יש לי שאלה עבור פותח האשכול. אתה מגדיר את עצמך כימני נכון? אז משוואה פשוטה עבורך, למפלגות השמאל אתה לא תצביע נכון? וגם לא למפלגות המרכז.. למה לא? כי הם עושים מעשים שמאלניים נוראיים, לא רק כי הם מדברים בצורה שמאלנית וכל מה שהם עושים לא מתאים לאידיאולוגיה שלך. נגיד שהצבעת עכשיו למפלגה שמדברת ימין, מצהירה ימין, צועקת ימין (או נובחת אם תשאל אותי) ובסוף פועלת כמו שמאל, מתנהגת כמו שמאל (אם תשאל אותי בגידה), מה זה משנה אם למפלגה הזאת קוראים ליכוד והיא קוראת לעצמה 'ימין מרכז'? אם זה הבית היהודי שרק נובחת כל היום אבל בפועל לא עושה שום דבר ובפועל בשטח יושבת בממשלה שמשחררת אסירים ומקפיאה בנייה יהודית והיא עושה את זה במשך שנים כבר. הממשלה הקודמת הייתה כביכול הממשלה ה'ימנית' ביותר מבחינת השמות ומי שישב בה, אבל בפועל קבלת ממשלה שבוגדת בעם שלה ועושה ההפך הגמור ממה שהעם שלח אותה לעשות.
מכאן המסקנה מאוד פשוטה. שאתה מצביע למפלגות הימין המזויף לא רק שאתה נותן לערבים ולכל האויבים והבוגדים לנצח אתה גם נותן להם את הגושפנקה לעשות את זה. וכמו ש-Rafoe אמר, ההיסטוריה מלמדת אותנו שכאשר יש ממשלת שמאל היא לא עושה חצי מהנזקים שממשלת ימין מזויפת עשויה לעשות.