כתב נושא: לוחמי חיזבאללה מקבלים הרקטות בדמשק  (נקרא 2352 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אֵיתָן

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק GY

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
לוחמי חיזבאללה מקבלים הרקטות בדמשק
« להגיב #1 ב- : אפריל 13, 2007, 10:58:56 »
בס"ד
מה בכך. אני רוצה להזכיר נשכחות. כבר ב 1983, לפני 25 שנים במלחמת לבנון הראשונה. לבנון היתה מחסן נשק אחד גדול של הצבא הרוסי. היה בה כל מה שצבא רוסי שלם עם מיליוני חיילים צריך. אספר על מקרה יחיד שהיה שם.
אני זוכר אתר "בניה" אחד, מול בית האריזה לתפוזים סאפא על כביש החוף שחוצה את צידון. באתר התגלה מצבור של כידונים שמרכיבים בקצה רובי קלצ'ניקוב. הר של כידונים בגבה של 20 מטרים. הכידונים הם מין סכיני פלדה חדים באורך 40 ס"מ עם להב משונן שהשיניים מטרתן לקרוע בשר כשמושכים את הכידון לאחור. על הידית יש שני תפסים המתאימים לקנה ולכוונת הקדמית של הקלצ'ניקוב. מזכיר קצת את הסכין של רמבו רק יותר ארוך ועם שיניים עמוקות. במשך 12 ימים הוצאנו משם 25 משאיות בכל יום. כל משאית בעלת כושר נשיאה של 20 טונות. נניח שכל כידון כזה שוקל בערך חצי קילו, ומחיר של כידון כזה הוא כ 100$. תחשבו לבד כמה מיליוני כידונים כאלו אספנו שם וכמה כסף הם שווים. אותי שמו לשמור על המקום בלילה. התמקמתי במקום האסטרטגי ביותר באתר: בראש הר הכידונים...

הלהיט גדול שם היה קטיושות. לא היה בית אחד בכפרים סביב צידון שהיה בו פחות ממאה טילי קטיושות. פעם אחת התגלה בית עם 3000 טילים. שאלנו בשביל מה, וענו שיש חתונה...
GY

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #2 ב- : אפריל 13, 2007, 12:18:03 »
הסובייטים המטומטמים פיזרו כל כך כלי נשק בעולם עד כדי שלא פלא שהקלצ'ניקוב והRPG, מסמלי הנשק המזרחי, הפכו לסמלים של כל משוגעי העולם ואחותו מהאיסלם ועד ברוני סמים בקולומביה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

Aaron

• אורח
« להגיב #3 ב- : אפריל 13, 2007, 15:23:50 »
"כמה מפתיע"