TopTop היקר,
בעבר כתבתי ל"לא בימין הקיצוני" הודעה ארוכה ומפורטת, והוא הגיב לי בצורה עלובה, כאשר הוא מתעלם מכל דברי ומגבב כל מני מנטרות בסגנון "אני בוחר שלא להאמין בזאת". אז הבנתי והפסקתי להגיב לו.
הוא לא מסוגל להבין את מה שאתה כותב, יש לו סוג של בעיית קליטה קשה ביותר ואתה מבזבז את זמנך, אי אפשר לנהל איתו דיון. זה נראה ברמה של מום. הוא פשוט נהנה מהתשומת לב אבל שום דבר לא יכול להיקלט, אפילו לא ברמה של להחליף טיעונים.
ולמנהלי הפורום - למה הדיון צריך להגיע לארבעה עמודים רק כי השמאלן לא מפסיק לשלוח הודעות של שורה אחת אחרי השניה? זו הצפה של הפורום ועל זה בכל פורום חוסמים.
שלום לך דמי אחיך ידידי הטוב,
אתה צודק לחלוטין - ומעתה והלאה אני פשוט אתעלם ממנו. כי אי אפשר לנהל דיון תקין ועימות מול בנאדם שפשוט חוזר על עצמו אחרי שסתרו את הטענות שלו בלי סוף והוא בשלו, זה לטחון מים. הוא חייב ללמוד בדחיפות איך מתנהלים בדיון, גם אם דיון הוא לא ג'נטלמני הוא צריך להיות מנומק ולעניין.
אבל חשוב מכך, וזאת אולי הסיבה הראשית שלא אשתתף בדיונים מול בנאדם שכזה. זאת העובדה שהוא מדבר על שלטון החוק, על הצדק כביכול, על זכויות אדם ודמוקרטיה, בו בזמן שהוא עצמו הדורס הגדול ביותר של החוק בכך שקורא למרד ופגיעה בכל מי שלא רוצה להאמין באידאולוגיה שלו, הוא ממש מפציר לפגוע בי, בגולשים כאן ולפתוח במלחמת אחים במי שיעז להחליט הפוך ממה שהוא רוצה, ובאותו רגע הבנתי שלא מדובר בליברל חובב זכויות אדם. הוא אפילו טען שאם שר בממשלה יחליט הפוך ממחשבתו הוא ידאג לארגן מלחמה כנגדו.
אני מאמין ויודע שאנחנו בתנועה הזאת ובפורום הזה שומרי חוק, אין לנו מה להגיב לאיומים האלו בכלל, אבל למען הפרוטוקול אני חייב להגיד שזאת בושה וחרפה לראות קריאה כזאת למלחמת אחים כאשר עושים הפוך ממה שהוא חושב. הפוליטיקאים בישראל ובעולם עושים כבר שנים דברים שונים ב-180 מעלות מהדעות שלנו, לא ראיתי לא אותך ולא אותי קוראים כאן למלחמת אחים ולמדיניות שבה 'כל האיש יעשה הישר בעיניו' ובלי התחשבות בחוק. אנחנו מנסים לשנות את דעת הקהל בישראל והוא לבצע הפיכה נגד האופי שלה באמצעות מלחמות אחים. על הבדלים כאלו לא ניתן לגשר.