עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
נץ מה תענה לשמאלני שיאמר לך אוקיי כהנא צדק
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Eternal על אפריל 29, 2007, 19:14:38 ---
--- ציטוט של: Dexter על אפריל 29, 2007, 15:00:20 ---
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אפריל 13, 2007, 00:51:40 ---פגיעה היקפית ולהט הקרב.
שני הסברים שנותנים ל"עולם" המטומטם למה גירשנו מיליוני ערבים מהמרחב תוך כדי מלחמה כוללת (וזה גם משיב על השאלה של היעד)
ואם למישהו יש בעיה, אז שיקפוץ לנו, ושיטילו חרם, אז מה, "הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב", וגם בבעיית התקשורת ניתן לטפל בקלות (באמצעים דרקוניים, אבל זה בהחלט אפשרי וקל לביצוע), אני מזכיר את בעית צ. קוריאה שמצליחה לחגוג על כולם ולסחוט את המערב למרות "הבידוד" שהם נמצאים בו , ארה"ב העוצמתית מגמגמת מול הגמד מפיונגיאנג, כל מה שצריך זה גאווה יהודית ושאר רוח, ושכל העולם יקפוץ, בסופו של דבר המחסום בפני פתרונות אלו, הוא פסיכולוגי/קוגניטיבי הרבה יותר מאשר הוא מחסום פיזי/אמצעי.
--- סוף ציטוט ---
איך אתה חושב שהמדיהנ תשרוד ללא סיוע כלכלי ?
--- סוף ציטוט ---
כמו שהיא שרדה את החרם הערבי.
ואפשר להוסיף לזה הסברה אפילו תעמולה אם צריך.
עד שהגויים יקיאו את זה.
--- סוף ציטוט ---
ביבי נתניהו, מומחה לכלכלה ולא סתם, אמר במפורש שניתן להגיע לעצמאות כלכלית מוחלטת תוך מהלך של 12 שנה אם עובדים נכון.
איציק:
תשמע אחי ניראה לי שעם הבנאדם הנכון אפשר לעשות הרבה
אחרי כבר למעלה מ50 שנה לכל העולם נמאס לשמוע מהסיכסוך וגם לאמריקאים שזה חשוב
אני חושב שאפשר לשבת ולדבר על מצב שארץ ישראל וארצות הברית יכולים לכפות על הערבים מדינה משלהם בעזה ובמדבר סיני
להוציא אותם לפחות עכשיו מיהודה ושומרון גם החוק הבינלאומי אומר שלמדינה חייב להיות שטח טרטוריאלי רציף למרות שבפעול יש הרבה מדינות שהשטח שלהם לא רציף אבל אני חושב שאפשר לשחק בזה לטובתנו ושהם יבנו להם מדינה בתוך תחום שיגדירו להם כלומר רצועת עזה ומדבר סיני [חלק ממדבר סיני ] והם יוכלו לעשות להם אי מלאכותי שעליו גם ערבים יכולים לחיות
ויכלו לחיות שם עד שיכשלו ויהרגו אחד את השני ! אני חושב שזה משהו שישראל יכולה לשכנע את האמריקאים לתת לנו גב ואף לעזור לבצע
מכיוון שלכולם נמאס מה "פלשתינים" שלא עושים כלום חוץ מטרור ! ועם אדם הנכון הוא יוכל גם לשכנע את האירופאים רק צריך איזה אחד ממזר שיתחמן את כולם ואת זה אין לנו עדיין.
אילן208:
גן הבעיה היא שהיום העולם מבין עד כמה הערבים הם סרטן אידיוטי(אפילו ערבים אחרים)
ועכשיו שום מדינה לא רוצה לקבל את היצורים המכוערים האלה אפילו לא האחים שלהם כאן נמצאת חסימת הדרך שלנו
tm1:
נכון . תראו איך כמעט עשו פיגוע כימי בשדה תעופה באנגליה . צרפת מלאה מוסלמים אדוקים שמביאים איתם אלימות , אנטישמיות והסתה .
לאט לאט גם האירופאים מבינים מה הם איחסנו ומאחסנים אצלם .
את היהודים הם רצחו וגירשו בכל הזדמנות , למרות שתרמו רבות לכלכלת מדינות אלה . המוסלמים שלא תרמו כמעט דבר לא מקבלים את אותו
היחס . זה העונש שלהם - שיאכלו את מה שהם בישלו !
נץ וגאה בזה:
ולפיכך את הבקטריה האיסלמית יש להשמיד ויפה שעה אחת קודם.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה