתור את הבעיות בדרכים חכמות, אכן ישנה איזושהי הסתה לאלימות. :knuppel2:

מנותק מומו

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : אפריל 19, 2007, 19:44:34 »
ערב טוב יובל,

אני מומו בן 24 זאת אומרת שאני יליד 83 כמוך,אני "סטודנט" אבל לא באוניברסיטה מסוימת כמוך
אני סטודנט באוניברסיטה של החיים,לא זה לא שורה מסרט ישראלי כולשהוא אלה זאת האמת שלי לפחות.

לא הייתי בתנועת נוער,הייתי בא למחנות עולים גונב להם דברים עושה קצת שטוית והולך הביתה,
בית ספר לא סיימתי הפסקתי בכיתה י' וכיום אני מצטער על זה אבל משלים בגרוית,
לא עשיתי צבא הייתי בכלא צבאי במקום זה, וגם קצת כלא באזרחי,
טיילתי הרבה בארץ בהמון ערים וגם במקומות נידחים, ככה שאת ארצנו הקטנטונת אני בהחלט מכיר ומכיר טוב.
הייתי בחו"ל לא בדרום אמריקה{למרות שאני מאוד רוצה נשמע יבשת מרתקת}אלה קצת באירופה
ונחשפתי גם לתרביות שונות חלקם יפות ונחמדות,וחלקם קצת פחות
אני בא מבית חילוני לגמריי,אני בדעותיי ימני קיצוני ככה אנשים מסוימים {כמוך} שמו עליי תוית כזאת.
ות'אמת זה לגיטימי כי כול אדם שייך לשיכבה כזאת או אחרת בחברה השיראלית או בחברה בכלל.

אני לא חושב שיעיפו אותך מיכאן בגידופים ושאר נאצות למינהם אלה ישמחו להתדדיין איתך באשכול הפורום הזה.
רק מה היא מישנתך? דעתך? אם אתה שמאלני זו בעייתך,וגם זכותך,באת לכאן להתווכח? בבקשה...
אני בטוח שישנם המון משתמשים חלקם בני טיפשעשרה וחלקם אנשים יותר בוגרים מימני ומימך
שישמחו להתווכח איתך
אינינו עדר שהולך עיוור אחריי רועה כולשהוא כול אחד ודעתו וגם אתה זכאי לדעתך למרות שבעיניי
היא ניראת מעוותת וממש נוראית,אני בטוח שגם דעתי בעינייך ניראת אותו דבר וזה לגיטימי לגמריי
בני אדם שונים אחד מהשני בדעות שלהם בלבוש שלהם ככה  זה לא כול האצבעות שוות וזה דבר נורמלי

עכשיו יובל תואיל בבקשה לומר לי או להראות לי הייכן מישהוא כאן הטיף לאלימות כולשהיא?
אני חושב שהנושאים בפורום הזה פשוט צורבים לך בעין מכיוון שאינך חושב כמו רובנו...
~only god can judge me~

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "גונב איש ומכרו...מות יומת"
« להגיב #9 ב- : אפריל 19, 2007, 20:09:29 »
לא כולם פה נערים.
אני בן 29. קצין במיל. שרות קרבי מלא, וכיום עובד לפרנסתי.
וחוץ מזה אז אם הם נערים. טוב מאד שהם נערים.
הם אולי עוד לא עברו את שטיפת המוח שאתה עברת ידידי. ואתה כן תינוק שנשבה.
כשהייתי נער היתה לי אמביציה ורצון להפגין למחות להתעמת כמו שיש לנער. טוב מאד שיש פה נערים.

לא כולם פה מסיתים לרצח. לא כל אמירה היא בגדר הסתה. בתורה כתוב שצריך למחות את זכר עמלק, אבל אף יהודי לא אומר שהתורה מסיתה לרצח.

נכנסת לפורום הטוב ביותר באינטרנט. פה אנחנו נותנים לאנשים לחשוב. שטיפת מוח עושים לנו בתקשורת! כאן חושבים, ומדברים רק אמת.

בייקר

• אורח
« להגיב #10 ב- : אפריל 19, 2007, 22:17:37 »
אתה בטוח שהודעתך תמחק?
הנה היא לא נמחקה ויצאת שקרן.

מנותק popmart

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : אפריל 19, 2007, 22:25:38 »
שלום לך יובל ושלום גם לך בגל ים.
אני בן 31.זה מספיק ילד בשבילכם?
גל ים-את ממש לא מצליחה לשגע פה אף אחד.
אם לך או ליובל יש פתרון טוב יותר לטיפול באלימות הערבית המוסלמית הנאצית אז נישמח לשמוע.בינתיים אתם רק טוענים שהפתרון שלנו לא טוב אבל אתם לא מציעים משהו אחד.
בעברי הרחוק הייתי פעם כמוכם.שמאלני. עד שהתחלתי להתפכח...לאט לאט....
ואגב הספרים והאתרים האלה שהזכרת מיקודם - למה שלא תנסי להתמודד עם העובדות במקום לתקוף את מי שפרסם אותם?
להעלות את חיים בן פסח לישראל!!!!
כהנא צדק!!!!
יגורשו הערבים הנאצים!!!

מנותק שׂריון

• dhdoron לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • למען ארץ ישראל השלמה!
« להגיב #12 ב- : אפריל 19, 2007, 23:28:10 »
שלום לך יובל. כפי הנראה אהיה הנער הראשון שאגיב פה.
לא אאריך במילים אבל כל עוד אתה לא מכיר את האידיאולוגיה "הקיצונית" שלנו אז
אינך יכול לבוא כנגדנו בטענות. כנראה אתה מושפע יותר מדי מהתשקורת השמאלנית.
ואין כאן שום הסתה לרצח, לפחות לא של כל הערבים רק המחבלים ויש הרבה מן הצדק בכך.
אני מציע שתערוך בירור נוסף ומקיף ואח"כ תוכל להתווכח כאוות נפשך, אם תרצה אני פנוי
לויכוחים. למרות גילי הצעיר ובורותי בחיים אסור לזלזל באף אדם.
"לְמַעַן צִיּוֹן לֹא אֶחֱשֶׁה וּלְמַעַן יְרוּשָׁלִַם לֹא אֶשְׁקוֹט עַד יֵצֵא כַנֹּגַהּ צִדְקָהּ וִישׁוּעָתָהּ כְּלַפִּיד יִבְעָר"  :sign006:

מנותק zipora

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : אפריל 20, 2007, 00:06:30 »
אני ממליצה לך להקשיב לתוכניות של חיים וגיל אברהם בעברית ולחיים בעקר באנגלית. בינתיים אלימות יש יותר נגד היהודים. אני חילונית לחלוטין שחונכה על ברכי תנועת העבודה ורוב חבריה די שמאלנים ואחרי קריאה ולימוד האסלם הגעתי למסקנה שהדרך שהולכים בה תביא אותנו לאבדון. קבלנו מדינה אחרי 2000 שנה חבל לאבד אותה בגלל שאנחנו מסרבים לפקוח את העיניים. חוץ מזה יש  דברים שאני לא מסכימה להם עם חיים וגיל אז מה.