חדשות ודיונים > דיון כללי
פוטין: "מקווה שלא נצטרך להשתמש בנשק גרעיני נגד דאעש"
El Blanco:
זה שהוא רוצה להשמיד את דאעש עושה אותו לא נורמלי? :old_huh: הוא אנטישמי אבל אם יש מנהיג שפוי זה הוא..
Torah:
אם לא הבנת דאעש הוא רק תירוץ תגידו לי החלקתם על השכל שכחתם מה היה בחצי האי קרים? והאם דאע"ש איום עלינו עד כדי כך שצריך לחצר האחורית של ישראל s400 ומטוסים וטנקים ונשקים הכי מתקדמים שיש
והאם זה מצריך צוללות גרעיניות וספינות מלחמה שירו טילים קונבציולים ו"לא" קונבצילים,אין זה אלא אינטרנס להשתלט על העולם
וגם האם שכחתם איך הרשע הזה וקודמיו מכרו נשק לאויבי ישראל שנהרגו ממנו אלפי יהודים? לא אכפת לו מישראל כלל וכלל ,הבן אדם הזה הוא לא מי שאתם חושבים שהוא ואני הייתי מעדיף לחבב את קים גון מצפון קוריאה ולא אותו
חשוב שנבין שגם אובמה וגם פוטין עויינים לישראל,אחרי שכל המלחמות בניהם יסתיימו הם יבואו נגדנו כפי שהיה לפני מלחמות האזרחים הללו
El Blanco:
הוא אנטישמי מושחת דיקטטור אבל חולה נפש? חולה נפש זה ביבי.. הלוואי שהיה לו רבע מהביצים שיש לפוטין
Torah:
התכוונתי לפצצות אטום,שכל יום הוא מאיים באטום הוא והקצינים שלו,
בעניין השאר אני מסכים וזה ידוע אבל כמובן בשביל זה אין צורך לקדש אותו חלילה
Rafoe:
למיטב הבנתי פוטין סיפח את חצי האי קרים כי יש בו רוב דמוגרפי רוסי שממילא רוצים לחיות תחת שלטון רוסיה.
בנוגע לסוריה זה פשוט מאד - דעאש הוא לא הנקודה. פוטין רוצה לשמור את אסד בשלטון כי הוא למעשה בן ברית חשוב שלו והוא מהווה עבורו דריסת רגל במזרח התיכון ומן "איזון" לארה"ב שמצויה בכל האיזור.
זה לא משנה מי ירצה להפיל את אסד. מי שינסה ימצא עצמו מול משמרות המהפיכה של איראן ומול מטוסי הקרב של פוטין, ועובדה היא שלא רק דעאש מופצצים אלא גם בסיסים של מורדים אחרים שמאומנים וממומנים על ידי ארה"ב.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה