כתב נושא: תומכי ביבי התלוננו ופייסבוק הסיר את ההף שלנו עם 27,406 לייקים  (נקרא 3342 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

בדף הפייסבוק שלנו, השגנו מעל 27,000 לייקים תוך 4 חודשים. היו לנו מאות אלפי מבקרים כל חודש. אז עשרות תומכי ביבי נתניהו והליכוד החליטו להתלונן לפייסבוק. הסרטונים וההודעות שלנו על הכישלונות של ביבי הפחדן והשקרן הפריעו לליכודניקים מאוד. במקום לנהל דיון ציבורי דמוקרטי, הימין המזוייף של הליכוד דרשו צנזורה וסתימת פיות.

יש לנו מסר לפשיסטים האלה - אתם לא תצליחו לסתום לנו את הפה. זה בכלל לא יעצור אותנו או ירתיע אותנו. ההפך - נהיה עוד יותר חזקים בסוף כתוצאה מהניסיון הבולשביקי להשתיק אותנו.

אנא עשו "לייק" לדף החדש שלנו בפייסבוק:

https://www.facebook.com/koachmesima

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס"ד
פייסבוק= ויקיפדיה
הנה תזכורת מאז :

https://www.youtube.com/watch?v=5iJUrgaN-Pg

פייסבוק הוא אחד האתרים הנוחים ביותר למעקב על-ידי המחלקה היהודונית של השב"כ ! וזאת מכיוון שמפעיליו משתפים איתם פעולה בכל הנוגע למסירת מידע מכל סוג שהוא !
היעד אמור להיות , יצירת אתר אלטרנטיבי לפייסבוק ששומר על מידע הגולשים בו ולא סוחר בו ! אנו מניחים שהרעיון הזה כבר קיים באינטרנט ,ראוי לפתוח דפים באתרים מקבילים וכך אף להעלות את תפוצת המידע על תנועת כוח משימה יהודי JTF

הגולה בארץ  :)                               
« עריכה אחרונה: אוגוסט 08, 2014, 09:12:03 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק TopTop

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
וואו... כנראה שממש הרגזתי אותם (את תומכי הליכוד) בכך שאמרתי להם שההצבעה לליכוד לא עוברת בדם ושאמרתי שהתירוץ של 'דברים שרואים משם לא רואים מכאן' לא תקף לגבי נתניהו כי הוא הבטיח ב-2009 לחסל את החמאס בעזה (בזמן שהיה ראש הממשלה כבר בשנת 1996!).

דרך אגב - מי שרוצה לדעת משהו לגבי תוכן מהדף מוזמן לשלוח לי פרטית.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
עבד אלפתח אלביבי

מנותק רם מאיר אברהם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • יהודי אמוני
אני מסכים במליון אחוז זה מה שהליכוד ויצחק שמיר עשה לרב מאיר כהנא זצ''ל הי''ד שסתמו לו את הפה ופוחדים ששבחירות הבאות תנועת כוח משימה יהודי תקח מהליכוד הרבה מנדטים אם אני צודק אני רוצה לדעת למה ? אני רוצה שהיה שוב את שאלו את הימין האמיתי שהיה שבוע טוב מרם מאיר אברהם

מנותק ה"בוגד המסריח"

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
מה לעשות? פייסבוק שמלאני.
עשרת הדיברות לאנשי טובים באמת
1)לא סתם קראתי לעצמי המהפכן. אני איש עם דעות מהפכניות.2)תכבדו דעות של אחרים, גם האם הן שונות מהדעות שלכם3)יהודי הרוצח ערבי, אינו שונה מערבי שרוצח יהודי4)לא כל המחבלים הם ערבים, משום שיש גם מחבלים יהודים.5)אל תכריחו אף אחד לחשוב כמוכם. שמרו על חופש הביטוי.6)אם אתם דבקים באמת, עליכם לקבל גם אמת קשה.7)לא כל השמאלנים רעים. ישנם המון שמאלנים טובי לב.8)טעות לחשוב שרק מי שחושב כמוך הוא צודק.9)תמיד תאהב את חבריך, גם דעותיכם שונות.10)לא לחבור לאנשים רק בגלל דעותיהם.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
פייסבוק מתבולל שלא מעניין אותו יהודים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!