שלום לכולם
אני מודה על הזכות שנפלה בחלקי להיתקל באתר שלכם , שבזכותו ואני יכול להרחיב את עולמי ולו במעט .
כמו כן , נחשפתי לתפיסת העולם המופלאה של חברי כהנא .
למרות שברור לי שאין לי קיום בפורום הזה , עקב דעותי ,
אני רוצה לספר לכם קצת על עצמי .
אני בן 24 , סטודנט
גר בחיפה . הספקתי די הרבה אני חושב בחיים שלי . לפני הצבא עשיתי שנת שירות , עם בני נוער משכבות מצוקה . אני מדריך בתנועת נוער , וטיילתי בארץ , אני מניח שהייתי ברובה .
שירתתי שירות קרבי בצבא , הייתי בשטחים . הסתובבתי בהרבה מקומות. השתחררתי , עבדתי טסתי לדרום אמריקה.
ראיתי עולם ונחשפתי לתרבויות שונות , פרימיטיביות יותר ופחות דברים מופלאים , באמת .
בקיצור ראיתי עולם . אם מישהו יטען שאני טיפש או תינוק שנשבה או כל נאצה אחרת זה יהיה שקר .
אני קורא את ההודעות פה חזור וקרוא ולא מבין .
אולי בגלל שקל להסתתר מאחורי האינטרנט כל אחד פתאום גיבור?
קורא לרצח? הסתה? חטיפה?
הרי אין גבול נכון? "אנחנו - היהודים אנחנו הימין האמיתי , הטובים ביותר .אנחנו הצודקים"
העולם לא כל כך פשוט ולא שחור ולבן .
אני לא יודע מי זה ה'חיים' הזה , אבל אני יכול בקלות להבין למה הוא גורש מפה .
אם יש משהו שלא חסר פה זה אלימות . והוא לא יותר טוב מתגרן בשוק .מטיף לאלימות .
ואתם במקום לחשוב נסחפים כמו עדר של פרות . בלי לחשוב אפילו טיפה .
זה מאוד עצוב לי לקרוא כזה דבר . בני כמה המגיבים פה? יש מישהו מעל 18? מישהו עם הגיון?
לא . כנראה שאין מקום להגיון בפורום הצודק שלכם . ההודעה הזו תימחק תוך זמן קצר מאוד .
אני מקווה שאולי אם הייתי יכול לראות אתכם לדבר איתכם הייתי יכול לגרום לכם להבין קצת יותר
למרות שאני בטוח שמייד תשימו עלי תווית כי אני (בחר את הנכון) שמאלני/איש מרכז/מתון/חילוני/חיפאי/חושב/
או כל דבר אחר .
אני תמים אולי , אבל אני לא מוותר עליכם . הקיצוניים . אלה שעושים מה שאומרים להם . בלי לחשוב
הנוער התמים שספג כל כך הרבה הסתה שהוא כבר לא מכיר דרך אחרת .
לכל השאר? כל המטיפים? כל מי שקורא לאלימות?
אני רק יכול לאחל לכם שהאלימות שאתם קוראים לה בקלות כזו תגיע אל סף דלתכם .
יובל