חדשות ודיונים > דיון כללי

רחלי רוטנר מפרשת ינון מגל במו"מ להצטרף לתוכנית של גורי אלפי

(1/1)

Torah:
רוטנר החלה לנהל מגעים מול הפקת תוכנית הלייט-נייט שתעלה בקרוב בשידורי קשת, בהגשתו של אלפי ובעריכתו של העיתונאי אסף ליברמן, עוד לפני שהתפרסמה פרשת ינון מגל

תמונה לא פורסמה מטעמי נוחות



רחלי רוטנר במגעים להצטרפות לתוכניתו החדשה של גורי אלפי בשידורי קשת בערוץ 2. רוטנר עלתה לכותרות באחרונה לאחר שפרסמה בעמוד הפייסבוק שלה פוסט אודות התנהגות בלתי הולמת של ח"כ לשעבר ינון מגל, מה שהביא בסופו של דבר לחשיפת מקרים דומים נוספים ולהתפטרותו מהכנסת.

רוטנר החלה לנהל מגעים מול הפקת תוכנית הלייט-נייט שתעלה בקרוב, בהגשתו של אלפי ובעריכתו של העיתונאי אסף ליברמן, עוד לפני שהתפרסמה הפרשה.

אם יבשילו המגעים, רוטנר, אשר כותבת כיום באתר האינטרנט וואלה! ניוז ומשתתפת בתוכנית הטלוויזיה "החפרנים" בטלוויזיה החינוכית, אמורה להגיש פינה בתוכנית של אלפי.

מקשת נמסר כי אין הם מגיבים לתוכניות בפיתוח. את תגובתה של רוטנר לא ניתן היה להשיג.

מומלץ לקרוא את התגובות
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001086543#fromelement=hp_morearticles

אביר הקרנפים:
ברור שכל עניין ההטרדה נועד לקדם אותה, כמו שפרשת ההדרה נועדה לקדם את דורון מטלון.
נקבות מגעילות שהורסות חיים של אחרים כדי להתקדם בחיים.

Rafoe:

--- ציטוט של: אביר הקרנפים על דצמבר 09, 2015, 14:32:53 ---ברור שכל עניין ההטרדה נועד לקדם אותה, כמו שפרשת ההדרה נועדה לקדם את דורון מטלון.
נקבות מגעילות שהורסות חיים של אחרים כדי להתקדם בחיים.

--- סוף ציטוט ---
ב ד י ו ק ! !

תפריט

[0] אינדקס הודעות

עבור לתצוגת גירסה מלאה