ידידי Rafoe, אני מבין ללבך, אבל לדעתי צריך לראות את המקרים הללו מזווית אחרת:
האם אנחנו מודעים לנתונים המגיעים מארגון "יד לאחים" לגבי פילוג קבוצת הבנות המפותות ע"י ערבים מבחינה דמוגרפית?
האם אנחנו מודעים לזה שרוב מכריע של הבנות המפותות מגיעות מרקע כלכלי ומשפחתי הרוס?בנות להורים גרושים, להורים בעלי חוסר יכולת לפרנס את הילדים, בנות לאמהות שמתעללות בהן, או אפילו אמהות שלא נותנות תשומת לב ומספיק אהבה לילדה. כל אחד מהגורמים הנ"ל מכניס את הילדה לקטגוריה של "ילדה בסיכון".
אנחנו צריכים להבין שאי אפשר להשוות כלל ילדה שמקבלת יחס של חום ואהבה משני הוריה, לילדה שמעולם לא קיבלה נשיקה על הלחי מאמא שלה(כך שמעתי על אחת הבנות).
לא רק שאסור לנו לרמוז אפילו כאילו יש להן חלק בחטא הזה, אלא אנחנו (ואני בכלל) צריכים להכות על חטא.
אנחנו האשמים, כי אנחנו האחים הגדולים שלהן!! אנחנו היינו צריכים להגן עליהם ואנחנו לא עשינו זאת ועדיין ידינו במעל עד היום!!יותר מ 30 אלף בנות שבויות בידי הערלים ימ"ש....

הרי הפסוקים המפורשים בתורה על עמלק מתקיימים במלואם על האוייב הערבי:
"ויזנב בך כל הנחשלים אחריך ואתה עיף ויגע ולא ירא אלקים"
הנה הפסוק מלמד כי עמלק הרשעים הארורים נטפלו למסכנים, לחלשים שבחברה שלנו.
וכמו אז כן היום, בעוונותי (כן אני אישית שעדיין לא נרתמתי למען הצלת הבנות הללו), הבנות המסכנות הללו, היהודיות הנחשלות הללו
שברוב המקרים הנחשלות נכפתה עליהן, סובלות מאותם רשעים עמלקים!!
אנא ה', סלח נא לעוונותי, כי כי בעווני ובעוון אבותי ירושלים ועמך לחרפה לכל סביבותינו!!