שלום רב,חיים!
מה שלומך?
רציתי קודם להגיד לך שחשבתי על אפשרות כזאת לרוץ לכנסת הבאה,תחת מפלגה ימנית אמיתית עם מנהיג ימני אמיתי.
חשבתי לעשות כל שביכולתי על מנת שתגשים את ייעודך ואת חלומך לדרוך ולחיות בארץ הקודש ושנפנה לך מקום מכובד בכנסת ישראל ובעזרת הפורום שלך,עזרת לי מאוד בהחלטה לגבי מדינת הקודש שלנו וירושלים בירתנו הנצחית והבלעדית של מדינת ישראל לדורותיה בלבד.
כמו כן,חשבתי לדאוג לסלק את תנועת "שלום עכשיו" מכל יסודותיה ולהחליט שיריב הופנהיימר יימח שמו וזכרו אם יתנגד למהלך שלנו לסיים את המלאכה בהכרת שטחי יהודה ושומרון וחבל עזה כחלק מישראל,נדאג שייכנס למאסר עולם לפחות.
בנוסף,חשבתי על רעיון שחייבים להחיות את מפלגת "כ"ך" כדי להנציח את זכרו של הרב מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד ולהמשיך את דרכו ואת מורשתו ובעזרת כל מי שיתמוך בנו,נוכל סוף כל סוף לגרש את הערבים שחיים בארץ שלנו משטח ישראל ולהגיד להם שיש להם בתים בכל מדינה ערבית על פני כמעט חצי מהגלובוס וחשבתי שכדאי שאנחנו בתור מדינה עם צבא חזק צריכים לנסות לכבוש את ירדן בחזרה.
לסיום הייתי רוצה בבקשה שתתרום לי גם כסף עבור מטה בחירות וחוגי בית עבורי ועבור המפלגה עצמה.
אני וחברים שי מאוד תומכים בך ומקווים שעוד יום אחד תזכה לדרוך בארצנו הקדושה ובירושלים הבנויה.
בתודה מראש,
חיים אזולאי.