כתב נושא: החזית היהודית לאומית.  (נקרא 9430 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

אוריינוש

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #25 ב- : אפריל 04, 2007, 17:18:29 »
בס"ד
מה הבעיה בחזית יהודית לאומית?
מה הבעיה במרזל?ומי אמר שהרב כהנא העיף את מרזל מכ"ך? ??? ??? ??? ??? ???

Aaron

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #26 ב- : אפריל 04, 2007, 17:34:53 »
בס"ד
מה הבעיה בחזית יהודית לאומית?
מה הבעיה במרזל?ומי אמר שהרב כהנא העיף את מרזל מכ"ך? ??? ??? ??? ??? ???

תקראי את כל ההודעות של בייקר בדיון הזה מההתחלה עד הסוף וזה יענה לך על כל השאלות.

אוריינוש

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #27 ב- : אפריל 04, 2007, 17:40:09 »
בס"ד
אבל לא הבנתי  מה הבעיה במרזל?ומי אמר שהרב כהנא הי"ד העיף אותו מכ"ך?הרי מרזל היה יד ימינו של הרב כהנא...

Aaron

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #28 ב- : אפריל 04, 2007, 17:51:26 »
בס"ד
אבל לא הבנתי  מה הבעיה במרזל?ומי אמר שהרב כהנא הי"ד העיף אותו מכ"ך?הרי מרזל היה יד ימינו של הרב כהנא...
לגבי זה שהרב כהנא זצ"ל העיף את מרזל - על זה אני לא יודע כלום. תחכי שמישהו אחר יענה לך על העיניין הזה.

איך עדיין לא הבנת מה הבעיה במרזל? חצי שנה אנחנו מדברים על זה בפורום וזה מוזכר פה בדיון עשרות פעמים על ידי וע"י בייקר. חזית יהודית לאומית שמו מנהל ניאו נאצי (עם פיצול אישיות, שקילל והציף פה בפורום ושלח איומים ברצח למנהלים ולחלק מהחברים פה) בפורום הרישמי של המפלגה שלהם והם לא רוצים להעיף אותו למרות שחיים בן פסח ביקש מהם.
« עריכה אחרונה: אפריל 04, 2007, 17:53:03 על ידי Aaron »

אוריינוש

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #29 ב- : אפריל 04, 2007, 18:02:47 »
בס"ד
אה...תודה! :) :) :)

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #30 ב- : אפריל 04, 2007, 18:54:58 »
בייקר האם לדעתך מניעיו של קליינר הם אידאולוגיים טהורים או שמעורבים בהם גם תאווה לכח ופרסום? קליינר היה חבר בליכוד ואף נבחר לכנסת מטעם הליכוד (למרות שנחשב לסמן ימני שלו). קליינר פרש מהליכוד כאשר נוצר גוש של מפלגות ימין שאפשר לו להיבחר לכנסת נוסף (מעמדו בליכוד המושחת והמטורף לא היה בטוח). אני מתרשם שקליינר הוא אמנם ימני אמיתי, אבל גם מכור לכיסא (או לנסיון להשיג אותו) ולעמדת כח, קצת כמו הרב בא-גד, סליחה על ההשוואה.

אנשים שמכורים לעמדות כח והשפעה בדרך כלל דופקים את טובת הכלל; הם ממלאים את השורות תחתיהם בחדלי אישים כדי שלא תהיה להם חלופה, ואינם מפנים את מקומם למחליפים מוצלחים מהם.
« עריכה אחרונה: אפריל 04, 2007, 18:57:36 על ידי zelhar »

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #31 ב- : אפריל 04, 2007, 20:41:21 »
מהיכרותי עם קליינר - הוא אדם נהדר, וגם כמה מאנשי המטה שלו הם אנשים טובים.
אבל אנו מחויבים לזכור את דבריו המהדהדים של הרב בנימין - לא מהימין החילוני תבוא הישועה!

קליינר הוא עדיין פוליטיקאי ואופורטוניסט ככל הפוליטיקאים. בזמנו הוא התנגד להצבעת אי אמון בממשלה בזמן הסכם וואי
והצטרף לסיעת גשר של דוד לוי.

דעתי היא כדעתו של נעם פדרמן. עלינו לעזוב את ביצת הפוליטיקה ולהתרכז בעשיה אלטרנטיבית ועמוקה יותר.

בייקר

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #32 ב- : אפריל 04, 2007, 21:40:28 »
כל פוליטיקאי דואג לעצמו ולכסא.קליינר אדם נחמד ולא מתנשא אבל הוא נשמע לי בשיחת הטלפון שניהלנו מה זה מיואש,כאילו האש כבתה.

מנותק אור-לי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #33 ב- : אפריל 05, 2007, 23:18:19 »
אני עדיין תומכת.
בנתיים רק הם פועלים בשטח.

בעז"ה אני אהיה פעילה בבחירות הבאות.
חוק העונשין, תשל"ז-1977
סימן ב': בגידה
פגיעה בריבונות המדינה או בשלמותה   97.
[ד/7]   (א)   מי שעשה, בכוונה לפגוע בריבונותה של המדינה, מעשה שיש בו כדי לפגוע בריבונותה, דינו – מיתה או מאסר עולם.       (ב)   מי שעשה, בכוונה ששטח כלשהו יצא מריבונותה של המדינה או ייכנס לריבונותה של מדינת חוץ, מעשה שיש בו